Šta je novo?

Novi Benchmark forum

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
@kUdtiHaEX
nije da se nudim, vec sam uplatio 119 dinari! Zelim... hmmm. zelim full resistance! :ROFLMAO:

@Poštar nije problem, ionako smo dogovorili da ćeš dobiti najjači Premium paket po ceni Standard paketa.

Propade mi dugogodišnji staž na forumu kad ne mogu da se setim šifre za mail adresu

Dekstop verzija i tamna tema: boja trenutne stranice na kojoj se nalazim je skoro identična ostalim.

Da li je moguće za nju staviti neku upečatljiviju boju? Čini mi se da bi se time popravila preglednost.

Na ataču je trenutna strana 20.

Capture.JPG

Pa mozes novu mejl adresu da stavis niko te ne tera da koristis tu staru lupam gmail kojoj si sifru zaboravio , mozes i novi mejl , samo se seti sifre koja ti je trenutna za profil na forumu i posalji na taj novi mejl.

Evo, odgovoriću ti ja umesto njega:

6E9C1A1B-6AEC-4834-8D71-9268FEFAA9B6.png

@Poštar nije problem, ionako smo dogovorili da ćeš dobiti najjači Premium paket po ceni Sadanrd paketa.
Jel uz to mora i fiksni da se uzme?

A da, primetio sam jos juce novi sistem quote-ovanja(multi quote i da selektovanjem mozes da quotujes deo posta) i mislim da fenomenalno radi, veliko poboljsanje kada se odgovara vise ljudi odjednom i kada se neko raspise u 12 tacaka, pa moras na svaku posebno da odgovaras.

Generalno, naravno da ce nam smetati neke sitnice na koje smo navikli, ali mislim da je sada funkcionalno daleko bolji forum.
Jedine prave zamerke koje za sada imam su vizuelne prirode(i ako mi se i vizuelno svidja forum), ali je to sve subjektivno.

Odlične su ove "sklopive kategorije" ali i dalje smatram da hardver i sotwer treba da budu na vrhu foruma a ne na dnu.

Ovaj Kutija je prljaviji od svih nas zajedno u smes. slikama... samo da Vam kazem!
cuuuuj, dobices premium po ceni standarda... what kind of nigga gangsta shit is this!!!!?🐍🍻🍌

Ukljucis i sakrije podforume cele kategorije. Kao sto je bilo na starom benchmarku.

Ja sam prvo pomislio da taj switch služi da spoji sve podteme u jednu,
konkretno za male oglase da ne mora da se ulazi u Zaposlenje, Hardver itd. ,
već da se klikne na taj switch i on otvori sve oglase iz tih oblasti u jednom prozoru.

Mada, za male oglase ovo bi možda bilo korisno, ne verujem za ove druge grupe da bi imalo smisla.

Ukljucis i sakrije podforume cele kategorije. Kao sto je bilo na starom benchmarku.
Da, to vidim (nisam do sada koristio, pa ni na starom vBulletin forumu).
I dalje ne znam šta su sklopive kategorije. Meni je sve na engleskom. Razumem da ste sklopili kategorije foruma, ali gde,kada, zašto, čemu..😊

Kolega MarcusS ne može da postuje. Piše mu insufficient privileges.

Moglo je i sitnijim slovima da piše. :D

A taman da se pohvalim sa novom veš mašinom kad ono - prc. :(

Da, to vidim (nisam do sada koristio, pa ni na starom vBulletin forumu).
I dalje ne znam šta su sklopive kategorije. Meni je sve na engleskom. Razumem da ste sklopili kategorije foruma, ali gde,kada, zašto, čemu..😊
Kategorije, sekcije, forumi, nazovi kako hoces... Switchevi omogucavaju da se njihov sadrazaj (podforumi) ne prikazuje na pocetnoj stranici. A "sklopive" bi trebalo da je slobodan prevod za hide, expand ili nesto slicno. :D
Probaj preko desktopa, mozda imas neki bug preko telefona. Evo ja "sakrio" sekcije u koje ne ulazim, a i da ne scrollujem tri dana do onih na dnu:

agtj8k.png

@kUdtiHaEX

Nisam siguran da li je zamisljeno da se pored favorizovanja kracih i konkretnih tema, a to je sigurno bolje od glomaznih, razmislja i o pravljenju nekih sveobuhvatnijih, vodecih za neku tematiku (kao sto su bile za PayPal, mobilne operatere), koje su takve da je pozeljno da se prvi post teme uvek odrzava sa aktuelnim informacijama.

Koliko znam, XenForo je sa opcijom da se teme naprave tako da su WikiPost, a to znaci da prvi post teme mogu da edituju svi clanovi koji su sa odgovarajucim dozvolama. Ovo navodim kao potencijalno korisnu opciju za teme gde bi se aktuelne informacije ubacivale u prvi po, sigurno je sa vise opcijast teme a da to ne zahteva obavezno cimanje moderatora :)

@DeRadicci ta opcija je mozda veceras dodata ?...to mi je jedino nedostajalo, bravo kutija 🙌

Bilo bi cool da "funkcionisu" gif slike u avataru,kao i da se vidi "moja masina" ispod slike (kao ranije)...

Bilo bi cool da "funkcionisu" gif slike u avataru,kao i da se vidi "moja masina" ispod slike (kao ranije)...
Na žalost to neće biti moguće (konfiguracija).

GIF avatari su izbačeni jer ljudi stavljaju svašta i prosto ne želimo da se bavimo time.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno