Uzeo sam na kupujem-prodajem... ukucaš search i nađeš ponude. Odabrao sam najpovoljniju za 399eu, platio na ruke i dobio telefon u originalnom neotvaranom vakum pakovanju. Telefon je donet (čitaj: švercovan) iz Nemačke, što se i vidi po ubačenoj reklami, knjižici i difolt podešenom nemačkom jeziku. Za sada sve radi kako treba, ja sam zadovoljan, prija mi veličina i minimalizam telefona. Još uvek ne mogu da se odviknem od povremenog duplog tapkanja kojim sam na starom Soniju gasio ekran... eto, to mi nedostaje. Navika je čudo!Gde si uzeo, kontao sam i ja da ga kupiom
Ako možeš da podeliš utiske o radu telefona posle par nedelja korišćenja? Kako se pokazala baterija (SOT)?Ево да се упишем у кориснике Пиксела 4а... јуче сам га пазарио. Први утисци су фини, одлична камера, све ради течно, величина телефона таман за мене. Иначе, претходно сам дууууго имао Sony Z5 Compact, те сам тражио телефон компактних димензија. Мене не занимају претерано перформансе, био сам задовољан и како ми ради Сони, али је временом његова батерија толико ослабила да је постао неупотребљив.
Instaliraj Novu launcher i imaćeš duplo tapkanje za gašenje ekrana.
Hvala vam na preporuci i pomoći, a taman sam se odvikao od duplog tapkanja!Ovo meni radi posao za double tap to sleep:
![]()
Naravno da mogu... ja sam jako zadovoljan, nemam primedbi. Intuitivno sam brzo ukapirao osnovne prečice u radu, a tek kasnije video da postoji Guglov vodič za telefon. Ima dosta podešavanja za rad kamere, što još nisam sve savladao. Kamera ima opciju da pravi fotografije sa nizom snimaka kao video zapis. Poenta je da možeš da izabereš pravi kadar ukoliko neko trepne npr... inače su fotografije zaista odlične. Meni se lično dopada minimalistički dizajn i pojednostavljenost, intuitivnost i samorazumljivost alatki telefona što je inače karakteristika svih guglovih servisa. Eto, poslom sam prinuđen i da koristim Majkrosoftove platforme, pa kad uđem tamo uvek se u nekom trenutku iznerviram kako je nešto glupo napravljeno ili nerazumljivo gde, šta, kako... Možda Gugl ne odgovara svakom, ali meni da, tako da sam Pikselom dobio ono što sam od Gugla prirodno očekivao. Što se tiče baterije, ona po brojevima nije neka, ali meni izdrži više od jednog dana i zaista je sistem optimizovan za malu potrošnju. Pošto je punjač ultrabrz, prestao sam da idem na noćno punjenje. Jednom dnevno telefon stavim malo na punjač i to je to za ceo dan... Ne punim ga i ne praznim do kraja, jer za to nemam trenutno potrebe. Na kraju, najveća prednost telefona, uz sve nabrojano, za mene je veličina i mala težina. Kao što sam već napisao gore, nakon mog starog Sony Compact Z5, ne bih mogao sebe da zamislim sa keramičkom pločicom u ruci, a kakva je danas većina ovih giga telefona!Ako možeš da podeliš utiske o radu telefona posle par nedelja korišćenja? Kako se pokazala baterija (SOT)?
Pixel 5a will be a cheaper and less powerful Pixel 4a 5g. Display, Camera & design will be the same.
@TheGalox_
It was obvious that the Pixel 5a was not canceled. It was delayed, not canceled. Google had to confirm it was going to be released because the media went crazy over rumors...
Poslednjih nekoliko godina zvuk je praktično isti na većini telefona. Mnogi sajtovi više ne uključuju zvuk preko žičnog ulaza u recenziju. Jedino se razlikuju telefoni koji imaju DAC a oni su retki, na primer premijum LG modeli (RIP LG).kakav je zvuk na 4a 5g preko malo boljih bubica (npr. sony) što se muzike tiče? spotify, deezer...
imam xiaomi mi 8, ali bih prešao na pixel, a zvuk preko bubica mi je dosta važan. idealno bi bilo ako neko može da uporedi zvuk na xiaomi mi 8 ili na novijim xiaomi telefonima (u sličnom rangu sa mi 8) sa 4a 5g.
Ranije sam postavio linkkakav je zvuk na 4a 5g preko malo boljih bubica (npr. sony) što se muzike tiče? spotify, deezer...
imam xiaomi mi 8, ali bih prešao na pixel, a zvuk preko bubica mi je dosta važan. idealno bi bilo ako neko može da uporedi zvuk na xiaomi mi 8 ili na novijim xiaomi telefonima (u sličnom rangu sa mi 8) sa 4a 5g.
Poslednjih nekoliko godina zvuk je praktično isti na većini telefona. Mnogi sajtovi više ne uključuju zvuk preko žičnog ulaza u recenziju. Jedino se razlikuju telefoni koji imaju DAC a oni su retki, na primer premijum LG modeli (RIP LG).
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari