Darko_Note9
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 07.01.2019
- Poena
- 125
Pa imao je ceo dan 4g test pre par dana jos.Još samo da vidimo full 4g data test i standby od par sati pa da donesemo zaključak o autonomiji.
Sent from my SM-N975F using Tapatalk
Pa imao je ceo dan 4g test pre par dana jos.Još samo da vidimo full 4g data test i standby od par sati pa da donesemo zaključak o autonomiji.
Koliko ga izašla doplata?Drug je prešao sa S20 na S21, sasvim je zadovoljan, i baterijom i svim ostalim.
Sent from my SM-N9860 using Tapatalk
https://forum.benchmark.rs/showthread.php?p=6313644To je onda odlično. 2-4% mi je ok.
Jedino me zanima kakva je baterija samo na 4g netu i čestom menjanju lokacije (samim tim i baznih stanica). Mada mene zanima običan S21, Plus i Ultra su mi preglomazni. Ne bi trebalo da je nešto drastično lošija autonomija jer S21 ima pola inča manji fhd ekran i 1000mAh manju bateriju.
Masu, 450eur.Koliko ga izašla doplata?
Sent from my SM-G9810 using Tapatalk
Kako toliko kad je nov 105k? S20 je račinao 450e?Masu, 450eur.
Masu, 450eur.
Strašno u svakom pogledu, čak i ako uzmem da je taj s20 bio exy!!Kako toliko kad je nov 105k? S20 je račinao 450e?
Sent from my GM1910 using Tapatalk
Društvo samo da vam javim da ako se ulogujete na Jakov sistem, popust za Ultru 512 je poveliki... 148.400. Sad sam poručio. Nadam se da ga zaista imaju na stanju i da ga sutra preuzimam.
Da ali naravno ne po toj ceni,stetaNaravno da ih nema na stanju, kažu biće za dve nedelje.
Неда Украден [emoji3][emoji1787][emoji1787]Tebi se baš neda druže sa tim s21 ultra. [emoji849][emoji854]
Sent from my SM-G9810 using Tapatalk
Pa ti opušteno možeš da ideš na 10h SoT.
Ni ja na telefonu. Na iPad-u vidim. Tapatalk app na oba uređaja.Zašto ja ne mogu da vidim ove vaše slike [emoji2959]
Gesendet von meinem SM-G998B mit Tapatalk
Ostrina je i negde bilja na huaveju,al pfikaz boja pored samsunga katastrofalan.https://www.youtube.com/watch?v=-rA6EYwmaGY
p40pr + VS Ultra
Jeste da je Španski, ali Huawei ga dobija gledajući crop od 300,500x slike. Zanimljivo poređenje naročito ukolio Brico gleda
Zanimljivo poređenje naročito ukolio Brico gleda
Ostrina je i negde bilja na huaveju,al pfikaz boja pored samsunga katastrofalan.
Sent from my SM-N975F using Tapatalk
Samsung 10MP slike upscale_ni na 12MP pa vjerojatno zbog toga gube na detaljima.Cudno je to da x10 na P40 Pro+ je 8mp a kod S21U je 10mp i bolje detalje ima P40 Pro+ kad se zoomira nego S21U. Ili ce i to biti popravljeno updejtom?
Jeste li dobijali vise updejta? U Kini vec 4 updejt za S21U.
Ovde se samo vidi da je ultra bolja skoro u svakom primeru, možda slike nemaju više detalja od p40pro + ali su zato lepo eksponirane, boje su prijatnije, kontrast je bolji...samo oštrina i nivo detalja ne čine dobru fotografiju.https://www.youtube.com/watch?v=-rA6EYwmaGY
p40pr + VS Ultra
Jeste da je Španski, ali Huawei ga dobija gledajući crop od 300,500x slike. Zanimljivo poređenje naročito ukolio Brico gleda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari