Šta je novo?

PlayStation 5 - opsta tema

Šta je sa zalihama u EU? Je l se obistinilo da Nemačka dobija danas? UK počinje da lovi scalpere...
Nista, pojavilo se danas oko 13h na nemackom amazonu nekoliko komada ps5, ali sa naznakom "kao novo". Ponestalo je u momentu to, i pretpostavlja se da su to konzole koje su kupci vratili, odbili da prime ili sta vec, pa se ponovo prodaju.
Prava "veća" isporuka na nemackom amazonu i drugim evripskim radnjama se tek očekuje, svakog časa/dana, pa pretpostavljam i u madjarskoj. Ali pitanje je kolike su te veće količine, sigurno nedovoljne da popune potraznju.

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

Poslednja izmena:
Samo da javim epilog - zamenjena je konzola. Imam skroz novi serijski broj. Predata je u sredu prosle nedelje, novu sam dobio upravo.
No, nije bilo malo angazovanje ljudi iz GC a i Pro mobija, jer znamo i sami koliko ih ima tj nema.
Tako da sam ja jedini u drzavi koji je dobio dve digitalne konzole :D

A meni rekli da nisu dobijali digitalne [emoji28]

Sent from my GM1910 using Tapatalk

To je refurbished. Za zamenu ne idu novi uređaji.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Samo da javim epilog - zamenjena je konzola. Imam skroz novi serijski broj. Predata je u sredu prosle nedelje, novu sam dobio upravo.
No, nije bilo malo angazovanje ljudi iz GC a i Pro mobija, jer znamo i sami koliko ih ima tj nema.
Tako da sam ja jedini u drzavi koji je dobio dve digitalne konzole :D

Brzo su resili reklamaciju. Svaka cast.

Da li je refurbished ili ne, ne znam. A i boli me uvo.

A ako bih trebao da iznesem neko moje vidjenje, mozda je rano u celom zivotnom ciklusu PS5 da vec imaju refurbished modele. Mada, ponavljam, meni nije bitno, jer vidim da je mint.

Control Ultimate samo 25gb na PS5, jesu to oni smanjili u odnosu na PS4?

Sent from my M2002J9G using Tapatalk

Kraken kompresija i ssd - ne moraju razni elementi da se ponavljaju više puta na više mesta na disku zbog brzine pristupa, toga je do sad bilo mnogo.

Poslednja izmena:
Da li je refurbished ili ne, ne znam. A i boli me uvo.

A ako bih trebao da iznesem neko moje vidjenje, mozda je rano u celom zivotnom ciklusu PS5 da vec imaju refurbished modele. Mada, ponavljam, meni nije bitno, jer vidim da je mint.

Ma uzivaj sve dok imas garanciju nek rade sta hoce i kako hoce bitno da dobijas ispravne i koristis.

Naravno da nije bitno ali sam više napisao da ljudi ne bi čudili kako menjaju a nema za kupce koji čekaju.

Cisto da ne bi pisao gluposti i sirio dezinformacije - konzola je nova. Nikakav refurb ili bilo sta slicno.

Nesmem vise detalja da pisem, jer ce ispasti da reklamiram nekog ili nesto, ali nema govora o tome da je konzola ista, izuzev nova, i to je info iz prve i vrlo bitne ruke u celom lancu...

Nije me mrzelo da proverim sve...

Naravno da je nova, čak i da Sony radi te stvari i da daje refurbished konzole kao zamenu... spoiler alert
a ne radi
kad pre da imaju pokvarenu, vraćenu u Kinu, popravljenu i datu nazad kupcu.

Control baš dobar i jako lepo odrađen za PS5... od grafičkih poboljšanja, Ray tracinga do haptic feedback-a.

Sent from my M2002J9G using Tapatalk

Nema razloga da ne verujem KP sverceru koji mi je rekao da Sony daje potpuno nove konzole, dok ih MS menja.
Zbog toga se PS5 dobija posle nedelju dana, a na XsX se duze ceka.

^ ROFL dajte neki SMS da im uplatimo, jadni beleže gubitke jer im je proizvodna cena PS5 viša od prodajne... :d

Bitno je da lepanje na korisničkim servisima, igrama, preplaćenim periferijama, provizijama od developera, sva moguća i nemoguća autorska i srodna prava na koja isto tuku zilione ne računaju u dobit...

On the PlayStation 4 Pro version of God of War (2018), you have a choice between two graphics modes: one that favors performance and one that favors resolution.

Coming to you tomorrow on February 2nd, we will be releasing a free patch that replaces the current video graphics mode option with a new default setting that will offer the best of both performance and resolution to our PlayStation 5 players!

ENHANCED PERFORMANCE EXPERIENCE

Syncs to 60 FPS

4K Checkerboard Resolution*

2160p*.

https://sms.playstation.com/stories/enhanced-performance-experience-playstation-5-god-of-war-2018

Jao, to mi reci :)

taman planiram da ga igram uskoro na PS5 (po prvi put).
Bas sam se nadao takvom update-u

Ima novi update od 868mb.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Haa. Pojavile se konzole za 800 i 850 evra na KP. Ali vrhunac bezobrazluka je jer su bez garancije!
Gomila od 900e sa garancijom.
Cene idu polako na dole.

Poslednja izmena:
Msrp isključivo. Za 3-4 meseca će moći kod nas da se uzme na čekove. Igara nema, next naslovi tek izlaze. Nek scalperi spuštaju i dalje

500e dajem, ni evric vise, i to kao gospodin ima da usetam u Games i da ga nosim kroz trzni centar, stavljam ga na prednje, vezujem pojas preko, zena pozadi, slikam sve to i kacim na mreze. :D

Hahahaha , [emoji1787][emoji1787][emoji23]

Sent from my CPH1907 using Tapatalk

Cisto da ne bi pisao gluposti i sirio dezinformacije - konzola je nova. Nikakav refurb ili bilo sta slicno.

Nesmem vise detalja da pisem, jer ce ispasti da reklamiram nekog ili nesto, ali nema govora o tome da je konzola ista, izuzev nova, i to je info iz prve i vrlo bitne ruke u celom lancu...

Nije me mrzelo da proverim sve...

Ne pišem ja gluposti već vrlo dobro znam kako funkcioniše za zamenu pokvrenih uređaja kod nekih firmi. Sad u Srbiji je sve moguće završiti preko partijsko-rođačko-kumovskih kombinacija pa tako i da neko ko čeka popuši a rođa dobije dve.

Neka si se ti pohvalio da znaš ljude i da si jedini u Srbiji dobio dve. To je i bila poenta pisanja.

Poslednja izmena:
500e dajem, ni evric vise, i to kao gospodin ima da usetam u Games i da ga nosim kroz trzni centar, stavljam ga na prednje, vezujem pojas preko, zena pozadi, slikam sve to i kacim na mreze. :D

Skoro isto samo bez slikanja inace bi me zena odrobijala. :D

@ FloydSRB

Ja sam kod tog istog Pro mobija dobio novi tel u roku od 2 dana 2x. Bez ikakvih potezanja veza i vezica. Sad ti napises kako funkcionisu "neki" servisi i ne napises "mozda si dobio", nego ti znas da sam ja dobio refurb?! A ja sad potegao vezu samo da saznam da li je nova ili ne. Nizasta vise. A ti dosao ovde da nama objasnis kako to stvarno funkcionise...

Daj...

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno