Ja opet kazem, dodao sam 380 eur na onih 370 za koliko sam prodao P30 pro, i N20u me je kostao prakticno 380 eur..
Pa nekako lomim u glavi, ok, nisam preterano zadovoljan, ali za 380 eur koliko sam dodao iz dzepa sam dobio odlican uredjaj.. da sam dao iz dzepa 1000 eur za ovo, smorio bi se kao nikad i odma ga stavio na oglas.
Nije iskljuceno da ce i ovaj uskoro na oglase..
Pa jedino ako je njegov nocni mod bio pokvaren nesto.Drug prosle god imao i ima i dalje P30 Pro, ja tada N10+ SD i stojimo u ulici i napravimo oboje u nocnom modu po 1 sliku, mirna ruka, nema disanja, sve idealno slikamo iiiiii on se nasmeje a nasmejem se i ja, slika za par nijansi ostrija na Note u...eto, to je jedno poredjenje, malo ali istinito. Naravno, treba tu testirati i uporedjivati dosta ali eto mali primer![]()
...al vidim da ovde ne odgovara kad se postavi dobar rezultat baterije na exy...
Sent from my SM-N975F using Tapatalk
Mislim da je to sada isto,ranije je to bilo razlicito jer je samsung imao svoje i sonijeve senzore.Sada je glavni senzor koliko znam samo samsungov,cak je i sony sa svoje zadnje modele uzimao samsungove senzore za svoje flagship modele.Da li N20U SD ima drugacije senzore kamere od Exy? Jel moze neko od vlasnika SD varijante da iscita modele senzora? Hvala!
Sent from my SM-G985F using Tapatalk
Ne znam dali si pogledao koliko je megabajta slika na p30 pro nocni mod...
Sent from my SM-N975F using Tapatalk
Па снађи се, ја сам платио buds live 100e преко КП, добио рачун са све гаранцијом из гигатрона, има и поштених, нису сви преваранти...Cela s20 serija sa snapdragon je odlicna, vrhunski display, procesor, baterija, odlicna kamera, jednostavno bez nekih mana. Jedini fail je obican note 20 sa 60hz ekranom. Da snap ima kod nas legalno sigurno bih sad nosio nesto iz s20 serije ili note 20 ultra, a ne mi 10. Mozda za 2 godine bude bolje posto ove godine ista selekcija ide od strane sljamsunga
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari