Šta je novo?

Novi Benchmark forum

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Malo se ne snalazim, kako sada kada otvorim neku temu da idem na poslednji post a da ne skrolujem tu stranicu na dno i dole da biram preko >>

ne radi ova tema :( a ima je u watched kod mene
1612743430255.png

sviđa mi se ovo što može da se past-uje slika direktno. takođe i što su teme koje se prate dostupnije, tj. ne moram da kliknem na svoj profil da bih ih video.

treba se navići i na emodžije umesto dobrih, starih smajlija
1612743630083.png

tu je i (y), kao da je facebook u pitanju :D
1612743758819.png

Bravo ljudi, sve pohvale !

Ja sam vec poceo polako da kriziram, nije bilo lako izdrzati ovoliko bez foruma :)

Ne znam da li se tripujem, ali izgleda da brže radi nego stari.

Tesko je navici se na novi izgled...
Mada deluje sve ipak nekako naprednije (da izvinete na reci :D )

Nego gde se nalaze pretplacene teme ?
Ranije se islo (barem ja) gore desno na Podesavanje naloga i tako bi mi izasle pretplacene teme.

Kako da iz liste novih tema odem odmah na prvi novi post, ili moram da kliknem na temu i otvorim je, pa na "Jump to new"?

Као прво лепо је видети како pwa апликацију, тако и заиста лепу промену форума(лично ми се није свиђала задња промена сајта) и мени се као и осталима јако свиђа промена форума, уз изузетак онога што су горе коментарисали да ко је чувао запамћене стране као омиљене (а ја и многи други јесмо) то је ћао здраво сад - то дефинитивно не ваља, али ето...
Видим жале се људи што нема анимација аватара аутоматски, мени се то свиђа, увек сам сматрао да смета и одвлачи пажњу од форума.
Као што је већина написала тамна тема је заиста добра и ако би подразумевано могло да буде: тамна тема и "fluid width" без логовања мислим да би то било боље. Многи од нас се не логују увек кад читају форум(ја као неко ко прати од почетка нисам се ни регистровао ко зна колико дуго иако сам редовно свраћао). Повезано са овим је и повећање слика које људи стављају(оно клик на слику и онда сад ако ниси улогован не увећа већ ти отвара прозор за улазак или регистрацију, дефинитивно ме је ово на другим сајтовима увек нервирало, као и многе друге па мислим да треба да вратите као пре, да може и без пријављивања.
Надам се да сте средили да људи сами могу да мењају аватаре да не моле више у посту o_O
Видим неки корисник је рекао да може да се мења име, мени лично се ово нимало не свиђа из многих разлога, али ајде ако би бар могли испод новог да ставите и старо име корисника да знамо са ким имамо посла.
Сличице за везе ка социјалним мрежама вам лепо изгледају, али сте нешто зезнули везу за дискорд(који мене једино и интересује ,-) (пошто видео обично гледам на тву или смањено у ћошку у зависности колико ме интересује исти).

Чисто да напоменем на крају ако случајно звучи више негативно него позитивно, то никако није случај, и ја и други смо више него задовољни променом(него ето кад већ куцам да напоменем и оно друго),
само наставите тако, све најбоље вам желим.

Ja ne razumem ovaj post i razlog zatvaranja teme koja je prebacena u odgovarajuci podforum?

Screenshot (67).png

Nego gde se nalaze pretplacene teme ?
Ranije se islo (barem ja) gore desno na Podesavanje naloga i tako bi mi izasle pretplacene teme.
Isto i mene interesuje, jesi li nasao? Trazim evo 10min. Ako nema toga, ne znam kako da pratim forum uopste?

P.S. Verovatno neces ni odgovoriti, ako nisi nasao :)

Edit, nasao "Forums/Watched Threads", doduse malo je drugacije, ali tu je negde.

Poslednja izmena:
sve 5 realno, evo malo koristio, retko kad da se predje na novu verziju foruma a da mi nesto ne "smeta"... evo iskreno, za sada, ne nadjoh bas nista :)

Jedno pitanje, kako na mobilnom da otvorim prvi nepročitani post u temi? Kako god kliknuo, otvara uvodni post.
Takođe i mene ovo zanima. I može li se i u hederu staviti strabe, a ne samo dole, da moram da skrolam da bih odabrao na koju stranu želim da idem?

