Ivke77
Slavan
- Učlanjen(a)
- 07.11.2005
- Poena
- 415
Welcome to 2021 GPU marketŠta je ovo prvo? 2,5 iljade evrića? GTX 1650? I još piše da je "Mid Range" grafika. Za te pare kupiš auto.
Edit: Ladno ne mogu da verujem, pa sve gasim i ponovo klikćem na link.
Sreca pa Sam presao na HI FI inace bih bankrotirao![]()
Hi-FI je skuplji sport 10x. U zavisnosti od sluha, prostora i afiniteta može da ode kuća na doboš.Sreca pa Sam presao na HI FI inace bih bankrotirao![]()
Igrao sam warzone skoro 2h sa +180gpu i +1200mem.. sinoc bss prodjoh i timespy sa istim OC.om..ovde su temp bile vece jer mi je u stanu 26stepeni zbog bebe a i 5.og uzastopno izvrcenog testa 😊😁 inace su do 70 najvise.. 69c uglavnom al to je zanemarljivo... mislim da je ovo odlican primerak karte za pod vodu...za sada mogu garantovatii stabilnost na +170 i +1150 za svaki dan.. al cu svakako potraziti viši maximum, ovo je bilo na grubo.. sa tim setovanjima u igrama karta ne predje 66c nakon 2h igranja na 70% vents.^
Koji je 24/7 oc ? Sta je stabilno, to sto izvrti test nista ne znaci bez obzira sto je rez odilican... Temperature su malo jace 72c za ventilatori na 100%, mislim meni je to normalno za kartu tog profila, al ovde je bilo mnogo rezultata sa tim +450w kartama sa mnogo boljim temperaturama.
Kada sam isao na compare result online preko superposition.a samo je jedna 3080 imala skor 12446 cini mi se, jeste da je ovo OC samo za prolaz testa, al bas sam zadovoljan... e sad imam jedno pitanje, ja sam kartu "napojio" sa dve 8 pin grane od koje sam sa jedne uzeo 2x8pin i jedna grana zasebno, znam da to nije bas najbolje s' obzirom da je ogroman potrosac..a ima corsair RM1000X ..pa me zanima da li i tu gubim na stabilnosti?^
To je odlicno, jos ako planiras vodu eto 3090 performansi po ceni 3080Mislim vec ih imas sa ovim klokovima, ventus 3090 default pravi ovaj rez u Superposition Benchmark-u
Za sada na zalost NE.. planiram da uradim dobar ekwb custom cpu-gpu ali trenutno nemam 700e, jer znamo svi da su nam karte pretplacene al ***.. Siguran sam da bi ti sa ovom probio svetski rekord 😊😁^
Iskreno ne znam... Ne bi trebalo, ima tu dovoljno struje koroz te konektore i PCI-e da napoji tu kartu, al svakako bi bilo bolje 3 zasebne grane.
Bucni tu kartu pod vodu ako imas mogucnosti![]()
Znaci trebalo bi da je dovoljno i da mogu sa jedne da vuce 2x8pin..?8pin su po 150W + 75W kroz PCI-E.
Aauuu.. koliko danas ubacujem trecu granu... hmm, znaci lako sam mogao napraviti picvajz...Pa ako imas 2x8pin to je 300W + 75W PCI-E, to ti je to od 2 grane.![]()
Ma i ja sam naisao po netu da jedna grana hrani sa 150w... verujem da bi nestabilnost bila ocigledna da je nesto lose, al ipak... moram ovo srediti..Odlicno si povezao,tako treba Dovoljna su 2 kabla sa 3 konektora.Da nema dovoljno struje javila bi ti se karta ne sekiraj se.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari