Šta je novo?

Samsung Galaxy S21

Nigde vesti o Exynos 2100 vezano za bateriju, sve nešto bajato a nema nekih novih leak-ova od insajdera.

25c38b0b2eba74c48396e5eca838b2d2.jpg

Kako brzo promeni mišljenje
Očigledno nisi dobro pročitao ono što sam napisao , mada gledajući tvoje postove apple / ios/ iPhone 70% , Xiaomi 20% i Samsung teme gde su uglavnom kritike , sasvim mi je razumljiv tvoj odgovor na post .

Samsung se sa S20 serijom (exynos) prilično obrukao , sve zbog lošijeg procesora i prodaje telefona istog imena i cene a različitih performansi (Note 20 Exy VS SD... Itd) , što i podaci o globalnoj prodaji govore .

Što se tiče nove S serije videćemo posle zvaničnog predstavljanja a pravi i realni utisci biće tek kad ljudi počnu koristiti S21 / S21+ / S21 Ultra .

Послато са SM-N975F помоћу Тапатока

Failure Is Not An Option što se Samsunga i S21 serije tiče. Ne bi oni sa AMD-om krenuli u priču da nisu neke stvari shvatili da ne idu.

Mislim da je sasvim OK što neće biti punjača i slušalica u pakovanju. Potrošače, koji su ciljna grupa za ovakve uređaje, to ionako u bar 98% slučajeva ne interesuje. Jednostavno će samo dodati još 100eur za dodatnu opremu i to je to... I imaće lepši osećaj da su time zaštitu životnu sredinu, još nešto čime će se pohvaliti :) Odavno se top klasa ne kupuje zbog performansi niti bilo čega drugog osim pokazivanja statusa (pišem uopšteno, ne želim nikog da uvredim ovde).

Poslednja izmena:
Izvini ali mislim da to nikad nece biti ok. Prodajes uredjaj koji treba da radi bez struje, osnovno sredstvo za rad je punjac koji mu omogucava da se tako i koristi. Vrlo jednostavno. Slusalice manje vise...

Huawei P30

Isto kao vozilo bez goriva što se prodaje. Ili sa par litara u rezervoar.

Isto kao daljinski (od, tv, klime, muzike) bez baterija.

Prodaje se proizvod a na tebi je da ga staviš u u potrebno stanje.

Sent from my SM-N9700 using Tapatalk

Na kraju ce da ispadne da je jos ok sto su izbacili punjac i sluske. Tako i treba pa kome zatreba punjac neka naplate 200e

Isto kao vozilo bez goriva što se prodaje. Ili sa par litara u rezervoar.

Isto kao daljinski (od, tv, klime, muzike) bez baterija.

Prodaje se proizvod a na tebi je da ga staviš u u potrebno stanje.

Druže kad si spomenuo automobil, kupiš automobil bez rezervoara a to je isto kao telefon bez punjača. Mi sipamo gorivo ili punimo telefon to jest platimo struju.

Sent from my SM-G770F using Tapatalk

Da se razumemo, po meni je ovo ciganski potez, da su smanjili cenu za vrednost punjača i ok, ovako samo traže ekstra profit. Većina (svi) potrošači će im zaboraviti ovo i tu će se završiti.

Sent from my SM-G985F using Tapatalk

Rezervoar u telefonu je baterija, tako da tel ima rezervoar :) haha dokle otide tema :)

Kad ih toliko brine životna sredina, sto ne prestanu da prave punjace ? Zasto ih i dalje proizvode i prodaju posebno?
Zasto ne izmisle foto/solarne celije koje ce ugradjivati na poklopac telefona da se puni pomocu svetlosti?
Licemerni su kao i svi ostali proizvodjaci.

Послато са SM-A715F уз помоћ Тапатока

Ma daj, @desp vas troluje :D

Sent from my SM-G985F using Tapatalk

Druže kad si spomenuo automobil, kupiš automobil bez rezervoara a to je isto kao telefon bez punjača. Mi sipamo gorivo ili punimo telefon to jest platimo struju.

Čekaj ja sam mislio da je rezervoar analogno sa baterijom na telefon. I jedno i drugo treba puniti..

Niko ne prodaje telefon bez baterije /mada nije isključeno/.

Evo pre neki dan otpakovao sam novi s10 plus da drugu podesim sve ,pa to je smece neopevano,yoliko se zagrejao da nije mogao da se drzi u ruci bukvalno. Moj note 10 plus ex imao je katastrofalan signal i zasto ne reci to,nesto ako ne valja onda ne valja i tu opravdanja nema a pogotovo ne po ovoj ceni. Jel sad treba da progutamo izbacivanje slota za memorijske,punjaca i slusalaca kao nesto normalno?? Sto se mene licno tice neka zavrse kao Nokia ne bi mi bilo nimalo zao

Isti slucaj. Uzeo ga starog mesec dana greje se nenormalno..odmah ga vratio nazad..nije tema al da se nadovezm

Čekaj ja sam mislio da je rezervoar analogno sa baterijom na telefon. I jedno i drugo treba puniti..

Niko ne prodaje telefon bez baterije /mada nije isključeno/.

Poenta da krajni kupac plaća gorivo ili struju. Ali ti proizvođači obezbede sve potrebe da možeš to uraditi. Kako na primer ja koji koristim S10 Lite da punim S21 ultru. Kad budem prodavao telefon kupac zna da ide i punjač uz telefon da bih ja na kraju opet morao kupiti punjač koji će kod Samsunga biti minimalno 30€. Koje je opravdanje zaštite životne sredine kad ti punjač da uz telefon ili ti ga dodatno naplati? Nema ali ima dodatnu zaradu proizvođač.

Poslednja izmena:
Ja niđe ne pišem opravdanja, niti pišem da je to zbog životne sredine.
Nešto brkaš strašno.

^ ako smatraš da treba tako da kupujemo proizvode kojima fali ono što je normalno da ide uz njih onda ok. To je tvoja logika i ti plaćaj sve dodatno.

Ja kazem takvima treba naatiti punjac 200e pa bi se cesali tamo gde ih ne svrbi. Ako se nesto od pocetka pravljenja proizvoda prodaje sa punjacem.onda tako treba i da ostane,sve ostalo je ja...renje

^ slažem se u potpunosti. Ovo je bezobrazluk koji opravdavaju na neverovatano glup način da bi povećali zaradu.

Ja kazem takvima treba naatiti punjac 200e pa bi se cesali tamo gde ih ne svrbi. Ako se nesto od pocetka pravljenja proizvoda prodaje sa punjacem.onda tako treba i da ostane,sve ostalo je ja...renje
Kada je počela proizvednja prvih auto, da bi se položio vozački, osim vožnje, trebao si znati servis na auto da odradiš

Shvataš koliki je glupo ovo što si napisao sada.

Punjač košta 25e. Telefon 1000e.

Ok je dati 1000e za telefon, tu se mali broj ljudi žali ali ajde da dramimo za 25e punjača. E to je marketing drugari. To je pravi marketing.

Što bi rekao Staljin, slijepa mačad [emoji41]

Mi mozemo da kukamo do prekosutra, da ih prozivamo, nazivamo svakakvim imenima, njih to dotice koliko nas izbori na Madagaskaru, jedino sto bi njih trglo je slaba prodaja, da kupci lepo odustanu od kupovine i da vidis kako ide punjac, ide sat, evo tablet......ja ga prvi necu kupiti, odustao sam i od menjanja N10+ za N20 ultru.

Послато са SM-N975F помоћу Тапатока

Kakve ima veze marketing sa izbacivanjem punjaca i slusalica ?Dobar marketing ce biti ako uspeju da prodaju veci broj aparatia koji dolaze bez svega toga i to sa jacom cenom a ne izbacivanje nekih stvari. Da ne produbljujemo tako je kako je i to se nece promeniti a siguurno ih ocekuje pad prodaje kao i ove godine. Ja kao 10ogodisnji kupac cu se dobro razmisliti da li opet uzeti samsunga

Poslednja izmena:
Ne znam da li ste videli što sam okačio šta dele za prvih 100 kupaca u preorder-u. Tajland, prvi kupci u preorder-u S21 za ispod dolara dobijaju.

Da, al znas kada ces da budes u tih prvih 100.:)

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

100 kupaca u zemlji od 70 miliona stanovnika.

Sent from my Mi 10 using Tapatalk

Pa nikada verovatno ali bitna je pažnja :D :D :D. Svakako dobra fora.

Nazad
Vrh Dno