I otprilike negde na sredini imam jednu veliku prazninu, kao da je u pitanju mesto za reklamu, ali svakako nema ni nje?
Idem preko browsera na iOsu, ako to nešto znači.

Čestitke za sve novine!

Čestitam i ja! Napravio sam prečicu na mobilnom, i radi odlično, kao prava aplikacija. Eto prilike da se rešim nesrećnog Tapatalka. Imamo i ful set fejsbuk lajkova. 👌

Svejedno moraš da prosejavaš te postove dok ne naletiš na onaj koji hoćeš, to je još grđe.
Ranije, odmah odaberem oblast koja me zanima, čim kliknem na temu odmah mi je pred očima zadnji post i samo skrolujem na dole da vidim šta sam propustio. Sada moram da prođem kroz šačicu klikova i hrpu skrolovanja dok ne dođem tamo gde sam zadnji put stao. Kamo napredak tu? Zašto nema opcije da se odabere način prikaza/sortiranje postova? Imaš samo "jump to new" koji te prosto baci na onaj koji si ti zadnji pročitao, ne na zadnji post u temi. Šta ako nisi ušao u temu mesec dana? Opet te čeka grdno skrolovanje i skokovi do zadnjeg posta...

Previše praznog prostora. Krupan text, krupna polja na sve strane. Preglednost gora nego ranije, skrol-fest...opcija nigde. Ne znam da li sada tako prave te forum programe, je li to trenutni dizajnerski trend, ali mi se ič ne sviđa. Koliko god ranije arhaično izgledalo, bilo je daleko preglednije, user-friendly, sa dosta opcija da podesimo kako nam odgovara. Ovo sada je devolucija...bitno da izgleda fensi da mogu da bodem dijalog boxove palcem na nogama na iPadu...

Vidim da ste razbucali Apple podforum.
Gde ste turili deo koji se odnosi na macOS?

Cestitke na novom forumu. Sto se tice mobilnog prikaza po meni veliki napredak. Na kompu jos nisam video pa ne mogu da pricam. Ima prostora za jos napretka ali ova pocetna varijanta je jako dobra. Verujem da ce uz smislene sugestije koje budu dobijali biti u buducem periodu jos bolji. Svakako veliki posao je ovde trebalo uraditi i to treba postovati. Pozdrav.

Kako se uklanja sidebar na početnoj strani (desktop verzija)?

Šta Da Kupim podforum više nije lepo kategorizovan već su sva pitanja nabacana hronološki...genijalno, nema šta. Kako sad da nađem nečije pitanje iz određene sfere (nor. matične ili monitori) da odgovorim nekom? Skrolovanje u nedogled? Mašala...

Bravo, na prvu vizuelno izgleda dosta bolje za ostalo treba malo vremena da legne sve💪💪💪

Šta Da Kupim podforum više nije lepo kategorizovan već su sva pitanja nabacana hronološki...genijalno, nema šta. Kako sad da nađem nečije pitanje iz određene sfere (nor. matične ili monitori) da odgovorim nekom? Skrolovanje u nedogled? Mašala...
Ako je muka prevlačiti sve postojeće postove, računam da bi bilo dobro barem kreirati pod-kategorije, pa da se novi postovi svrstavaju u odgovarajuće - onda će vremenom to sve leći kako treba (uz taj korak u nazad u samom startu :( ).
Inače mi se sviđa kako sad forum izgleda - preglednije je, lakše za snalaženje.

Свака част на промени, освежење за телефон са апликацијом, изгледа добро, и још боље ради.

Једна мала молба, тема за oneplus nord да се пребаци из осталих произвођача у oneplus секцију.

Поздрав.

Sad sam malo izvrteo, vizuelno je super, a i radi primetno bolje...

Malo nedostaju onih 5-6 starih smajlija koliko je ukupno bilo...

Sve ostalo za sada deluje organizovanije, bar u editoru poruka...

Niko ne pominje "Like" opciju, cenim da je kapija pakla sad i zvanično otvorena:
7c5f88946d6bcb49507907ec5df7c605.jpg

Super je ovo. Klizi.

Kako da editujem postavljenu poruku?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno