Mislim da moze, ali za nijansu ti je bolja slika sa eon uredjajem. Imam obe varijante kuci.Pitanje, EON van mreze - da li ugovor omogucava da na LG televizoru instaliram aplikaciju sa store-a i aktiviram je, a da drugi uredjaj bude na njihovom EON Box-u? Znaci, ne mobilne aplikacije.
Ja koliko sam ih shvatio GM je skroz optika, ostalima se ukida analog i postaju giga gradovi. E sad, takodje sam cuo da krece gpon uskoro, e sad, po kojim gradovima, nemam pojma.Hvala, ljudi. Limit je znaci dve smart TV aplikacije? Jedna na EON box-u, druga vec gde je instaliras? Danas su me zvali, u sklopu akcije "digitalizacije" Sombora da me pitaju koliko televizora imam u kuci. Neverovatni su... Kazem im, to vas nije briga. Imate portal i mozete da vidite koliko imam registrovanih uredjaja na vasoj mrezi. Cini mi se da sad daju tri uredjaja - ne znam da li ta akcija ukljucuje uvodjenje optike ili samo dizu DOCSIS standard. Giga grad bi trebalo da bude optika? Imam trenutno EON box i aplikaciju na Mi BOX S u koviru mreze - nema vidljive razlike u kvalitetu.
napisao sam ti vec to ne naplacuju ako zauzmes stav... kao sto kolega rece nekima ni ne kazu za taj trosak niti im naplate...Znaci nornalno je kod produzavanja starog isteklog Trio Gold ugovora da naplate 3400 din za koriscenje EON Box uredjaja (EON Full paket)?
Mislim jel to official negde pise, praksa?
Da, bez problema.Вероватно је било говора о овоме што ме занима, али не баш скоро, па да уштедим на времену молим за одговор.
Најављују гига град, вероватно је оптика у питању. Сада имам трио силвер, а очекујем еон бокс и још 2 уређаја за 2 телевизора ако узмем неки од еон пакета (не еон лајт). Занима ме да ли ће један од та два успешно да ради на другој локацији, код другог корисника сбб.
Послато са SM-N9005 помоћу Тапатока
Ja sam potpisao novi ugovor ,eon full,nisa platio taksu za eon box ali nisam ni dobio 12m po dinar vec 6meseci ,kao sto i stoji na sajtu. Probao sam da se cenjkam ali bezuspesnoZnaci nornalno je kod produzavanja starog isteklog Trio Gold ugovora da naplate 3400 din za koriscenje EON Box uredjaja (EON Full paket)?
Mislim jel to official negde pise, praksa?
Ja sam jedan d3mini iz Kg odneo cerki u Bg i radi bez problema.Znači radiće na drugoj adresi. Pretpostavio sam i ja da će raditi nego ne znam da li prate mac adresu i čvorište. Da ne prave problem što 2 ili 3 uređaja zaduženi na jednoj adresi rade na više različitih čvorišta.
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
Mislim da ne prate MAC ,bitno je samo da je kartica aktivirana i da je sbb mrezaJa sam jedan d3mini iz Kg odneo cerki u Bg i radi bez problema.
Ako imaš TV na kome nemaš njihovu d3cam karticu niti njihov box, taj tv neće moći da prikaže njihov signal kada završe digitalizaciju. Pitaju tu koliko ih imaš da bi ti doneli dodatne kartice/d3 mini na koje imaš pravo besplatno - do 3 komada u zbiru na jednom ugovoru.... Danas su me zvali, u sklopu akcije "digitalizacije" Sombora da me pitaju koliko televizora imam u kuci. Neverovatni su... Kazem im, to vas nije briga. Imate portal i mozete da vidite koliko imam registrovanih uredjaja na vasoj mrezi....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari