Klikneš na vreme kada je postavljena poruka... Na ono 6 minutes ago, naprimer. Odmah si na zadnjem postu, tj. novom.Kako da iz liste novih tema odem odmah na prvi novi post, ili moram da kliknem na temu i otvorim je, pa na "Jump to new"?
Ne znam da li se tripujem, ali izgleda da brže radi nego stari.
Isto i mene interesuje, jesi li nasao? Trazim evo 10min. Ako nema toga, ne znam kako da pratim forum uopste?Nego gde se nalaze pretplacene teme ?
Ranije se islo (barem ja) gore desno na Podesavanje naloga i tako bi mi izasle pretplacene teme.
Takođe i mene ovo zanima. I može li se i u hederu staviti strabe, a ne samo dole, da moram da skrolam da bih odabrao na koju stranu želim da idem?Jedno pitanje, kako na mobilnom da otvorim prvi nepročitani post u temi? Kako god kliknuo, otvara uvodni post.
Ako je muka prevlačiti sve postojeće postove, računam da bi bilo dobro barem kreirati pod-kategorije, pa da se novi postovi svrstavaju u odgovarajuće - onda će vremenom to sve leći kako treba (uz taj korak u nazad u samom startuŠta Da Kupim podforum više nije lepo kategorizovan već su sva pitanja nabacana hronološki...genijalno, nema šta. Kako sad da nađem nečije pitanje iz određene sfere (nor. matične ili monitori) da odgovorim nekom? Skrolovanje u nedogled? Mašala...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari