Šta je novo?

Samsung Galaxy S21

Jeste, onda ga zovneš i pitaš moze li licno a on ili ne odgovori ili kaže može, ti sedneš u auto i krenes, kad stigneš blizu on se više ne javlja na telefon.Pa vidite li da je nalog od pre par dana.

Lepo se vidi da je ukljuceno ,i onda treba da mu verujemo???
Za ovog nikad nisam rekao ali za mr i safa tvrdim da ne govore istinu tj kod njih je pravili koliko para toliko i muzike.Pogledaj i gore onaj sto sam postavio,vidi se da razlike prakticno da i nema
Kazem da su razlike smesne. Ako ihi ima ko ih primeti u realnom radu u s21 seriji placam klopu
Evo već ga provalili gde je lagao.
Screenshot_20210205-190230_YouTube.jpg

Послато са S21 Ultra помоћу Тапатока
Pogledajte prilog 296750

Poslednja izmena:
Čovek je ubedljivo najveći šaban medju većim tech jutjuberima..

Sent from my Mi 10 using Tapatalk

Sto se tice topline tacno je. Nema potrebe cak ni da snimate klip, samo upalite kameru 8 m8nuta j telefon je bas vruc. Na zalost. To sam ja primjetio i misloo da je to do mog telefona tako.

Jel bar ovo moguce da srede updejtom ako nisu u stanju da poprave ostalo? Jel bilo slicnih iskustava ranije?

Od svih mainstreamed tech YouTubera jedino on vrši ovakve testove, znaju da traju po 12h. I nisam primetio da forsira Apple ili Samsung, pretencioznost u izjavama takođe.

Ne znam šta je čudno što throttluje Exy, prošle godine to je tek bilo vidljivo. Greje se dosta više od Snapdragona (ništa novo, tako je bilo od 2016.), ali barem je potrošnja baterije skoro identična.

Već sam spomenuo na forumu pre 10 dana, prijatelj je koristio i jednu i drugu verziju, i rezultati su jako slični, baterija razlike do 5%, ali zagrejavanje značajno više.

Evo već ga provalili gde je lagao.
Pogledajte prilog 296748

Pogledajte prilog 296750
Ovo sam baš primetio, reko *mjau**mjau**mjau* kakva je ovo glupost nemoguće da nije primetio u montaži. :d

Inače ne mora da znači da je Exynos ove godine baš odličan, ipak je sd888 malo podbacio zbog pregrevanja. Sreća pa su ga dosta unapredili u odnosu na prošlogodišnji (koji je trebao biti ovakav). Moraću baš da vidim novi exy vs sd865 kakva je situacija.

Posto sam ja porucio 512GB, interesuje me da li ga jos neko ovde ima?

Na XDA forumu svi koji imaju 512G. Kazu da im je display malo p8nkast na bjelu pozadinu. Znaci nevjerovatno, tolike pare das i ljudi se zezaju. Nije vazno da li je Snapdragon ili Exynso obije imaju problem.

Mada jedan lik kaze to se resava lako sa podesvanjem:
Settings>Display>Screen Mode>Vivid>Advanced Settings>White Balance>Reduce Red by 3 points. Ili promjenom nekog filtera.
Nekome pomaze a nemom ne.

Sve je to ok, ali mene interesuje je li to hardwerska ili softwerska greska?

Poslednja izmena:
Posto sam ja porucio 512GB, interesuje me da li ga jos neko ovde ima?

Na XDA forumu svi koji imaju 512G. Kazu da im je display malo p8nkast na bjelu pozadinu. Znaci nevjerovatno, tolike pare das i ljudi se zezaju. Ije vazno da li je Snapdragon ili Exynso obije imaju problem.

Mada jedan lik kaze to se resava lako sa podesvanjem:
Settings>Display>Screen Mode>Vivid>Advanced Settings>White Balance>Reduce Red by 3 points.

Sve je to ok, ali mene interesuje je li to hardwerska ili softwerska greska?
To je samo kalibracija ekrana,to sve zavisi i od uredjaja do uredjaja ne mora da znaci da ce tebi biti isto tako.Iako se radi o istom modelu mogu se razlikovati u tim nekim nijansama na beloj.A i to je sve kako cije oci vide realno.Na primer meni je svaki ajfon koji sam drzao i probao previse "zuta" bela,dok je to drugima ok i sve normalno kako bi neki rekli prava bela.Ne opterecuj se nema tu greske sa ekranom.

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

Hvala mnogo @Darko :) uffff cinimi se da je najbolje da batalim ove strane forume i youtubere :D

Poslednja izmena:
Samo ti slušaj Darka, on je još gori od Safa i Mr, samo što ga niko ne plaća da hvali Samsung. :d :d

Možda brzina nije presudna sada, ali razlika u sustained performansu od 19% nije beznačajna. Ta će razlika u performansama za dve godine mnogo više značiti, naravno kao i nemogućnost da dodaš storage za sitne pare.
3% je razlika u realnom radu.
19% ako čepiš telefon na maksimum jedno pola sata.

Znači bliže je 3% nego 19%.

Sent from my SM-N9700 using Tapatalk

Ako i za to nije slagao.

Ima provjereno uz mnogo nezavisnih izvora.
b1c43cc3f0f8c8cb8d42e974ad888bc8.jpg
e4e8d9b43afd47f5dd6de41de3380307.jpg
df06f5854ffb96000a198ebbace40c4b.jpg
0b94e617a4bac70aeb94a6aa29b42781.jpg
a65974c7b573d396362c58eed6f73fc7.jpg

Znači ovako...nakon dvije minute snimanja se počne osjećati toplota...prvo na ramu telefona i to isključivo na visini Power tastera i iznad i tako sa obje strane a onda nakon nekih 4 minuta i na stražnjem staklu na onom dijelu pored kamere, sam bump kamere nije toliko vruć. Temperatura baterije sa 28° pred početak snimanja poraste na 41° nakon 6-7 minuta.

Gesendet von meinem SM-G998B mit Tapatalk

Brico, kako ti se cini prelazak sa EMUI n One UI? Mozda je prerano da te pitam ali nekako prvi utisci?

Meni je to sve isto, treba malo vremena da pohvataš gdje je šta i na kraju isto *ranje drugo pakovanje. Jedino što mi nedostaje sa EMUI je ono kuckanje za Screenshot ali zato vidiš SoT što na EMUI11 više nema...tako da dok radi bez problema skin je skin...barem meni.

Ako igraš igrice, pola sata ili sat na maksimumu nije ništa neuobičajeno.

Pa ako igraš igrice sat vremena i to baš zahtjevne onda MOŽDA.
Sa druge strane većina ne igra igrice po sat vremena, ako igra ne igra baš zahtjevne i pravi pauze...
U suštini nije tako strašno kako je bilo, ali je i dalje loše da ne umiju da naprave približno istu stvar za svaki kontinent.

Ustanovili smo da se korištenjem kamera aplikacije telefon poprilično zagrije i onda taj isti telefon ti daje upozorenja tipa...

Dugotrajna uporaba u vrlo vrućem okruženju može smanjiti performanse baterije i vrijeme rada.

Tko koga tu kerembeči [emoji23][emoji23][emoji23]

Ne znam po mom subjektivnom osecaju ovo je mlako ,nije vruce,ne kazem da sam u pravu,menj deluje mlako

Ne znam po mom subjektivnom osecaju ovo je mlako ,nije vruce,ne kazem da sam u pravu,menj deluje mlako
Pa ako je 42 to nikako nije mala temperatura,ako ne prelazi tu temperaturu onda je i dobro al ako bi posle 10min i duze otisao preko to ne valja.Exynos tu negde bas oko 42 obara preformanse,sad ne znam kakvo je stanje sa tim novim.

Ne znam.igrice ne igram pa da bih ga proveravao,ovo sam samo pustio da vidim dokle ide
Sad mi se desava glupost,hocu iz galerije da castujem i vidim tv ali ne vidim nvidia sheld|ld,neverovatno kakva glupost,sve sam probao i iz galerije ga ne vidi a iz YT radi normalno

Poslednja izmena:
To je bas visoka temperatura,pa sta ce da radi kad dodje leto i 30+ stepeni napolju...

A onda se neće ni primijetiti...temp. zraka 35° a telefona 40tak...sad je problem kad je razlika u temperaturi velika [emoji16]

Sprema se SW update za kameru.

Meni je i dalje SOT 10h, s tim da ne koristim Chrome kao browser jer ima ogroman battery drain. 😊

Vrh Dno