Lepo se vidi da je ukljuceno ,i onda treba da mu verujemo???
Za ovog nikad nisam rekao ali za mr i safa tvrdim da ne govore istinu tj kod njih je pravili koliko para toliko i muzike.Pogledaj i gore onaj sto sam postavio,vidi se da razlike prakticno da i nema
Kazem da su razlike smesne. Ako ihi ima ko ih primeti u realnom radu u s21 seriji placam klopu
Evo već ga provalili gde je lagao.
Ovo sam baš primetio, reko *mjau**mjau**mjau* kakva je ovo glupost nemoguće da nije primetio u montaži. :dEvo već ga provalili gde je lagao.
Pogledajte prilog 296748
Послато са S21 Ultra помоћу Тапатока
Pogledajte prilog 296750
To je samo kalibracija ekrana,to sve zavisi i od uredjaja do uredjaja ne mora da znaci da ce tebi biti isto tako.Iako se radi o istom modelu mogu se razlikovati u tim nekim nijansama na beloj.A i to je sve kako cije oci vide realno.Na primer meni je svaki ajfon koji sam drzao i probao previse "zuta" bela,dok je to drugima ok i sve normalno kako bi neki rekli prava bela.Ne opterecuj se nema tu greske sa ekranom.Posto sam ja porucio 512GB, interesuje me da li ga jos neko ovde ima?
Na XDA forumu svi koji imaju 512G. Kazu da im je display malo p8nkast na bjelu pozadinu. Znaci nevjerovatno, tolike pare das i ljudi se zezaju. Ije vazno da li je Snapdragon ili Exynso obije imaju problem.
Mada jedan lik kaze to se resava lako sa podesvanjem:
Settings>Display>Screen Mode>Vivid>Advanced Settings>White Balance>Reduce Red by 3 points.
Sve je to ok, ali mene interesuje je li to hardwerska ili softwerska greska?
Nista brate,sto vise gledas bezveze se nerviras jer ovde po nekima s21 ultra nista ne valja,ljudi su cudo.Hvala mnogo @Darkouffff cinimi se da je najbokje da batalim ove strane forume i youtubere
![]()
3% je razlika u realnom radu.Možda brzina nije presudna sada, ali razlika u sustained performansu od 19% nije beznačajna. Ta će razlika u performansama za dve godine mnogo više značiti, naravno kao i nemogućnost da dodaš storage za sitne pare.
Ako i za to nije slagao.3% je razlika u realnom radu.
19% ako čepiš telefon na maksimum jedno pola sata.
Znači bliže je 3% nego 19%.
Sent from my SM-N9700 using Tapatalk
Znači ovako...nakon dvije minute snimanja se počne osjećati toplota...prvo na ramu telefona i to isključivo na visini Power tastera i iznad i tako sa obje strane a onda nakon nekih 4 minuta i na stražnjem staklu na onom dijelu pored kamere, sam bump kamere nije toliko vruć. Temperatura baterije sa 28° pred početak snimanja poraste na 41° nakon 6-7 minuta.
Gesendet von meinem SM-G998B mit Tapatalk
Ako igraš igrice, pola sata ili sat na maksimumu nije ništa neuobičajeno.3% je razlika u realnom radu.
19% ako čepiš telefon na maksimum jedno pola sata.
Znači bliže je 3% nego 19%.
Sent from my SM-N9700 using Tapatalk
To je bas visoka temperatura,pa sta ce da radi kad dodje leto i 30+ stepeni napolju...10 min snimanja 4k30 temp 42
Pa ako je 42 to nikako nije mala temperatura,ako ne prelazi tu temperaturu onda je i dobro al ako bi posle 10min i duze otisao preko to ne valja.Exynos tu negde bas oko 42 obara preformanse,sad ne znam kakvo je stanje sa tim novim.Ne znam po mom subjektivnom osecaju ovo je mlako ,nije vruce,ne kazem da sam u pravu,menj deluje mlako
A onda se neće ni primijetiti...temp. zraka 35° a telefona 40tak...sad je problem kad je razlika u temperaturi velika [emoji16]To je bas visoka temperatura,pa sta ce da radi kad dodje leto i 30+ stepeni napolju...
Sent from my SM-N975F using Tapatalk
Yes, mi jesmoDa probam, ARE WE BACK ONLINE???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari