Šta je novo?

Samsung Galaxy S21

Zasto dule? Bas me interesuje.

Upravo sam gledo klip i... zao mi je nas ako zaista Snap pravi ovako bolje slike i video klipove. Cak i amo Samsung ovo ne moze ni updejtom rijesit a zapravo mi to i smeta kod exynosa, zalosno je ... :(

Za brzinu je glupost i pricat. Ko moze to primjetiti golim oko jedino ako neko kuci nema 10 telefona i svaki dan radi testove :D
Zato sto je uhvacen vec par puta da obradjuje fotke i video zapise

Zasto dule? Bas me interesuje.

Upravo sam gledo klip i... zao mi je nas ako zaista Snap pravi ovako bolje slike. Za brzinu je glupost i pricat. Ko moze to primjetiti golim oko jedino ako neko kuci nema 10 telefona i svaki dan radi testove :D
Možda brzina nije presudna sada, ali razlika u sustained performansu od 19% nije beznačajna. Ta će razlika u performansama za dve godine mnogo više značiti, naravno kao i nemogućnost da dodaš storage za sitne pare.

Možda brzina nije presudna sada, ali razlika u sustained performansu od 19% nije beznačajna. Ta će razlika u performansama za dve godine mnogo više značiti, naravno kao i nemogućnost da dodaš storage za sitne pare.
Koja brzina kada se sd zakucava u testovima eno i stress testu na dva koipa sto sam gledao zakucao i nije zavrsio test do kraja,stabilnost mu je slabina nego ex a pri tom je sd865 99% stabilan. Ko kaze da pri duzem renderu ili igranju igrica nece zabosti. Probacu bas da nadjem te klipove gde je 888 zabo na s21 uktra
Za storage si u pravu 1000000000 % ,slepci

Opet ti kazem covek je uhvacen da obradjuje slike isto kao i Saf,ne pricam napamet
Evo dokaza da je sd "bolji" pri tom ne kazem.da je i ovaj bolji ali kadar se ne prekida tako da vise verujem ovom liku ,tu su negde sd i ex ,nianse su u pitanju
A vi verujte ovim prevarantu,sta da vam.kazem
Imas na kraju kad rafi antutu i stre ne prekida kadar tako da se moze lepo videti
Naci cu i klip na stres testu gde sd puca 2 puta

Poslednja izmena:
Opet ti kazem covek je uhvacen da obradjuje slike isto kao i Saf,ne pricam napamet
Evo dokaza da je sd "bolji" pri tom ne kazem.da je i ovaj bolji ali kadar se ne prekida tako da vise verujem ovom liku ,tu su negde sd i ex ,nianse su u pitanju
A vi verujte ovim prevarantu,sta da vam.kazem
Imas na kraju kad rafi antutu i stre ne prekida kadar tako da se moze lepo videti

I supersaf??? Aaaoooo pa brate koga da gledam jad radi testove? Jedini mi je ostao sa twiter i yt kome vjerujem je k ak ki ez sa XDA foruma, Ben. On je stvarno ok.

A jel mogu e ugastit ovaj glupu upscale na exynos? Bas mi je lose kad slike malo zoomiras odmah dobijas los kvalitet kao da nema OIS - isto mutno kao na Mate 40 Pro.

Ruse, Flossija, TechTablets?! Mada realno, ako su približili autonomiju konačno, na sve ostalo bi mogao da pogledam kroz prste zarad legalne garancije kod nas (mada i dalje vređa inteligenciju što kod drugih za manje para dobiješ bolje).

Sent from my SM-G9810 using Tapatalk

Ruse, Flossija, TechTablets?! Mada realno, ako su približili autonomiju konačno, na sve ostalo bi mogao da pogledam kroz prste zarad legalne garancije kod nas (mada i dalje vređa inteligenciju što kod drugih za manje para dobiješ bolje).

Sent from my SM-G9810 using Tapatalk
Bas tako sto se tice yt-era,autonomija je otprilike sliccna kao i brzina na svim testovima tako da je sad glupo ganjati SD kao na s20 i N20

Poslednja izmena:
Saf je uhvacen na s10 plus to se eecam tacno a mislim da je i ovaj tu negde,u tom vremenskom razdoblju,ko ce sad naci to,davno bilo,od tada su izbrisani iz omiljenih,@Proday je lepo napisao ko je objektivan i slazem se sa njim ,kazu i mane i prefnosti i ne velicaju nesto sto ne valja

Ma mlati bzv. nisam prati ovu temu dok se nisam zainteresovao za S21, mislio sam da je jedan od ozbiljnijih clanova kad ono medjutim.

Sta ces,neozbiljan sam,to sto neko ima toliko prattilaca ne znaci da ne laze a to ce ti reci i vecina ljudi ovde

Па чим човек каже нешто лоше за одређени телефон одма намешта [emoji3], али реално овогодишњи егзинос је фантазија за претходне године и по ss који су људи овде остављали делује супер, што се тога тиче...

Послато са SM-N986N помоћу Тапатока

Sto je najgore oni pricaju hvalospeve o necemu sto ne valja ,u tome je poenta ali da ne idsmo u off,razlike izmedju sd i ex ove godine prakticno da nema ili je minorna

Doduše ljudi su primijetili da u video na 06:37 gdje govori kako na SD verziji bolje izgleda ono što vidimo "kroz viewfinder" da je na SD uključena opcija optimizacija scene i nekakav filter dok ns exynosu nije [emoji848]

Gesendet von meinem SM-G998B mit Tapatalk

Lepo se vidi da je ukljuceno ,i onda treba da mu verujemo???
Za ovog nikad nisam rekao ali za mr i safa tvrdim da ne govore istinu tj kod njih je pravili koliko para toliko i muzike.Pogledaj i gore onaj sto sam postavio,vidi se da razlike prakticno da i nema
Kazem da su razlike smesne. Ako ihi ima ko ih primeti u realnom radu u s21 seriji placam klopu

Poslednja izmena:
Ja te tjubere gledam samo kada me interesuje neka određena boja uređaja, pošto na video snimku dobijem bolju sliku uređaja nego na fotografijama.
A da lažu ili prećutkuju istinu, idealizuju, nemaju merne parametre, itd. to stoji kod svih tjubera koje sam gledao. Barem kod jednog modela pokažu svoju stvarnu pokvarenost.

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Sad sam snimao 4K30fps nekih 5 minuta i dok je snimao dao ga ženi u ruke...ona ga skoro bacila koliko je bio vruć...u biti nije bio vruć nego *ebeno vruć...doduše čaša hladne vode ga ohladi skoro momentalno [emoji16]
Ako je ovako vruć ba 24°C kako će biti ljeti na 35° [emoji848]

Poslednja izmena:
Sad sam snimao 4K30fps nekih 5 minuta i dok je snimao dao ga ženi u ruke...ona ga skoro bacila koliko je bio vruć...u biti nije bio vruć nego *ebeno vruć...doduše čaša hladne vode ga ohladi skoro momentalno [emoji16]
Ako je ovako vruć ba 24°C kako će biti ljeti na 35° [emoji848]
Koja ti je bila temperatura telefona?

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

I supersaf??? Aaaoooo pa brate koga da gledam jad radi testove? Jedini mi je ostao sa twiter i yt kome vjerujem je k ak ki ez sa XDA foruma, Ben. On je stvarno ok.

A jel mogu e ugastit ovaj glupu upscale na exynos? Bas mi je lose kad slike malo zoomiras odmah dobijas los kvalitet kao da nema OIS - isto mutno kao na Mate 40 Pro.

Никоме од тих Јутјубера боље сачекај месец, два након изласка неког телефона и увек гледај шта корисници кажу. Ово све плаћено да лаже и маже. Ортак је једном купио неки тел. тако слушајућу ове генијалце и покајао се.

I meni se malo ugrejao pre neki dan kad sam snimao 4k 30 ,kacio sam. B je bio mlak nijr bio vruc posle 8min 4k30 ja mislim.

Znači ovako...nakon dvije minute snimanja se počne osjećati toplota...prvo na ramu telefona i to isključivo na visini Power tastera i iznad i tako sa obje strane a onda nakon nekih 4 minuta i na stražnjem staklu na onom dijelu pored kamere, sam bump kamere nije toliko vruć. Temperatura baterije sa 28° pred početak snimanja poraste na 41° nakon 6-7 minuta.

Pa brzo je punio napr iPhone 11 pro i Note 10+. Bemliga, zgodno je, samo stavim telefon, on ga ćapi i puni. I čvrsto stoji :)

Sent from my SM-N9860 using Tapatalk
Zgodno je i da ti se gepek na kolima otvara i zatvara na dugme ali je uvek sporije nego da ga otvoriš ručno.
Ne znam kakav bežični punjač imaš. Ja u autu imam fabričko bežično punjenje, ali ništa ne drži telefon da ne klizi po njemu dok vozim.
Ako imaš case na telefonu, to odmakne telefon od punjača pa opet lošije puni. Neko će možda radi boljeg bežičnog punjenja da nosi telefon bez case-a i eto mogućeg loma i prilike za proizvođača da ti proda novi telefon.
Magsafe na iPhone-u drži dobro ali je onaj krug mnogo veći od običnog USB-C kabla. Po čemu mi je onda Magsafe boljiod USB-C/Lightinga?
Da zaključim, što se mene tiče, bežično punjenje je zezalica koja nam ne donosi ništa stvarno korisno.

Sve ima svoje prednosti i mane. Sa žicom može brže puniti te možeš istovremeno puniti i koristiti telefon (sa ograničenim kretanjem).
Bezžično je praktično ako zbog vrste posla...vođa odijeljena, netko tko mora češće napuštati radno mjesto ili ima potrebu kretanja veću od dužine kabla za punjenje...ne mora svaki put izkopčavati/ukopčavati kabal, također je dobro ako je oštećen USB Port ili nedostaje odgovarajući kabal, tako da se ne bih složio da nema i korisnih strana.

Eno s21 ultra na oglasima za 800, lici na prevaru?

Sent from my SM-N9860 using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno