Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Oni su prvi implementirali, nekako u isto vreme bio je veliki hajp ali slabo su nesto napredovali. Bar sto se tice popularnosti. LTC je trebao da ubaci MW jos odavno prema prvim najavama, tad se to smatralo kao pozitivna stvar. Sad je diskutabilno. Nisam siguran do kada ce ljudi trpeti ove pijavice sa regulativama i besmislenim propisima, gde posten covek strada a kriminalci cvetaju. Ceo svet je postao isti, manje vise. Toliko mesetarenja da se covek jako zabrine. Gledam na kp i polovnimaut sve vise robe i automobila za btc. Jedva cekam da se ljudi osmele i da kazu za*mjau**mjau**mjau**mjau* ovo, idemo skroz u dark coine :D
Msm verovatno nikad ali lepo je nadati se.

Oni su prvi implementirali, nekako u isto vreme bio je veliki hajp ali slabo su nesto napredovali. Bar sto se tice popularnosti. LTC je trebao da ubaci MW jos odavno prema prvim najavama, tad se to smatralo kao pozitivna stvar. Sad je diskutabilno. Nisam siguran do kada ce ljudi trpeti ove pijavice sa regulativama i besmislenim propisima, gde posten covek strada a kriminalci cvetaju. Ceo svet je postao isti, manje vise. Toliko mesetarenja da se covek jako zabrine. Gledam na kp i polovnimaut sve vise robe i automobila za btc. Jedva cekam da se ljudi osmele i da kazu za*mjau**mjau**mjau**mjau* ovo, idemo skroz u dark coine :D
Mislis 'vako nesto [emoji849]

https://www.kupujemprodajem.com/kom...ibli-3-0d/oglas/109059888?filter_id=504042058

Послато са Mi Note 10 Lite помоћу Тапатока

Happy ATH, let's go to the moon:d

Dobre pile, al to je mrtav kapital i precjenjen, ide to za 1eth.
Uostalom bolje teslu kupiti, sa njom se moze i minovati:d

Pozdrav narode,
Plan mi je da ove godine udjem u Bitcoin i druge altcoine sa 5000 Eur. Kupovao bih samo preko menjacnica.Do sada sam kupovao malo, ne vise od 50-500e po kupovini
Moj plan za ovu god. mi je da vecinu oko 75 ili 80% udjem u Bitcoin a ostatak na ETH, LTC.Takodje su mi zanimljivi Link, Cardano i Tron.Planiram dugorocan hold, ne zanima me sell za sada.Znaci dugorocna investicija.

Naravno vecno pitanje je kada udji i sa koliko?Razmilsjao sam da kupim deo BTC na ispod 30k i pojednine druge altove dok je bear run.Medjutim Musk mi je malo pokvario planove.:D

Kakva su vasa predvidjanja i kako bi vi potrosili i raspodelili 5000e?,)

Svako dobronamerna pomoc i savet su dobrodosli cheers

Pozdrav narode,
Plan mi je da ove godine udjem u Bitcoin i druge altcoine sa 5000 Eur. Kupovao bih samo preko menjacnica.Do sada sam kupovao malo, ne vise od 50-500e po kupovini
Moj plan za ovu god. mi je da vecinu oko 75 ili 80% udjem u Bitcoin a ostatak na ETH, LTC.Takodje su mi zanimljivi Link, Cardano i Tron.Planiram dugorocan hold, ne zanima me sell za sada.Znaci dugorocna investicija.

Naravno vecno pitanje je kada udji i sa koliko?Razmilsjao sam da kupim deo BTC na ispod 30k i pojednine druge altove dok je bear run.Medjutim Musk mi je malo pokvario planove.:D

Kakva su vasa predvidjanja i kako bi vi potrosili i raspodelili 5000e?,)

Svako dobronamerna pomoc i savet su dobrodosli cheers

Mislim da ti nije baš dobar plan da ulaziš sad sa 80% u btc jer kreće polako alt seasson.

Ja bih to raspodelio otprilike ovako:

50% btc
25% eth
10% ltc
i po 5% uzmeš ostale.

Jedino bih TRX zaobišao - ne kažem da je ispravna odlika, jer je pump and dump token, pa se može zaraditi ako trejduješ, a za hodl mi se ne čini kao dobar izbor. Na tebi je svakako da odlućiš jer je tvoj novac
Mada je veoma nezahvalno savetovati nekog za ulaganje, pogotovo u kripto i na ATH

Da kontam da je nije bas najbolji tajming ali se isto pomalo boljim da cekam leto a jos vise sledecu god.ETH vec imam i kontam da ce oni ici gore sigruno, mada je cena sada dosta visoka, ali kontam da ETH ove godine ide do 2k a moguce i vise....

Iskreno, eth ja lično očekujem na 2k do proleća i to lagano.
Jedini problem trenutno su skupe transakcije na eth-u, i to ako reše na leto... odeeeee :)
Šta znam, kroz usd odnos će ići sve gore kako btc bude rastao, dok kroz btc odnos, najniže ti je ltc od pomenutih novčića, pa bi to bila najbolja kupovina.
E sad, na tebi je o5 šta ti je bitnije, da akumuliraš što više btc-a ili usd/eur i ponovo je odluka na tebi.

Poslednja izmena:
Bice zanimljivo kada ETH ode na 10k, a zagusenost mreze ode na 500gwei po standardnoj transakciji, ispada da cemo u tom trenutku transakciju da placamo 105$ , dok cemo swap na uniswap-u i slicnim platformama placati skromnih 800-1000$ :D

Bice zanimljivo kada ETH ode na 10k, a zagusenost mreze ode na 500gwei po standardnoj transakciji, ispada da cemo u tom trenutku transakciju da placamo 105$ , dok cemo swap na uniswap-u i slicnim platformama placati skromnih 800-1000$ :D
Tu su ostali swapovi i BSC, a što Simke spomenu biće i layer 2 na ETH-u u nekom trenutku :)

Bukvalno to. Cena transakcije je jako bitan faktor ali kad krene ludilo, to nece niko da gleda.

Tapatalk from Poco loco

Iskreno, eth ja lično očekujem na 2k do proleća i to lagano.
Jedini problem trenutno su skupe transakcije na eth-u, i to ako reše na leto... odeeeee :)
Šta znam, kroz usd odnos će ići sve gore kako btc bude rastao, dok kroz btc odnos, najniže ti je ltc od pomenutih novčića, pa bi to bila najbolja kupovina.
E sad, na tebi je o5 šta ti je bitnije, da akumuliraš što više btc-a ili usd/eur i ponovo je odluka na tebi.

2k ce da bude za 10-15 dana ako ne i pre, a do proleca i 3k nije na odmet.
Do proleca 46 dana to je ihaaaajjjjjjjjjjj vremena

Poslednja izmena:
2k ce da bude za 10-15 dana ako ne i pre, a do proleca i 3k nije na odmet.
Do proleca 46 dana to je ihaaaajjjjjjjjjjj vremena

U kriptu je sve moguće, ali pisao sam šta je najveći problem kod eth-a. Gas fee da je nizak, već bi odavno preko 2k, ali dobro... ovo je igra na duže staze.
Zato samo long, 2-3x leverage i lagano [emoji573][emoji573][emoji573]

Sent from my iPhone 11 using Tapatalk

Pozdrav narode,

Ako ćeš dugoročno, sačekaj nekoliko meseci da balon pukne, biće svega opet vrlo jeftino.

Polako, valjda ce se probuditi pre kraja ovog zelenila ma koliko ono trajalo..
Mada kad vratim vreme...i 2017/18 je Infinex bio mamac i prica, pa InfinexDEX pa na kraju pokupili pare i zapalili u nepoznatom pravcu. Kaze legenda da su se prevezli [emoji573][emoji573][emoji573] na neko ostrvo [emoji1787][emoji1787][emoji102]
ffda31faf0bab99aee573566552dfe06.jpg

Poslednja izmena:
eeeee a Beam je baza za sve to :D :D :D
To su vlazni snovi po meni. Na kraju ce sve sto valja biti implementirano u BTC ili mozda u BTC + ETH + jos nesto, kao 2nd 3rd layer solution. 2-3 koina ce da prezive ovo ostalo mozda ali tesko da ima mesta a i realne potrebe za svim ovim sto sad postoji, jer bar 98% su kopije nekog od ovih sto su nesto novo uveli (BTC, ETH, XML, BEAM... ima ih dosta sad ce neko da me grdi sto nisam nabrojao njegovog favorita :) ).
Ali bice valjda pumpa neka za i za beam, da istovarim ovu muku sto sam onomad naivno kopao sa budjavim tahitijima, trosio sam struje ko omanja hladnjaca :D . Ima li kakvih novosti sa njihove strane, ne pratim nista?

eeeee a Beam je baza za sve to :D :D :D
To su vlazni snovi po meni. Na kraju ce sve sto valja biti implementirano u BTC ili mozda u BTC + ETH + jos nesto, kao 2nd 3rd layer solution. 2-3 koina ce da prezive ovo ostalo mozda ali tesko da ima mesta a i realne potrebe za svim ovim sto sad postoji, jer bar 98% su kopije nekog od ovih sto su nesto novo uveli (BTC, ETH, XML, BEAM... ima ih dosta sad ce neko da me grdi sto nisam nabrojao njegovog favorita :) ).
Ali bice valjda pumpa neka za i za beam, da istovarim ovu muku sto sam onomad naivno kopao sa budjavim tahitijima, trosio sam struje ko omanja hladnjaca :D . Ima li kakvih novosti sa njihove strane, ne pratim nista?
https://docs.google.com/presentatio...KUnvebeaOb2fI_tJ9SqdqCCAdkU/edit?usp=drivesdk

Све може да скочи али само ЛТЦ у понор.

Послато са SM-N960F помоћу Тапатока

@VirtualPoP ti i onaj lik sa opisom jedrilice ste mi ulepšali dan :)

Ltc samo sto se odbio od istorijskog minimuma u odnosu na BTC. I mislim da ce definitivno da se budi.
Stellar imao lepe skokove, ali ako probije 0.5 mislim mislim da ce moci do novog ATH.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno