MarcusS
Slavan
- Učlanjen(a)
- 02.06.2007
- Poena
- 445
Moja oprema
- CPU & Cooler
- Ryzen 5600 & ID-COOLING XTS 224
- Matična ploča
- AsRock B550m STEEL LEGEND
- RAM
- 2x16 GB Corsair Vengeance RGB PRO sl 3600mhz
- GPU
- Sapphire PURE 7700XT 12GB WHITE
- Storage
- M.2 Kingston KC3000 512GB + 2TB Toshiba + 4TB Seagate
- PSU
- Cooler Master Bronze 650w
- Kućište
- Zalman S5 White
- Monitor
- Benq Zowie XL2540K
- Miš & tastatura
- Logitech G910 spectrum & Logitech G PRO mouse
- Ostale periferije
- Logitech G PRO X
- Mobilni telefon
- Google Pixel 7 Pro
- Pametni uređaji
- Huawei Watch GT2 Pro
- Pristup internetu
- Kablovski internet
Imam jedno pitanjce. Treba mi neki media player pre svega za strim sadržaja sa kompa tj remux filmove i uglavnom fimove većeg i jačeg kvaliteta kao i da dekodira sve audio formate tj loseless formate, dolby atmos i TRUE HD. Da strimuje lepo u originalnom kvalitetu, da mi ne transkoduje zvuk, video, ništa što NE ŽELIM da transkoduje. Da podržava titlove, i moramo bi da ima giga lan.
A podrzumevam da ima barme neku podršku koja će da update-uje redovno aplikacije koje se najviše koriste, youtube i sl.
Vidim na poslednjih par strana da se hvali mi box, znam da je nvidia shiled kao top ali to je baš preskupo.
Hvala unapred.
P.s. ako mi nešto ide na onu stvar to su ovi pr o ser ava či "vidi ga ovaj pita, što ne pročita temu koja ima samo milion strana". *mjau**mjau**mjau*, ako možeš pomozi ako ne, gledajte svoja jbna posla. Lakše je da neko napiše u jednoj rečenici trenutno najboljih apr opcija nego da čovek 3 dana čita po netu, u tome i jeste poenta POMOĆI. Ako ne možeš da pomogneš, onda i ne odmaži.
A podrzumevam da ima barme neku podršku koja će da update-uje redovno aplikacije koje se najviše koriste, youtube i sl.
Vidim na poslednjih par strana da se hvali mi box, znam da je nvidia shiled kao top ali to je baš preskupo.
Hvala unapred.
P.s. ako mi nešto ide na onu stvar to su ovi pr o ser ava či "vidi ga ovaj pita, što ne pročita temu koja ima samo milion strana". *mjau**mjau**mjau*, ako možeš pomozi ako ne, gledajte svoja jbna posla. Lakše je da neko napiše u jednoj rečenici trenutno najboljih apr opcija nego da čovek 3 dana čita po netu, u tome i jeste poenta POMOĆI. Ako ne možeš da pomogneš, onda i ne odmaži.