Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Daleko bilo da postane ZEC :d
Treba uskoro ali testira nam zivce. u svakom slucaju sad BTC vuse sve za noge dole, korekcija je u toku.

Daleko bilo da postane ZEC :d
Treba uskoro ali testira nam zivce. u svakom slucaju sad BTC vuse sve za noge dole, korekcija je u toku.
I dalje si u ubedjenju da i ako ljosnemo ispod 30k idemo do kraja godine iznad 42k koliko je bilo? Mislis da ovo nije ono... u smislu end of game za Bull?
Zaista ne znam sta da mislim. Znam da ako prodam, ode gore ako ostanem jos malo... ode sve do djavola [emoji19] bas sam se smorio!
Da znam da ce nastaviti na gore ceo market u ovoj godini ne bi nista dirao i cekao bih jos... pa mayku my yebem bar 10x da dodje pa bi bio zadovoljan, ybga nisam neskroman ali stvarno... 10x je 'ckin dim iskreno. Svakako sa tom cenom 10x up bi bio TEK na svom ATH iz 2019.a vidim da su neki vec skoro na svom ATH-u... [emoji848][emoji849]

Послато са Mi Note 10 Lite помоћу Тапатока

Poslednja izmena:
zec ska4e ...

Moram da se ogradim, svako neka radi kako misli da je najpametnije, ja samo govorim svoje misljenje.
Mislim da nece ni otici do 30K a jos manje da je ovo kraj. Jedino ako Tether pukne, to bi bas bilo porazavajuce za kripto u ovom trenutku. U svim ostalim kombinacijama verujem da ce se nastaviti skok, ovo je tek pocetak.

Tek je deseti dan 2021! Da mi je pre 3 meseca neko ponudio 20K na ovaj datum prihvatio bih oberucke. Jednostavno, skok je bio prejak i prebrz, mora malo da se smiri situacija i da se uspori. Godina je duga, bice jakih vesti koje ce pokrenuti opet cenu na gore. Ja ne pipam nista. Ne pada mi na pamet da sad prodajem novcice.

Da, crnjak je sto ZEC stvarno skace, nisam ni gledao :d

Nema prodaje, samo hodl. Dugoročno btc i eth su sigurna luka!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Moram da se ogradim, svako neka radi kako misli da je najpametnije, ja samo govorim svoje misljenje.
Mislim da nece ni otici do 30K a jos manje da je ovo kraj. Jedino ako Tether pukne, to bi bas bilo porazavajuce za kripto u ovom trenutku. U svim ostalim kombinacijama verujem da ce se nastaviti skok, ovo je tek pocetak.

Tek je deseti dan 2021! Da mi je pre 3 meseca neko ponudio 20K na ovaj datum prihvatio bih oberucke. Jednostavno, skok je bio prejak i prebrz, mora malo da se smiri situacija i da se uspori. Godina je duga, bice jakih vesti koje ce pokrenuti opet cenu na gore. Ja ne pipam nista. Ne pada mi na pamet da sad prodajem novcice.

Da, crnjak je sto ZEC stvarno skace, nisam ni gledao :d
Najveci fazon je sto htedoh na Badnji dan da se dokupim Dashom bas je bio u bunaru.Nisam hteo da idem kolima jer sad niko nece da mu uplatim na racun. Znao sam da mora gore... naravno otisao je gore [emoji17]dok se ja premisljam..

Kad ETH probije ATH, pa ode jedno 5X na gore od proslog ATH koji je bio 1400 usd, tj kada ETH dodje do 7000 usd i kada BTC dodje do 100.000 usd , po meni to ce biti blizu kraja bull marketa za kripto. Do tada bice jos mnogo uspona i padova. Sada ide kineska nova godina i tu moze da bude neki damp, posle toga treba da nastavi rast.
Svako neka radi po planu koji je napravio, neki ce uzeti deo zarade i na ovim nivoima, sto nije lose. Ko ne mora moze da ceka bolju zaradu na visim nivoaima.

@CaptainCrash

Srećem pažnju da se dokupi ko nije, jer mi je mnogo lakše da ovako napišem, nego da odgovaram pojedinačno na pm ljudima koji se uvek javljaju kad je cena 10-20% u zelenom.
Neki ljudi definitivno nikad neće shvatiti neke najosnovnije stvari. KUPUJE SE U CRVENOM a oni neka se sami prepoznaju, i nadam se da su videli post na vreme.

Uzdravlje cheers

Ja ne prodajem nista, koga je prpa nek prodaje.
Idemo na 50k do kraja januara ako ne i vise.

Prati li ko EOS, sta je sa tim coinom? Na all time low je u odnosu sa Btc

Sent from my phone

@CaptainCrash

Srećem pažnju da se dokupi ko nije, jer mi je mnogo lakše da ovako napišem, nego da odgovaram pojedinačno na pm ljudima koji se uvek javljaju kad je cena 10-20% u zelenom.
Neki ljudi definitivno nikad neće shvatiti neke najosnovnije stvari. KUPUJE SE U CRVENOM a oni neka se sami prepoznaju, i nadam se da su videli post na vreme.

Uzdravlje cheers
To smo shvatili odavno, ponovljeno X puta, mada za Altove crveno ne znaci nista,oni mogu jos vise u crveno. Prosao mi je voz pre par dana za Dash... bilo je "izi mani" [emoji16]
Iskreno i da se ne dokupim, samo da pocne ovo da se uvecava, kad god pogledam isto u $ a sve. manje u BTC [emoji848]
Zato sam pitao za "predvidjanja" vidim da su misljenja podeljena a ato se tice mog pitanja na tvoj boldovan post, sala koja nije bas najbolje prihvacena ili shvacena [emoji6]

Uvek treba da ostanete pribrani.
Nemojte da vas hvata panika svaki cas. Termin je kraj sledece godine, vas frka uhvatila desetog dana u godini. Nemojte posle opet da se cudite kako 90% ljudi ne doceka ni polovinu cene :d

Tapatalk from Poco loco

Uvek treba da ostanete pribrani.
Nemojte da vas hvata panika svaki cas. Termin je kraj sledece godine, vas frka uhvatila desetog dana u godini. Nemojte posle opet da se cudite kako 90% ljudi ne doceka ni polovinu cene :d

Tapatalk from Poco loco
Ybga ti si veteran, nama jedva obuka prosla, dali nam pracku umesto puske i poslali nas u prve redove [emoji28][emoji28][emoji28]
Moras i nas razumeti... samo se nadamo da ce se istorija ponoviti koju pominjete i da ce zaista potrajati tokom cele godine, ybga Bear je trajao valjda kao proslih godina, kao vecnost.

Nije samo eos, vecina je [emoji3]

Sent from my iPhone 11 using Tapatalk
Sumnjam da imaju ovakav graf
8771459b7b52ced2f4173970c55da9cb.jpg

Sent from my phone

Hahaha ko put u ponor

Ali to ti je samo dio slike, evo cijela bio je dosta nize

Sent from my phone
6d0a016cd588efe804cb9da27b634773.jpg

Poslednja izmena:
Au koji potop, BTC izgubio 10% za pola dana.

Ja pre pola sata usao na ETH na 1265 dolara, evo vidim otici ce izgleda ispod 1200 :D

Lagana korekcija... Videćemo hoće li biti paničenja sutra kad se dođe na posao...

Sent from my Mi Max 3 using Tapatalk

Jeli ovo to famozno "pucanje balona":smash:

Da, idemo vozic malo dole, prilika da se zauzme bolja pozicija posle ko hoce da trguje. Bio je nagli rast, mozda ce i pad biti malo ozbiljniji sada. Ja sam zakljucao profit, suvise je bio lep rast da ignorisem.

Je li moguce da i mene konacno bog pogleda? Juce me iz banke zvali da su mi(konacno) razrocene pare i da mogu u ponedeljak da ih podignem....valjda se nece ko po obicaju sve oporaviti preko noci, bar do podna da izdrzi

Sent from my phone

Kod ovakvih padova kad sam pored kompa mi uvek zao sto nisam vecu sicu odvojio za day trading , onda pogledam analizu svojih trade-ova vs hodla , setim se cryptsija , rusa i brzo me prodje:d

Ja gledao danasnje kretanje cena.
Dva puta pad na oko 1250 i dva puta jelte rast do 1300 i nesto.

I reko ajd da uletim na kratko shortovanje i jos bio srecan sto sam usao na 1265 :D

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno