almoust evil665
Slavan
- Učlanjen(a)
- 12.03.2011
- Poena
- 445
Deadwood sam odgledao, a ovu drugu sam hteo u vreme kada je bila aktuelna skoz sam zaboravio na nju hvala na podsećanju.
Hm da, s03 je primetan pad.^ Pitaću te kad krene 3 sezona... Ja toliki sunovrat nikad u nijednoj seriji nisam video... Mislim da sam morao prekinuti par serija pre kraja, jednostavno nisam mogao izdržati...
Mozda nije za preporuku, sta znam...Sve neke strane serije preporucujete, zar niko ne gleda odlicnu domacu seriju "vikend sa caletom"?
Ja odgledao u jednom dahu, Nenad Jezdić je bogotac glume, stravična gluma. Tužna serija ali sam se isto sit ismijao.Sve neke strane serije preporucujete, zar niko ne gleda odlicnu domacu seriju "vikend sa caletom"?
Ja bih tu dodao mini seriju Godless (Jeff Daniels-ov performans da se najezis), a od novijih - navedenu Justified, ali bih ispred nje preporucio Yellowstone.Voleli western ili ne gledajte Deadwood, to je jedna od najboljih serija svih vremena.
A posle možete i malo moderniji western - Justified, možda ne od najboljih svih vremena, ali u poslednjih 7, 8 godina sigurno.
Nikad nisam gledao, sad za vikend sabio prvu sezonu.Voleli western ili ne gledajte Deadwood, to je jedna od najboljih serija svih vremena.
A posle možete i malo moderniji western - Justified, možda ne od najboljih svih vremena, ali u poslednjih 7, 8 godina sigurno.
Da Timothy Olyphant odličan glumac. Sad tek čuo za Justified vidim da i tamo on glumi i to glavnu ulogu. Yellowstone je odlična serija za sada, očekuje se još epizoda. Kevin Costner se još dobro drži.Sveštenik u Deadwood pokid'o![]()
Da pobrkao sam nešto...Pa ne glumi Olifant sveštenika iz season 1...
Pa ne glumi Olifant sveštenika iz season 1...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari