Očigledno nisi dobro pročitao ono što sam napisao , mada gledajući tvoje postove apple / ios/ iPhone 70% , Xiaomi 20% i Samsung teme gde su uglavnom kritike , sasvim mi je razumljiv tvoj odgovor na post .![]()
Kako brzo promeni mišljenje
Druže kad si spomenuo automobil, kupiš automobil bez rezervoara a to je isto kao telefon bez punjača. Mi sipamo gorivo ili punimo telefon to jest platimo struju.Isto kao vozilo bez goriva što se prodaje. Ili sa par litara u rezervoar.
Isto kao daljinski (od, tv, klime, muzike) bez baterija.
Prodaje se proizvod a na tebi je da ga staviš u u potrebno stanje.
Sent from my SM-N9700 using Tapatalk
Čekaj ja sam mislio da je rezervoar analogno sa baterijom na telefon. I jedno i drugo treba puniti..Druže kad si spomenuo automobil, kupiš automobil bez rezervoara a to je isto kao telefon bez punjača. Mi sipamo gorivo ili punimo telefon to jest platimo struju.
Sent from my SM-G770F using Tapatalk
Evo pre neki dan otpakovao sam novi s10 plus da drugu podesim sve ,pa to je smece neopevano,yoliko se zagrejao da nije mogao da se drzi u ruci bukvalno. Moj note 10 plus ex imao je katastrofalan signal i zasto ne reci to,nesto ako ne valja onda ne valja i tu opravdanja nema a pogotovo ne po ovoj ceni. Jel sad treba da progutamo izbacivanje slota za memorijske,punjaca i slusalaca kao nesto normalno?? Sto se mene licno tice neka zavrse kao Nokia ne bi mi bilo nimalo zao
Poenta da krajni kupac plaća gorivo ili struju. Ali ti proizvođači obezbede sve potrebe da možeš to uraditi. Kako na primer ja koji koristim S10 Lite da punim S21 ultru. Kad budem prodavao telefon kupac zna da ide i punjač uz telefon da bih ja na kraju opet morao kupiti punjač koji će kod Samsunga biti minimalno 30€. Koje je opravdanje zaštite životne sredine kad ti punjač da uz telefon ili ti ga dodatno naplati? Nema ali ima dodatnu zaradu proizvođač.Čekaj ja sam mislio da je rezervoar analogno sa baterijom na telefon. I jedno i drugo treba puniti..
Niko ne prodaje telefon bez baterije /mada nije isključeno/.
Sent from my SM-N9700 using Tapatalk
Kada je počela proizvednja prvih auto, da bi se položio vozački, osim vožnje, trebao si znati servis na auto da odradišJa kazem takvima treba naatiti punjac 200e pa bi se cesali tamo gde ih ne svrbi. Ako se nesto od pocetka pravljenja proizvoda prodaje sa punjacem.onda tako treba i da ostane,sve ostalo je ja...renje
Da, al znas kada ces da budes u tih prvih 100.
Sent from my SM-N975F using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari