Šta je novo?

Novi Benchmark forum

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Screenshot_20210302-185428_Samsung Internet.jpg
Ovde klikneš i ubaciš sliku ;)

Preko kog browsera pristupaš?! Da li si probao drugi browser?!

Zasto je negativna reakcija na komentar stavljena da nosi -10 bodova?
Imamo slucaj gde je neki clan nekom novom trolu sa 30 postova napisao nesto sto mu se ne svidja, ovaj usao u njegov profil i na sve postove mu dao negativne, covek sada ima skoro -500 reaction score, nit kriv, nit duzan.
Ovom clanu:
Ovaj trol:

A kako mogu da negativno reagujem na komentar na novom forumu?! To je ostala reputacija od starog foruma?! Na starom si mogao da daješ negativnu reputaciju, ali nisi mogao odmah i zaredom da daješ istom članu reputaciju, morao si da "šaraš" malo između dve reputacije, tako da... ;)

Pa zadrzi misa iznad linka za Like
Imas 6 opcija, dve su mislim + poeni, Like i Interesting, dve su negativni poeni (ne znam koliko) Inaccurate i Does not contribute.
I dve su mislim neutralne Funny i Adds to story.

Al bolje neka modovi i admin to razjasne :)

Pa ako je tako, onda sorry ako sam nekom dao poslednjeg smajlija i umanjio mu poene, jer je neko npr. napisao nešto zato što je bio ljut, a ja sam se "složio" sa njim i lupio mu tog poslednjeg "angry" smajlija :D

Hahahahah koji si ti kralj :D

Eve ti pravi/plavi like :)

Daj jednog "ljutitog" pa da istestiramo, dok ovo pišem imam 297 poena, tj. reagovanja :)

Dao sam ti, al se ti prvo moras naljutiti :D

Naljutio sam se, upravo si mi oduzeo 10 poena :D Briši to :D

Dakle, u pravu si za ovo što si napisao pre par postova...

Ko se ljuti... dve srece grabi, jel ? :D
Post automatically merged:

Pa zadrzi misa iznad linka za Like
Imas 6 opcija, dve su mislim + poeni, Like i Interesting, dve su negativni poeni (ne znam koliko) Inaccurate i Does not contribute.
I dve su mislim neutralne Funny i Adds to story.

Al bolje neka modovi i admin to razjasne :)
Funny je takodje pozitivni poen, za Adds to story ne znam dal je negativan.
Ne znam ni kako bih preveo to na srpski :)

Pozdrav, da li radi tapatalk sa novim forumom? Nestao mi je iz aplikacije a sada ne mogu da ga nadjem? Hvala. :)

Ne radi. Mnogo puta obrađeno na forumu, a postoji i posebna tema o tome.

Imamo slucaj gde je neki clan nekom novom trolu sa 30 postova napisao nesto sto mu se ne svidja, ovaj usao u njegov profil i na sve postove mu dao negativne, covek sada ima skoro -500 reaction score, nit kriv, nit duzan.
Ovo ne bi smelo da se dešava. Rešiće se i implementiraće se cooldown.

Preko kog browsera pristupaš?! Da li si probao drugi browser?!
Koristim Chrome i nemam nameru da ga menjam. Nisam video da neko drugi sa istim ima problem, ako je sve ovo za išta optimizovano to je za Chrome.
Izvini ali koliko vidim ti nisi osoblje foruma. Bilo bi lepo da neko od njih odgovori a ne da mi ovde nabadamo šta je problem.

Poslednja izmena:
Ne radi. Mnogo puta obrađeno na forumu, a postoji i posebna tema o tome.

Ovo ne bi smelo da se dešava. Rešiće se i implementiraće se cooldown.
ja u opste i ne vidim opciju negativne reakcije na post?
Vidim samo like, druge opcije nema ili je na nekom drugom mestu?

E svasta...nikad ne bi provalio, cak moze i da se menja.
Jel svaki taj smajli nosi neke poene ili samo like/dislake?
I sto moze da se menja?

Koristim Chrome i nemam nameru da ga menjam. Nisam video da neko drugi sa istim ima problem, ako je sve ovo za išta optimizovano to je za Chrome.
Izvini ali koliko vidim ti nisi osoblje foruma. Bilo bi lepo da neko od njih odgovori a ne da mi ovde nabadamo šta je problem.
Pa evo, odgovaramo ti i isto bih ti rekao/pitao.
Meni sve opcije rade u ff, brave, chrome... vidim i ostalima radi, znaci nesto je do tebe.

Postoji li mogućnost da se ovo ugasi?

Imam naviku ( verovatno još dosta korisnika ) da kako čitam tekst tako ga i selektujem, pa mi ovo užasno smeta, a i par puta sam odabrao opciju bez potrebe, pa me fokus baci u reply polje.

Pogledajte prilog 296887

Hvala,

Prošlo je dosta vremena od prelaska na novi forum, prilagodio sam forum tako da ne osećam više nostalgiju za starim.

Jedino što mi užasno ide na živce je ovaj meni koji se javlja selektovanjem teksta. Obzirom da ste bitne i prioritetne stvari rešili, da li postoji šansa da pređete na ovu "šminku", pa da negde u korisničkim podešavanjima dodate da ovo može da se ugasi. Quote i Reply postoji ispod svakog posta, ne vidim potrebu za pojavljivanjem ovoga koje u mom slučaju samo izaziva pogrešno kliktanje i nerviranje?

Hvala,

Meni je to bas dobra opcija.
Ne znam sto selektujes tekst ako ne planiras da citiras?

I ja to radim stalno kad čitam na računaru...

Ko se ljuti... dve srece grabi, jel ? :D

Funny je takodje pozitivni poen, za Adds to story ne znam dal je negativan.
Ne znam ni kako bih preveo to na srpski :)
Ja sam skontao da iskaču smajliji kada se zadrži kurzor na like (ne dolazim telefonom na forum) ali nisam skontao da imaju custom (vrlo random) značenje koje se vidi kada se zadrži kurzor na svakom posebnom smajliju. Obzirom da su smajliji izgledom prekopirani 100% sa facebooka, bilo mi je logično da im je i značenje takvo. Ovo je vrlo dr.Frankenstain rešenje po meni...wow smajli je "ads to story" ? Lol. Inače bi ovo isto trebalo da budu pozitivni poeni, ads to story bi bilo "dodao neki koristan sadržaj diskusiji". Obrnuto od toga bi bilo ovo "does not contribute", što mi opet nije logično da je na angry smajliju, pre bih to stavio na sad smajlija, a "inacurate" na angry-ja.

@DukeLander

Da li ti rade push notifikacije na Firefox-u? Ja ne mogu da ih uključim, piše da nisu podržane. Čini mi se da su i drugi korisnici prijavljivali taj problem.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno