Mape rade, drive radi... Notifikacije ne rade. Viber backup ne može tek tako. Pisao je neko vec o tome. Zato što kad instaliraš Viber na Huawei on može da radi backup/restore samo sa Huawei cloud a ne može sa Google drive.Pitanja za sve korisnike koji su instalirali GMS: da li sve aplikacije koje koriste GMS ili Google mape rade uredno? Da li radi back up i restore poruka vibera i wa? Postoji li sinhronizacija Google aplikacija?
To može sigurno, samo nema aplikacije G tabela i drive ako tako delis tabele. Alternativa su huawei docs i naravno MS kao sto su spomenuli. Huawei cloud nema takve opcije kao google drive, vrlo je zatvoren i čudan za koriscenje, nadam se da ce se to promeniti na bolje.Trebaju mi baš google tabele jer ih dijelim sa mnogo drugih korisnika... Mogu li ih koristiti preko browsera nekako?
Hvala na odgovoru. Da li prave problem fitnes aplikacije koje koriste Google maps? Da li je Mi fit/wear aplikacija u bilo kom svom delu zavisna od Google servisa?Imam ja Xiaomi-jev Amazfit GTR i P40 lite i apsolutno nikakvih problema nema sa komunikacijom između telefona i sata.
Pročitaj par stranica unazadIzvinjavam se, verrovatno je na pitanje više puta odgovoreno; interesuje me da li unjihovom servisu mogu da se instaliraju google servisi?
Model P40 mi se sviđa prvenstveno jer mi nije prevelik, ali voleo bih da imam i google servise.
Hvala.
Pogledaj na YT tutorial za DualSpace i GSpace.Izvinjavam se, verrovatno je na pitanje više puta odgovoreno; interesuje me da li unjihovom servisu mogu da se instaliraju google servisi?
Model P40 mi se sviđa prvenstveno jer mi nije prevelik, ali voleo bih da imam i google servise.
Hvala.
Garmin npr ne prikazuje mape jer koristi gmaps.Da li neko koristi bilo koji pametni sat (koji nije Huawei) uparen sa novijim Huawei tel bez Google servisa, da li je to moguće? Da li inače fitness aplikacije uredno korise, tj da li im Google maps predstavlja problem?
A zar bi bio preveliki problem da se objašnjenje oko GMS napiše i ubaci na prvu stranu ove teme?Pročitaj par stranica unazad
Slažem se. Ali to nije do mene. Evo ti YT link pa vidi...A zar bi bio preveliki problem da se objašnjenje oko GMS napiše i ubaci na prvu stranu ove teme?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari