Ja sam čekao nekoliko dana. Recimo 3 ili 4.Ja dobih ponudu super par 12 meseci po 1 din i optički net. Koliko se čeka otprilkke od prihvatanja ponude do instalacije?
Sent from my motorola one macro using Tapatalk
Poslato sa LDN-L21 pomoću Tapatoka
Ja sam čekao nekoliko dana. Recimo 3 ili 4.Ja dobih ponudu super par 12 meseci po 1 din i optički net. Koliko se čeka otprilkke od prihvatanja ponude do instalacije?
Ja dobih ponudu super par 12 meseci po 1 din i optički net. Koliko se čeka otprilkke od prihvatanja ponude do instalacije?
Šumarice, KragujevacNa kojoj si lokaciji ?
I kod mene sporije skida sa torenta. Verovatno je zbog CG-Nat-a.Da li je neko probao skidanje sa torenta? u odnosu na sbb mnogo sporije skida. kao da je ograniceno. od 200mbps prosek je 80-100 i to varira... dodje do max 130mbps pa padne na 60 i tako u krug nikako da drzi konstantno na bar 190mbps. Dosta seedera ima bas dobar torent fajl ali slabo skida. Sta moze biti problem?
Ja imam paket 120/15, sa torenta skidam obično filmove i igrice i prosek brzine po fajlu bude 9-11MBs.Da li je neko probao skidanje sa torenta? u odnosu na sbb mnogo sporije skida. kao da je ograniceno. od 200mbps prosek je 80-100 i to varira... dodje do max 130mbps pa padne na 60 i tako u krug nikako da drzi konstantno na bar 190mbps. Dosta seedera ima bas dobar torent fajl ali slabo skida. Sta moze biti problem?
Ajd ja opet da kažem. Dakle, kada je Supernova u pitanju, stvari se ne mogu generalizovati jer se veoma razlikuju od teritorije do teritorije. Očigledno im nije ista ni programska šema, ni kvalitet usluga, ni tehnička podrška na terenu itd. Dakle ako pitate za neki problem, navedite teritoriju na kojoj ste da bi vam odgvorili korisnici koji žive u blizini. Recimo, da ti ja kažem da nemam problema sa kablovskom a živim u Nišu, a ti si u BGu. Moj ti odgovor apsolutno ne bi bio relevantan.Jel ima neko problem s kablovskom od jutros?
Jel ima neko problem s kablovskom od jutros?
Ja dobih ponudu super par 12 meseci po 1 din i optički net. Koliko se čeka otprilkke od prihvatanja ponude do instalacije?
Kod mene su isto zvali sa ponudom za super par i 12 meseci po dinar, medjutim teta nije umela da mi kaže da li imam uslove za optički net ili nude samo kablovski. Od prošlog meseca vidim da se kod komšije na banderi pojavila nova kutija sa supernova logom, ali niko u kraju ne zna ništa o tome.
Ja bih rekao da imam problema od jutros - Zemunska, Novi Beograd.Jel ima neko problem s kablovskom od jutros?
Блок 21 тренутно нема ни телевизије ни интернета. Више од пола сата како је све нестало. Има ли још неко проблем?
Послато са M2007J20CG помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari