Šta je novo?

Novi Benchmark forum

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma sve je stvar navike. Samo još i Tapatalk da proradi i to je to.

Cuo sam za PWA, ali nisam znao da ovako funkcionise. Video sam da neki ljudi publishuju PWA na prodavnicu, koliko vidim vi niste publishovali, ovo je browser integracija?

U svakom slucaju dosta bolja prica nego otvaranje preko browsera, dopada mi se.
Kaži mi kako si instalirao kao app?

Ja sam sad instalirao Chrome beta da probam pošto mi Firefox ništa ne izbacuje ali evo i ovde ista priča?

Edit: Našao sam. Lepo one 3 crtice otvori se meni i dole lepo piše install...

Sorry, videh da si mnogima odgovarao na poruke gde su prijavljene neke bubice, a mene si preskočio pa reko' da ti nije možda promakao moj post (poslednji na strani 6)? Prvenstveno mislim na tačku 2.

Npr na Brave browseru kada odes na bench stranicu, odes u Brave meni i imas opciju install app. Kliknes na to i instalira ti PWA Bench app na fon.

Jeste razmišljali da na spisku, pre svega novih, poruka prikazuje avatar i ime onog što je poslednji postovao, a ne autora teme? Ovako sve deluje previše 'statično'.

Prilozi

• Screenshot_20210208-113455.jpg
    Screenshot_20210208-113455.jpg
    76.1 KB · Pregleda: 28
noice, napokon xenforo. svaka cast!

Postoji li način da se na PWA aktiviraju notifikacije (ne alerts već regularne push notifikacije koje će me informisati kada se pojavi novi post iako trenutno nisam na forumu)
To je jedino što mi fali u odnosu na tapatalk, inače je PWA mobilna verzija mnogo bolja.

Iskreno, meni ova promena uopšte ne odgovara, ali koliko vidim većina je za.
Kako god, idemo dalje.

Meni je ovaj redizajn jeziv. Bas bas nepregledno i ruzno.

Dal' ste realni da vec mracite? Dajte sebi par dana, malo da se priviknete na promenu, pa onda sud :) Po meni, funkcionalno nemerljiv sa starim forumom. Tema ko tema, bice ih vrv jos u buducnosti, meni je ova dark ok.

Postoji li način da se na PWA aktiviraju notifikacije (ne alerts već regularne push notifikacije koje će me informisati kada se pojavi novi post iako trenutno nisam na forumu)
To je jedino što mi fali u odnosu na tapatalk, inače je PWA mobilna verzija mnogo bolja.
Push notifikacije postoje i uskoro će biti dostupne.

0. Pozdravljam promenu, jeste zaista osveženje, i rekao bih da za nijansu življe radi. Naravno, potrebno je neko vreme na navikavanje. Svaka čast za trud.

1. Imam problem sa prikazom fotki.

Pogledajte prilog 296814

Pogledajte prilog 296815

2. Takođe, primetih da neke teme ne funkcionišu jer u linku sadrže unicode karaktere. Par primera recimo iz foruma "Šta da kupim":
Nema veze sa UTF karakterima već sa temama kojima je obrisan prvi post. U pitanju je bag u XF koji je navodno rešen, ali pisaću podršci pa ćemo da vidimo kako to da sredimo.

Samo mi push notifikacije nedostaju u aplikaciji. Ostatak mi je skroz ok. Radi stvarno brzo. Možda da se ubaci veličina fonta.

A na takav komentar ti si očekivao šta? Spiritualno savetovanje?
Ja sam jasno naglasio da se MENI ne svidja. Subjektivno mi je nepregledno i ruznije nego stari forum.
Ako nisi imao nista pametno da odgovoris, bolje nista :D

Inace mozete da obelezite odredjeni deo poruke na koji odgovarate, ne morate ceo reply da "kvotujete" i izaci ce vam pop-up sa quote i reply opcijom. Dobro je za ogromne postove.

Forum sada radi znatno brže, ali...meni se ne sviđa. Da li sam rob navika ili šta već... Stari forum je bio pregledan, teme dobro grupisane. Sad, npr, ŠTA KUPITI spojeno u jednu celinu. Molim Vas...A MOBILNI TELEFONI podeljeni u desetak podgrupa - Huawei, Samsung, Apple... Znači jedan deo foruma ste pojednostavili a drugi usitnili. Kad me interesuje nešto da kupim ići ću u deo foruma namenjen za to. Ali zato kad hoću da čitam o mobilnim telefonima, uđem u odeljak za njih i iščitam desetak različitih tema jer me generalno zanima. Odem da pogledam za P30 pro, pa naletim na S10, Note10, S20...

Mada, izgledaću morati da se naviknem...2020 i Facebook dobi novo ruho, i Sony PSN, na žalost ni jedan više nije pregledan i funkcionalan kao pre. Samo lepše izgledaju na mobilnim telefonima.

@outlaw Klikneš samo na ime teme i odmah te vodi na poslednju nepročitanu poruku. Markiraj forum kao 'read' da se 'resetuje' stanje. Pa lagano u nove pobede...

Ljudi, da li vi citate sve komentare u temi?
Odgovoreno je skoro na sve, a vi 10x postavljate isto pitanje.
Odgovoreno je za STA KUPITI vise puta...procitaj ranije poruke.
Sto se mene tice, okej izgleda novi forum, treba malo navike na novi dizajn, ali mislim da to nece biti problem. :)

Mogu li se ovde prijavljivati problemi?

Evo u Supernova temi https://forum.benchmark.rs/threads/supernova-kablovski-distributer.446726/post-6317971 misim da fali postova, NEMA ŠANSE da se niko nije javljao od 1. februara do subote pre podne.
A kad sam to napisao u toj temi, jedan post od 1.feb. je ispod mog danasnjeg. (nema logike sem da je nesto pobrljavilo)

Nego ne reče niko da li je moguce napraviti da se vidi ispisano ispod imena clana foruma broj postova pisca, bez pomeranja misa na ikonu pisca posta?
Ne rece niko ni da li je moguce u listi tema pre nego sto se udje u samu temu naprviti strelicu da se udje na poslednji procitani post ili prvi neprocitani (kao sto je bilo na starom forumu)?
Hoce li se vreme upisa posta moci pisaati po naški u 24h modu bez AP i PM ?

Da li i vama kad kliknete u samoj temi u koju ste usli i kliknete na dugme (gore desno) "jump to new" da vas bacci negde i po 20 dana pre danasnjeg dana i isto toliko dana (od prilike) od poslednjeg procitanog posta?
Da li je to samo na pocetku pa se kasnije finkcija "jump to new" dugmeta unormali i salje nas na zaista prvu novu (neprocitanu) poruku?

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno