Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
E pa to sam pitao... Nisam istrazivao uopste, ono pre par sati mi palo na pamet, pa reko da pitam... Onda cu da sacekam. Hvala jos jednom [emoji16]

Црна листа - Редингтон "јаше" и девету сезону.
Искрено, надао сам се да је ова осма последња.

Послато са Nova 5T

I mnogo, realno

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

The Expanse

Među onima sam kojima je slaba aktuelna sezona..

Uprkos potpisanoj peticiji da se serija nastavi, više nisam siguran da je vredelo.

Za vikend odgledao I Know This Much Is True.

Mark Ruffalo je pokidao... Možda jer u samoj radnji ima i autobiografskih elemenata (poreklo, posao pre bavljenja glumom i td...).

Imam utisak da je na kraju zbrzano
pogotovo Tomasova smrt, i konačno rešavanje misterije oca
ali sve u svemu, za današnje standarde, više nego gledljivo, tim pre što serija nema milion epizoda i praznog hoda.

Preporučujem.

Poceo This much I know is true pa imam pitanje posto sam pri kraju 1 ep.

jel se ide ka tome da saznamo da im je deda otac ili ima neki jos plot twist vredan gledanja, rufalo stvarno sjajan

Malo sa zakašnjenjem, ali imao sam istu nedoumicu i bilo bi nezahvalno dati ti odgovor, tako da samo se isključi od tih stvari i teraj sa gledanjem, ako je već nisi završio :)

@rastafarian SP po meni ne vredi bolje ostati na dobrom filmu [emoji1745]

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Malo sa zakašnjenjem, ali imao sam istu nedoumicu i bilo bi nezahvalno dati ti odgovor, tako da samo se isključi od tih stvari i teraj sa gledanjem, ako je već nisi završio :)
ma krelac pravim se pametan pa izguglao, ali svakako sam nastavio i za sada zadovoljan, ostalo mi jos 2ep plan veceras da zavrsim

Sad bacih pogled, pa nisam mogao da izdržim da ne prokomentarišem...

Supruga gleda onu novu seriju Tajna vinove loze na RTS...

Mila mati koji je ono treš...

Oni popovi sa onim nalepljenim jeftinim bradama, kao ćalac kad se preoblači u deda mraza pa glumi za decu od dve godine... I gluma je tog kvaliteta...

Bukvalno kostimograf od svega pravi veći sprd nego kostimi u Žitije Brajanove od Monti Pajtonovaca https://www.imdb.com/title/tt0079470/ , a ovi ljudi se bar sprdaju, a ovi naši kao ozbiljni...

Glumačka ekipa već standardno očajna bračni drugovi Ćetković i Mićalović...

Stvarno, gledao sam tri minuta i neopisiv transfer blama sam doživeo kod svake izgovorene linije teksta...

Meni je jos veca besmisao one serije sa Prve koje vrte u 21:00h kolika kolicina gluposti i nicega sazvakanih u 45 min,a poznajem mnoge koji to gledaju.Nikad vise domacih serija,a nikad vise tresha,i odvratnog scenarija.

Juce sam naleteo na HBO druga sezona Doom Patrol, uopste nije lose, ima bizarnih ep. :) je l' takva i prva sezona ?

Poceo juce sa serijom "Gangs of London", posle prve epizode obecava, zvuci dobro.

ma krelac pravim se pametan pa izguglao, ali svakako sam nastavio i za sada zadovoljan, ostalo mi jos 2ep plan veceras da zavrsim

Koji si mazohista :d Mogu tako nešto uraditi samo u slučaju da sam se baš razočarao sa serijom koja je dobro krenula pa posrljala, ali me i dalje "nešto" kopka, što mi na kraju neće podići rejting, niti ću biti razočaran što sam kopao po još nezavršenoj seriji.

ma ne nego sam samo hteo da izbegnem gledanje necega sa tako bolesnim ishodom

Meni isto prva sezona skroz zanimljivo a druga žali bože. Digao ruke posle par epizoda.

Sent from my Mi 10 using Tapatalk

Zavrsio I know this much is true, fantasticni Ruffalo.

na kraju ispade da nisam sam sebi ispojlovao seriju, totalno sam drugacije skontao kad sam googlao
procitao sam da im je neki henri otac, a na pocetku druge epizode kreci kod nekog henrija koji se posle overi pa sam mislio da im je on otac, bitno je bilo da deda nije otac... takvu bolestinu nisam mogao da gledam niti da iscekujem

Kad sam pomislio da je to mozda slucaj, bio sam u fazonu "pa jel realno da na celu tu muku jos i to onako kao slag na tortu"... Kako se doticni ponasao, apsolutno mi nije bilo nerealno da je zaista tako.

Ja sam bio u ubeđenju da će ovo biti Incendies muka na drugi način i dobro je što nije. Ne zbog slabog stomaka, jer varim sve vrste filmskih derivata, koliko bi mi umanjila celokupni utisak da je završena u tom nekom Incendies kontekstu

Da se nadovežem...
Po meni razočaranje je što se ispostavlja da je otac lik koji se u celoj seriji pojavljuje na dve i po sekunde i to dok je bio dečak... Ništa se ne zna koje okolnosti su dovele do toga da on i njihova majka raskinu, kao i do toga da otac ništa nije znao o rođenju sinova bilzanaca iako su oni rođeni '49, a on je mobilisan '50, otišao u Korejski rat i tamo poginuo.

Takođe, najveće mi je razočaranje (tačnije plot hole) što Domeniko mrtav-ladan prihvata vest o tome ko mu je otac, pre svega kroz prizmu samoubistva školske drugarice, kojem je doprineo, te ispada da ga je ta njegova uloga u njenom samoubistvu morila više dok je ona za njega bila jedna, maltene no name indijanka, nego posle saznanja da mu je to polusestra. To je baš nelogično.

Poslednja izmena od urednika:
The Expanse finale 5 sezone. Konačno malo akcije ali...

Posraše se ljudi po Alexu samo tako. Ne mogu da verujem da nešto drugo nisu smislili nego ubiše iskusnog pilota u manevru :wall:
I to je to. Kao da ga nikada nije bilo. Ne znam šta bi radili da se incident desio glumcu koji igra Holdena.

Poslednja izmena:
Bates motel,serija je pravo remek delo.Svaka cast glavnim glumcima,toliko su dobri da sam se stopio sa serijom! Ocena 10+

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno