Šta je novo?

Xiaomi Mi Max 3

• Začetnik teme Začetnik teme Pavell
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Da ti kažem iskreno brate da sam negde našao original bateriju ne bih menjao V20 ni dan danas. Imao sam ga inače 2 i po godine. Fantastičan telefon... Ne znam koliko pratiš i voliš LG ali baci pogled na V60. Po mnogim cenjenim i poznatim jutjuberima LG V60 je najpodcenjeniji model 2020. godine.
Stvarno ima monstruozne specifikacije.
A meni je god dana tačno kako imam Max 3. Ne planiram nikako da ga menjam ni ove godine, nema nikakvog razloga... Nadam se da baterija ostaje na ovom nivou i da neće slabiti u narednih godinu, godinu i po dana.

Sent from my MI MAX 3 using Tapatalk

Paaaa, pre Mi Max 3 sam imao redom: LG G Pro 2, v10, pa v20 🙂 tako da ono, upućen sam 😀 Džabe je v60 monstrum kad ga nema kod nas čak ni u oglasima... Da ga ima ozbiljan konkurent bi bio za naslednika 🙂

Sent from my Mi Max 3 using Tapatalk

Ja LG vise ni prutom, uspesno sam izbegao Nexus 5X (odabrao Sony Xperia Z3) i G3 (koristio i prodao ga pre nego sto sam saznao za masu crkavanja na srecu, tadasnjoj devojci ga osposobljavao novcicem iznad procesora)

Ja nisam imao ništa od tih problema 🙂 sva tri i dalje rade (prodao sam kolegama s posla odavno, sad ih koriste njihova deca već....).

Ima li neko ideju gde kod nas ima da se uzme poklopac baterije?
Na KP ga nema, a na Aliju je poštarina katastrofa

Sent from my YAL-L21 using Tapatalk

Mislim da ces kod nas tesko naci to, a Wish i slicni sajtovi

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk

Pogledaj ebay. Slične stvari i cene kao AE a poštarine obično minimalne.

Stigao upgrade 🙂 7.2 amoled. Stereo zvučnici. Kamera kida. 5000mah. Kirin 980. 6/128.

Oduševljen.

Jedino bi bilo kul da ima wireless charging (i to onaj dual, da može i da puni) i da je prednja kamera krug negde u strani a ne teardrop. Ostalo top.

9c39505df0b0067c164ced0cf6f21ae6.jpg

Poslednja izmena:
Sta je ovo 😀

Pa jedini pravi naslednik 😀 Huawei Mate 20 X 🙂

Dobar ali sada već malo stariji model. Čini mi se ako ne grešim da je negde pri kraju 2018.godine ugledao svetlost dana. Neka te lepo služi🙂.

Hvala 🙂 Jeste stariji, ali je bio ultra skup zbog specifikacija, tek ga sad ima smisla kupiti 🙂 kasnije je izašao i 5G model koji je zapravo downgrade: manja baterija. Čak mi je jedan dečko koji je imao oba rekao dal je brzo prodao 5g model jer običan ima i bolji zvuk...

Bog me i sada drži lepu cenu. Cca 650+ dolara ili eura.

Ja porucih upravo sivi Poco X3 6/64, eno ga u Tehnomediji za 23999 pa cemo da vidimo sta ostaje kod mene 🙂

Odlična cena. Jel ima 128gb?

Edit: Sad pogledao, ima ali nije popust. Šteta što je taj za 24k sivi samo, onaj plavi izgleda fenomenalno 🙂

Poslednja izmena:
Odlična cena. Jel ima 128gb?

Edit: Sad pogledao, ima ali nije popust. Šteta što je taj za 24k sivi samo, onaj plavi izgleda fenomenalno 🙂

Nema

Bude za 26999 u Mi Shopu taj od 128GB ali za razliku u parama mogu da kupim lepo vecu microSD karticu koja mi vise znaci.

Sad su me zvali da potvrde porudzbinu, stize u subotu ili ponedeljak pa cemo da uporedimo

posle 2 god i 4 meseca doslo je vreme za upgrade 🙂 ne otkrivam nista dok ne stigne sutra 🙂
maksa ce da ide mom caletu kojem ce biti uzivancija s obzirom da covek gleda yt 8h dnevno na telefonu a trenutno ima redmi note 4x 😀

uglavnom - maksa zbog svoje baterije i ekrana kod mene bio 2x duze od v20 koji je do sada najduze bio kod mene. uglavnom menjam na 6-12 meseci ali ovome se tesko mogla naci zamena...
Časti oca sa Mi Tv stick ili mi box s da mu sačuvaš oči.

Ima android tv, nego on to pusti i više sluša nego gleda 🙂 obično zalegne u dvorištu na ljuljašku, sluša neku emisiju i spava 😀 tako da će i vanced da bude instaliran 🙂

Onda vance obavezno. Volim i ja da pustim neki dokumentarac,ugasim ekran i slušam. Vance je vrh, i ne mora root. Ja sam namestio da mi po default linkove u njemu otvara

Stigla folija za ledja
Stavljeno staklo napred, staklo na kameru, folija na ledjima, i debela maska. Sad jos samo da ga bacim 🙂
0ddd567d8719be17cffd77b9528e61f6.jpg
408d17909067f59f12abded80bad8ac6.jpg
9b8cf05f8fa31d9fd4cd12993d8b5e3a.jpg

A daaaaj 😀 čemu ovo 🙂 naprave ljudi lep telefon i onda ga stavite u tenk 😀

Sent from my Mate 20 X using Tapatalk

Haha, da znaš. [emoji16] Kolega u kancelariji imao nekoliko meseci RedMi 9 Note onaj zeleni. Baš lep fon. On mi je u suštini i rekao da nije neki veliki napredak da sa Max 3 pređem na taj. Osetna i velika razlika je jedino u brzini punjenja ali mi je to nbt jer evo nakon celodnevnog korišćenja baterija je na skoro polovini 46%. Uvek ga noću stavim da se puni bez obzira da li je 18% ili 52%
Da je RedMi 9 Note prelep telefon- jeste.

Veruj mi da je razlika u kameri velika. Narocito kod slabijeg svetla. Jako mi se svidja 2x zum, koji radi i kad se snima video.
Evo jedne sa 1x i 2x zoom, nisam nazalost slikao sa 0.6(sirokougaonom).
Sad kad stavim u ruku Mi Max 3, ne znam, ne vraca mi se na taj model.

https://ibb.co/wYZ396m
https://ibb.co/FmqjYNk

Supruzi sam uzeo pre nekog vremena Redmi Note 8 pro, mami pre par dana Redmi Note 9. Oba sa kamerom izuvaju Mi Max 3, ali ja stvarno ne mogu da se naviknem na manji ekran. Dobri su telefoni, lepi, fluidni. Sve kul, ali nije to to.

Mate 20 X je drugi nivo totalno. Amoled, stereo zvučnici, kamera koja je totalna dominacija nad oba ova Note telefona. Sve prosto leti. Baš juče pričam supruzi da ću da kupim još jedan ako naleti pa neka stoji dok ovaj koristim 😀 Neće biti skoro ovakvih Golijata.

Sent from my Mate 20 X using Tapatalk

Poslednja izmena:
Stigao zamenik 🙂

Prilozi

• IMG_20210121_154407.jpg
    IMG_20210121_154407.jpg
    67.9 KB · Pregleda: 40
Poslednja izmena:
Neka je sa srećom, brate. U zdravlju da te služi.
Ja najverovatnije ostajem cele ove godine na Max 3. Jednostavno sam zaljubljen u ovaj telefon. 🙂

Hvala puno 🙂

Ne bih ga menjao ni ja nego je to moralo da se desi pre ili kasnije, ali sad je naletela zicer prilika da uzmem jeftino Poco X3 koji je u mojoj glavi jedini "najmanje zlo" prelaz pa sam iskoristio sansu i uzeo ga.

Oba imaju svojih prednosti ali sve je stvar navike 🙂

Neka te dobro služi 🙂

Nazad
Vrh Dno