Muki.Beograd
Slavan
- Učlanjen(a)
- 10.11.2019
- Poena
- 235
Radi kod mene...Radi li vam refresh kad uradite scroll na dole na pwa?
Meni ne radi od pre neki dan kad se ažurirao Chrome na androidu
Radi kod mene...Radi li vam refresh kad uradite scroll na dole na pwa?
RadiRadi li vam refresh kad uradite scroll na dole na pwa?
Ja čak zbog toga više idem na druge TT forume preko mobilnog, a bench kao "pamtim" kad sednem za računar da odem da napišem šta sam hteo, jer sa PWA pisati je užaš, kucam i ne vidim od tastature šta kucam.
Nije opao uopšte, čak je i porastao. Pogotovo broj mobilnih korisnika je porastao, to bar kažu statistike u koje ja gledam ali kapiram da ti imaš bolji uvid od mene čim iznosiš takve tvrdnjeBilo bi zanimljivo vidjeti koliko je procentualno opao broj korisnika koji pristupaju forumu od kada je ukinut Tapatalk.
Lepo si primetio, ali opada i u drugim delovima. Više ne možeš dobiti preporuku koji TV da kupiš, nula komentra gomila tema. Krenuće i posete da opadaju kad nema šta da se čita.Meni se čini da je broj postova na delu foruma mobilni telefoni opao. Ne znam, možda i grešim...
Elem, pošto se Tapatalk sigurno neće vratiti, ne vredi više ni pisati o tome.
Normalno radi i uvek je radio.Radi li vam refresh kad uradite scroll na dole na pwa?
A o kakvim animacijama pricamo, pwa "leti" otvara se u sekundi ali video sam da joj neko kaze kako im treba vise od 10 sec da im se otvori pwa, nikad takav problem nisam imao zato pitam, sve bukvalno leti, notifikacije stizu, radi refresh i sta sve ljudi nisu pisali da im ne radi.Ljudi jel mogu nekako da se iskljuce animacije na PWA verziji ubija koliko usporava upotrebu foruma.
jednostavno ima previse animacija, dok ja kucam, dok on ucita baner, dok ja kliknem tu se nesto promenilo zbog animacije...sporo je i neprakticno i stalno kliknem nesto sto nisam hteo.
Mislim da zaista nema potrebe svaki meni da bude animiran.
na destop verziji to nije tako iritantno ali na telefonu sa manjim ekranom gde mi tastatura zauzme dobar deo ekrana je mazohizam.
Bukvalno na svaki klik ste stavili neku animaciju....cemu to?
bar ih ubrzajte ako necete da ih iskljucite.
Pa ne koristimo jer nije app vec browser related, takodje zavisi i od verzije os kako cr se ponasati app, pogotovo kod custom android verzija.Kao da ne koristimo istu app svi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari