Ljudi moji vi koji ne koriste ovaj uređaj nemate pojma koje je ovo smeće...samo da nisam prenio broj iz druge mreže još bih ga jučer vratio, ali onda se ugovor prekida pa moram broj predbacivati na prepaid pa onda kasnije ponovo prebacivati na ugovor...jednom riječju za*ebancija.
Znači ovako...telefon je super za telefoniranje, surfanje internetom i gledanje YT...display savršenostvo. Jesil pokrenuo kameru, ništa ne moraš raditi temp. je vrlo brzo 37/38° i toplina se baš lijepo osjeti u ruci...jesil počeo snimati svake minute +1°, nekad i 2 odjednom preskoči i tamo na 45/46° lijepo kaže da mu je pretoplo i da mora odmoriti da se ohladi. Kvaliteta slika može proći, za instagram, facebook & co. su dušu dale a za šta ozbiljnije, moš zaboravit. Video...e video je posebna priča...to je čišta katastrofa. Evo primjera...https://streamable.com/z7tcq6
Morate češće puta pogledati da bi vidjeli razmjere te katastrofe...prvo ovo prelijevanje ivice bijelog bližeg zida sa onim dalje 🤬
Obratite pažnju na sliku na zidu, dobije nekakav 3D efekat...ovo isto se dešava po danu, baš neki dan sam iz snimao bor (drvo), znači "ivice" drvets su mirne a sve unutar tih ivica se miče...kao na ovoj slici na zidu, koju pi*čku materinu...snima 3D video ili šta, možda sam negdje uključio tu opciju 🤣
Pogledajte noge od stolica...ovo nije normalno.
Jesam, priznajem, kriv sam, pojeo sam *ovo što sam prodao P40Pro+ ali tko je mogao znati da ću pojesti još veće od 1300€.
Pa ovo čudo se ugrije kad napravi restart...evo sad dok pišem mu je temp. CPU 35° a baterija 34° i na dodir se ne osjeti nikakva toplota. Nadam se da neće moći popraviti update_om ovo ****** da im visim svaki dan u shopu i reklamiram dok ga ne uzmu natrag i zamjene za jedan stabilan i hlafan iPhone.