Šta je novo?

Samsung Galaxy S21

Za ca. 14h korištenja bilo je 7,5h SoT na 4G.

Gesendet von meinem SM-G998B mit Tapatalk

To je onda odlično. 2-4% mi je ok.
Jedino me zanima kakva je baterija samo na 4g netu i čestom menjanju lokacije (samim tim i baznih stanica). Mada mene zanima običan S21, Plus i Ultra su mi preglomazni. Ne bi trebalo da je nešto drastično lošija autonomija jer S21 ima pola inča manji fhd ekran i 1000mAh manju bateriju.
https://forum.benchmark.rs/showthread.php?p=6313644

Još sam tu zaboravio da napišem da mi je telefon WQHD + i adaptivnom osvežavanju (10-120HZ),plus Dual sim.

Послато са S21 Ultra помоћу Тапатока

Tebi se baš neda druže sa tim s21 ultra. [emoji849][emoji854]

Sent from my SM-G9810 using Tapatalk

Tebi se baš neda druže sa tim s21 ultra. [emoji849][emoji854]

Неда Украден [emoji3][emoji1787][emoji1787]

Послато са SM-N986N помоћу Тапатока

Zašto ja ne mogu da vidim ove vaše slike [emoji2959]

A dinamika? Pa ko ce jos da kropuje 500%? Vecinu slika po ovome sto vidim nije dobio p40 pro ni blizu,ono sto treba da je belo na p40 pro je plavo

Cudno je to da x10 na P40 Pro+ je 8mp a kod S21U je 10mp i bolje detalje ima P40 Pro+ kad se zoomira nego S21U. Ili ce i to biti popravljeno updejtom?

Jeste li dobijali vise updejta? U Kini vec 4 updejt za S21U.

Poslednja izmena:
Bilo je 10h SOT i oko 15% preostalo kad sam stavio Ultru na punjenje. :D

Slike mi rade u incognito prozoru, probajte tako.

Poslednja izmena:
Cudno je to da x10 na P40 Pro+ je 8mp a kod S21U je 10mp i bolje detalje ima P40 Pro+ kad se zoomira nego S21U. Ili ce i to biti popravljeno updejtom?

Jeste li dobijali vise updejta? U Kini vec 4 updejt za S21U.
Samsung 10MP slike upscale_ni na 12MP pa vjerojatno zbog toga gube na detaljima.

https://www.youtube.com/watch?v=-rA6EYwmaGY

p40pr + VS Ultra

Jeste da je Španski, ali Huawei ga dobija gledajući crop od 300,500x slike. Zanimljivo poređenje naročito ukolio Brico gleda
Ovde se samo vidi da je ultra bolja skoro u svakom primeru, možda slike nemaju više detalja od p40pro + ali su zato lepo eksponirane, boje su prijatnije, kontrast je bolji...samo oštrina i nivo detalja ne čine dobru fotografiju.

P30pro

Jesi i ti provalio? :) :) :)

Baš me zanima da li će ispoštovati ponudu koju sam dobio na mail sa sniženom cenom...

Jel se ja tripujem ili je donji bezel na 21 Ultra deblji od onoga na note 20 ultra?

Nazad
Vrh Dno