Optika, 500mb/s . A televizija jel ima nekih problema, da li je vracanje u nazad radi kako treba i gde je bolja?Ako je optika Orion bez razmišljanja.
Jel daje orion neki mesec za DŽ?Imam ovde opciju supernove, oriona i sbb-a i neki lokalni provajderi. Za sad orion nudi najvise za te novce ali otac zapeo za supernovu. Da li biste uzeli pre Orion ili supernovu?
U call centru su mi nudili 20% na paket nisu nudili nista za dz. Posle sam ovde na forumu naso broj promotera i ponudili su mi 12 meseci. Samo ne znam da li je bolje orion ili supernova. Kad bi mi neko konkretno rekao da mi olaksa odluku. U supernovu daju 8 meseci.Jel daje orion neki mesec za DŽ?
Ovo prvi put čujem. Meni nisu tražiliNarocito kad trazi da mu pismeno obrazlozite zasto ne zelite da ih koristite vise.
Kum je koristio Eon van mreze na Lg smart tv-u. Posto poslednjih godinu dana aplikacija uzasno radi a istice mu ugovor krajem meseca zvao ih je krajem januara da odjavi tj da nece da produzi ugovor. Trazili su od njega da im pismeno obrazlozi zasto ne zeli da nastavi da korisri uslugu. Cimao se sa njima mesecima. Uvek su tvrdili da je do brzine neta. Presao sa mts adsl na Supernova 120/15 i isto je stanje. Pisao sam vec u drugoj temi o problemu lg 43lh630v i Eon aplikacije.Ovo prvi put čujem. Meni nisu tražili
Gospoda iz SuperNove su procitala ovaj komentar koji sam postavio sinoc, evo upravo je namesten kanal i sad je Download 116 MB, trebalo im je mesec dana ovog puta da podignu kanal, videcemo do kada ce raditi. Saga se nastavlja.Nije kod svakog, kod mene je bio Radijus Vektor i nikad ni jedan problem kako su dosli ovi vise ne znam ni kako da ih nazovem nista ne radi kako treba.
A kako se tek prave ludi, pogotovo cuvena im Masa operaterka koja laze kao pas, zove ortak prijavljeje kvar, zove drugi, zove treci, zovem ja, dobijam Masu, da prijavim kvar, da li mozda ima nekih radova, da li je mozda jos neko prijavio, ne nema radova, nije niko nista prijavio vi ste prvi, ...bando lazljiva.
5 ulica u kraju nema punu brzinu, umesto 120mb imamo od 30mb do 60mb sve to oscilira.
Izadju tek kad krenes da im spominjes sve po spisku, pada im neki kanal, nesto kao nameste, radi im 3 dana pa ponovo sve isto.
Imao sam srece izgleda, ipak sam se na kraj umesto njih odlucio za Orion zbog ovakvih komentara. Danas sam bas potpisao ugovor pa cemo da vidimo. Nadam se da ce supernova da popravi kvalitet svojih usluga inace nece im ostani nijedan korisnik.Gospoda iz SuperNove su procitala ovaj komentar koji sam postavio sinoc, evo upravo je namesten kanal i sad je Download 116 MB, trebalo im je mesec dana ovog puta da podignu kanal, videcemo do kada ce raditi. Saga se nastavlja.
Dobije 3m a ako ima sbb u ulazu onda moze da pokusa izboksovati 6m a sto da ne i da zatraziu 12m uz "pretnju" da ce otici kod "njih"...nego sta novi korisnik moze da dobije ako uzme samo digitalnu TV?
Moze li bar 6 meseci?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari