Šta je novo?

Tesla monitor blinka

stefkoss

Cenjen
Učlanjen(a)
14.12.2012
Poena
170
Kupih danas Tesla 24MT600BF. I imam par stvari za koje zelim da prodiskutujemo.
1. Gledah online kada se u postolje spaja sa monitorom, da treba da odradi "klik", meni to nije, nekoliko puta sam skidao i stavljao ali nista.
2. Monitor nekako bljesti, gamma i brightness sam podesavao ali ne mogu da se omaknem utisku da jednostavno monitor bljesti.
3. Kada je ugasen pc, monitor stalno blinka, moze li se to kako stavit da je ili stalno ugasen ili upanjen? Na druge monitore svijetli stalno i to je ok, ali ovo blinka i izludjuje me.
Pogledajte prilog 5dj0wt (1).mp4

1. Ne znam, od starta ga koristim na nosaču.
2. Na koji način? Ja imam 27" verziju i ništa "sjajnije" nije nego prethodni Viewsonic IPS (ali boje ponegde jesu izraženije).
3. Mislim da nema načina da se izgasi (u opcijama monitora nema ništa oko toga). Ja sam (diskretno) prelepio parčence izolirke.

Svaki monitor ima lampicu koja blinka,sem sto je kod tesle bas upadljivo.
Gde si ga uzeo,gledao sam online ga nema nigde.

mozda bi ovo pomoglo
Marker-flip-art-crn-kosi-vrh-Centropen-85600112.png

ili ovo

Tesa-izolirka.jpg

Normalno je da "bljesti" kad ima VA panel i kontrast 4000:1. To bljestanje se resava ukljucivanjem Eye Care opcije u podesavanjima. Ili postavis boje na izlazu YCbCr(imas u prilogu).
Na tu lampicu zalepis izolir traku.
Screenshot 2021-03-10 231127.jpg

Normalno je da "bljesti" kad ima VA panel i kontrast 4000:1. To bljestanje se resava ukljucivanjem Eye Care opcije u podesavanjima. Ili postavis boje na izlazu YCbCr(imas u prilogu).
Na tu lampicu zalepis izolir traku.
Pogledajte prilog 300327
Jel to mod za zastitu ociju?
Svetlo mi je 52, kontrast 52, dcr off, vid rada je uobicajeno. Kada ukljucim zastita ociju mod bas vjestacko djeluje. Temperatura boja sve na 128. Gama je gama2.

Poslednja izmena:
Jel to mod za zastitu ociju?
Svetlo mi je 52, kontrast 52, dcr off, vid rada je uobicajeno. Kada ukljucim zastita ociju mod bas vjestacko djeluje. Temperatura boja sve na 128. Gama je gama2.
Da to je zastita za oci.
Resetuj prvo sva podesavanja, pa ukljuci Eye saver.

Odradio ali ovo je stvarno negledljivo u tom modu.

Pa sto si uzeo Tesla monitor ako si vec toliko probirljiv kad je u pitanju kvalitet prikaza boja i slike?

@ stefkoss

Da li si monitor narucio online ili si ga kupio u prodavnici ?

Ako je online , imas pravo da ga vratis tj. odustanes od kupovine u roku od 15 dana.

Vrh Dno