Big Little Lies je odlična
Mada se neki ovde ne slažu![]()
Pod obavezno!Misljenja o Big Little Lies?
Deluje da bi moglo da bude ok.
Inace, bacio se na Orville skoro, evo jos malo i gotova druga sezona, odlicna serija. Bortus jedan od najjacih likova![]()
Slažem se, ali nisam hteo da spojlujem...Undoing je zbog kraja totalno ******. Sreća pa kratko traje. Mislim, ebeš to kada te vozi 6 epizoda misterija, i na kraju rasplet bude skroz glup, na više osnova, no ne mogu da elaboriram.
...
Meni je Reese gotivna... A i serija mi bila odlična.Video sam da se dosta ljudi bune na kraj, ali meni je npr ok... ne kazem da nije moglo bolje, ali nisam bas razocaran da kazem... Slazem se da je moglo malo da se skrati.
@banexbanex Svakako cu krenuti sa serijom, za ovu drugu nikad cuo... Nesto bas ne mirisem previse Reese.
Patria
Imdb
Preporuka, pogotovo mi je leglo što nije na engleskom
Jedna od stvari koja me je najviše iznenadila je koliko su kvalitetno uradili šminku glumaca, i koliko generalno malo znam o ETA
Ocena 8 možda i jače
Ja sam skoro završio po prvi put, sjajna serija
Patria
Imdb
Preporuka, pogotovo mi je leglo što nije na engleskom
Jedna od stvari koja me je najviše iznenadila je koliko su kvalitetno uradili šminku glumaca, i koliko generalno malo znam o ETA
Ocena 8 možda i jače
Ja sam skoro završio po prvi put, sjajna serija
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari