Šta je novo?

Samsung Galaxy S21

Mislio sam ranije od toga :)

Naravno da će za par dana S21 serija biti izložena kod operatera, ali mislio sam da će Samsung brand store biti eksprezno brz pa da izloži modele dan ili dva po predstavljanju.

Poslednja izmena:
Mislio sam ranije od toga :)

Naravno da će za par dana S21 serija biti izložena kod operatera, ali mislio sam da će Samsung brand store biti eksprezno brz pa da izloži modele dan ili dva po predstavljanu.
Nemoj da si nestrpljiv,polako.[emoji16]

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

Ne možeš s njim, on je naj pametniji.
On topic...pokazalo se da se Exynos manje grije od SD888, još samo autonomija da bude OK
Lepe vesti, držim fige i za tu potrošnju da bude u granicama pa da nas jednom mrzi ostatak sveta, a ne mi njih [emoji56][emoji2960]

Sent from my SM-G9810 using Tapatalk

S888 se za sada jako loše pokazao na mi11, da li će tako biti na svim telefonima pokazaće vreme. Velika šansa za exynos se otvorila, za 10ak dana će se sve znati.

Lepe vesti, držim fige i za tu potrošnju da bude u granicama pa da nas jednom mrzi ostatak sveta, a ne mi njih [emoji56][emoji2960]

Takpđer...nažalost moram čekati do početka marta...tada mi istječe ugovor [emoji4]

Samsung unveils new S Pen Pro, announces support for third-party styluses

gsmarena_001.jpg

s-pen-partners.png

Then there’s the S Pen Pro. This one is even larger does offer Bluetooth features, e.g. using the stylus as a remote shutter key or controlling the music player.
The Pro will be available later this year, its price was not revealed.
The S Pen Pro is not exclusive to the S21 Ultra, by the way, it will work on existing S Pen-capable devices as soon as they are updated to One UI 3.1.
The list includes the Galaxy Note10 and Note20 as well as tablets like the Galaxy Tab S6 and S7.

https://www.gsmarena.com/samsung_un...upport_for_thirdparty_styluses-news-47235.php

Poslednja izmena:
E ovaj spen pro već deluje kao ozbiljna sprava! [emoji7][emoji772]

Ja sam ozbiljno razmisljao o s21u dok nosam video da nema slot za memorijsku. To im ne oprastam. Cekamo N21u

Pa u sustini ova s pen pro ce imati funckije daljinske koje imamo na notu,dok ova obicna nema.

Ma sta ces cekati ugovor na kp cim stigne.:D

Glupo mi je ovo sa pre orderom što se tiče slušalica...mogu se dobiti ili Buds Pro ili Buds Live...ja neću one graške. Ako bude kakvih pouzdanih testova do 28.1. da vidimo kako stoje stvari možda ga i naručim.

Nece biti slota za memorijsku ni u njemu verovatno.
Što se mene tiče ovo je kap koja je konačno prelila čašu. Zašto bih odabrao Samsung umesto iPhone-a kad su Korejanci preuzeli sve Apple-ove trikove za mužu kupaca: bez punjača, bez uSD slota, bez 3,5mm džeka za slušalice, a i dalje nude lošije performanse, lošiju bateriju, svega 2-3 godine OS updatea-a...? Zato što nas je Samsung konačno udostojio SOC-om koji nije najgori u klasi??? Da bih uštedeo 50 ili 100e u odnosu na iPhone???
BTW Ako se uračuna cena po kojoj nakon par godina možeš prodati iPhone, Samsung dođe skuplji.
One kupce kojima ove metode ne smetaju neće vratiti sa iPhone-a, a oterali su verne kupce koji su ih kupovali uprkos Exynosa i lagovanja OneUI-a.
Inače dugogodišnji sam Samsung korisnik.

Poslednja izmena:
Ako izadje novi note. Nesto ne verujem zbog ovih penova koje su predstavili.

Deluje korektno vipova ponuda uz neo neo pakete

Sent from my Mi 10 using Tapatalk

Kakve su im ovo smešne tarife? Navodno neograničen internet ali 10mpbs i uz telefon 4k mesečno. :d
Ovo što nam uvaljuju je prejadno i treba se kažnjavati.

Ja sam Šljamsung provalio još kada su predstavili bili Galaxy S3, znao sam odmah da će sve otići nizbrdo posle legendarnog Galaxy S2.

Uopšte nema objektivnog razloga zašto bi neko uzeo Samsung kada za iste ili slične pare može da uzme
Apple mobilni, koji će duže da drži cenu, pri tome je za nijansu bolji (nekome drastično bolji).

Poslednja izmena:
Sad ce jos da podivljaju sa cenama posto ce i Xiaomi popiti ban kako stvari stoje

Sad ce jos da podivljaju sa cenama posto ce i Xiaomi popiti ban kako stvari stoje
Niko nas ne tera odma da kupujemo kad izadje,a realno i nema potrebe.Sacekas da se slegne cena i resena stvar.Ultra ce na oglasima cim krene biti skoro ko fold 2.

Sta vi radite sa telefonima pa vam je i 128gb smesno.

Sta vi radite sa telefonima pa vam je i 128gb smesno.
Muzika, video, youtube download, 4K video snimci telefonom. Šta misliš koliko će zauzimati 8K snimci koje ćeš praviti novim S21 telefonima jer to je valjda jedna od "najbitnijih" novih mogućnosti?

A gde ce da se gleda 8k? Takvi televizori su i dalje preskupi.

Nazad
Vrh Dno