Šta je novo?

IPTV iskustva (FAQ i pravila u prvom postu)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ako imas nesto protiv mene slobodno pisi na pm ne zelim da zatrpavamo ovu temu glupostima niti da se raspravljam sa tobom

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Raspravljate se oko gluposti i niste se razumeli.
Javno nista nije objavljeno i to je bitno.
Na tu foru mogu i ja da uprem prstom na krstaricu ili ana forum i kazem odatle je sve krenulo... Gluposti...

Sent from my CPH1951 using Tapatalk

Слажем се и предлажем да све његове и моје коментаре модератори обришу - почев од његовог https://forum.benchmark.rs/showthread.php?445805-IPTV-iskustva&p=6288592&viewfull=1#post6288592

А ја као знак добре воље делим ова 2 сервера (наравно МАК адресе)
http://allgames.onlygames.co
http://tv.nova-iptv.com

Шта ћу... Критикује ме @салекојот како ништа квалитетно не делим - само љуте Кинезе :d

Poslednja izmena:
Слажем се и предлажем да све његове и моје коментаре модератори обришу - почев од његовог https://forum.benchmark.rs/showthread.php?445805-IPTV-iskustva&p=6288592&viewfull=1#post6288592

А ја као знак добре воље делим ова 2 сервера (наравно МАК адресе)
http://allgames.onlygames.co
http://tv.nova-iptv.com

Шта ћу... Критикује ме @салекојот како ништа квалитетно не делим - само љуте Кинезе :d
Vidis da u svemu bude u nesto korisno, makar i za trece lice :)

ističe mi ovih dana trogodišnji gotit
ma mi treba lista gde stabilno i stalno rade UK Gold i Usa Network
Pa ako neko zna, bio bih zahvalan

Upravo sam video da tivi mate pro ima i vod, ali ja ga na listama koje sam ubacio kao stalker liste nigde ne vidim, a kupio sam apk. Slucajnk sam to video na 4pda kada sam lista temu o tivi mate.

Da li neko zna o cemu se radi i kako ukljuciti vod?

Kada bi i vod imao, onda bi tivi mate bila najsavrsenija apk, bar sto se mene tice.

EDIT:
Upravo sam video da kada se lista dodaje kao m3u ima u jednom koraku da se doda kao tv plejlista ili kao vod plejlista bez tv kanala.

Takodje ako se lista ubacuje kao xtream codes sa adresom servera, user i pass, moze se stiklirati da ukljuci vod.

Samo ne vidi na stalker listi mogucnost da se ukljuci vod.

EDIT:
Sada sam probao da ubacim jos jednu stalker listu i ispratio sve korake i nigde nisam video da se ukljuci vod.
Da li je moguce da samo stalker lista ne podrzava vod, a one druge dve podrzavaju...

EDIT:
Evo kako izgleda vod kada se ubaci m3u lista
775211cb12146e0913da6a847c9eba64.jpg

0826da6897de12d131417d83903e9f97.jpg

f996fc4f73f263b64f2dac7180fd9a1d.jpg

43b33bc0299e5e37a2d5611364304459.jpg
050fe28bf3ce90fb7753485e9cf87595.jpg

Poslednja izmena:
@toda81

Šta si se mučio toliko sa fotkama... :D

Nema VOD trenutno za TiViMate, ali biće uskoro, ne zna se kad. ("No ETA" što bi se na Engleskom reklo).

Prati Reddit, ili ovu temu, svakako će neko javiti kad se pojavi, prvo u Beti.

Za sad bih ti preporučio OTT Navigator, plejer je, ok, radi lik na tome da osveži interfejs ali u poređenju sa TiViMate je blagi užas, kako kome to je samo moje lično mišljenje.... Mislim da OTT ima i opciju za eksterni plejer za Stalker VOD pa je tu najbolji izbor Kodi. Samo privremeno dok se ne pojavi VOD u Tivi.

Ja shvatio coveka da ima VOD samo nema kad ubacujes kao Stalker ?? Vidi se na fotkama da ima.

Sent from my SM-A715F using Tapatalk

Tivimate ima VOD. Tačno, još uvek nema na Stalker portalima
f5e93b066434bc70f1a9cf1613fc1943.jpg

1da7cbaa8044f12a345c94fdc122be9a.jpg

@toda81

Šta si se mučio toliko sa fotkama... :D

Nema VOD trenutno za TiViMate, ali biće uskoro, ne zna se kad. ("No ETA" što bi se na Engleskom reklo).

Prati Reddit, ili ovu temu, svakako će neko javiti kad se pojavi, prvo u Beti.

Za sad bih ti preporučio OTT Navigator, plejer je, ok, radi lik na tome da osveži interfejs ali u poređenju sa TiViMate je blagi užas, kako kome to je samo moje lično mišljenje.... Mislim da OTT ima i opciju za eksterni plejer za Stalker VOD pa je tu najbolji izbor Kodi. Samo privremeno dok se ne pojavi VOD u Tivi.
Hvala na odgovoru.
Nadam se da ce uskoro ubaciti vod i u stalker :)

Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока

Na LG WEB os koja aplikacija podrzava VOD i vracanje kanala.unazad?? Ministra se placa, cujem..neka free ? Hvala

Koja je tebi draza, preglednija,laksa za koristenje

Aaa..hvala..probam duplex..znaci na njemu sljaka timeshifting i vod
Kako se lista ubacuje ako je tvviet u pitanju?? Moze li korisnicko ime i password

Poslednja izmena:
VOD radi sigurno a za gledanje unazad nisam testirao, moj prodavac nema tu opciju. :d

Aaa..hvala..probam duplex..znaci na njemu sljaka timeshifting i vod
Kako se lista ubacuje ako je tvviet u pitanju?? Moze li korisnicko ime i password

ubacuje se url preko weba

ističe mi ovih dana trogodišnji gotit
ma mi treba lista gde stabilno i stalno rade UK Gold i Usa Network
Pa ako neko zna, bio bih zahvalan
Slicna situacija i kod mene. Ako nema nesto bolje od predloga za slicnu sumu, onda da nastavim saradnju sa gotit-om.

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

Može i meni neko da pošalje link za listu koju bi gledao na LG tv-u. Do sad sam koristio smart iptv ima li neki bolji program od njega?

Послато са SM-G975F помоћу Тапатока

Tivimate je majka što se iptv aplikacija tiče. Kupio sam tvviet na 3 meseca - na tivimate radi fluidnije i brže nego na tvviet aplikaciji. Promena kanala je trenutna. Jedina mana je nemogućnost gledanja VOD ako je lista učitana preko stalkera. O tome je ovde pisano nekoliko postova pre ovog mog.
Neko je pomenuo Ministru. Taj player sam kupio pre nekoliko meseci. VOD za tvviet takođe ne radi u ovoj aplikaciji - čisto da znaju oni koji koriste ovu listu. Gledanje kanala unazad radi dosta solidno. Ipak, Ministra je 3 koraka iza tivimate aplikacije što se kvaliteta tiče. To je neko moje mišljenje.

Probao sam reddevils listu preko tivimate aplikacije. Ova lista nema vraćanje kanala unazad ali ima odličnu videoteku. U tivimate to izgleda i radi fantastično! Opis filmova, trejleri...baš šteta što to nema na stalker listi još ubmvek

Послато са Mi 9T помоћу Тапатока

Poslednja izmena:
Imate na ovoj temi link za gotit. Ako neko ima bolji predlog za gore navedene kanale, neka slobodno predlozi.

Smart iptv je app za LG tv, koji koristite za gledanje svojih listi. Nju koristim trenutno. Takodje, ako ima boljih player-a za LG slobodno javite. [emoji1]

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

Tivimate je majka što se iptv aplikacija tiče. Kupio sam tvviet na 3 meseca - na tivimate radi fluidnije i brže nego na tvviet aplikaciji. Promena kanala je trenutna. Jedina mana je nemogućnost gledanja VOD ako je lista učitana preko stalkera. O tome je ovde pisano nekoliko postova pre ovog mog.
Neko je pomenuo Ministru. Taj player sam kupio pre nekoliko meseci. VOD za tvviet takođe ne radi u ovoj aplikaciji - čisto da znaju oni koji koriste ovu listu. Gledanje kanala unazad radi dosta solidno. Ipak, Ministra je 3 koraka iza tivimate aplikacije što se kvaliteta tiče. To je neko moje mišljenje.

Probao sam reddevils listu preko tivimate aplikacije. Ova lista nema vraćanje kanala unazad ali ima odličnu videoteku. U tivimate to izgleda i radi fantastično! Opis filmova, trejleri...baš šteta što to nema na stalker listi još ubmvek

Послато са Mi 9T помоћу Тапатока
Што се тиче ТВВИЕТ и тивимејт апликације, могу скромно рећи да је то моја заслуга.
Наиме, исфорсирао сам тивимејт апликацију код корисника ТВВИЕТ и на моју молбу, Лук Лук је контактирао аутора апликације, послао му налог и остало је да се усклади рад апликације и враћање у назад кроз ЕПГ. Можда после 2-3 дана одрађено је то што је одрађено, тако да ово ради стварно перфектно.
Министра плејер је био једини који је омогућавао ову функцију кроз ЕПГ, међутим Руси који раде ову апликацију су немарни. Урадили су то што су урадили, знају да су безмало једина квалитетна апликација за Самсунг /LG паметне ТВ и уљуљкали су се. Мислим, колико их је за многе ствари брига говори и то што сам пре 10-ак дана вратио бокс на фабричка подешавања. Од тада министра плејер не могу да користим. Једноставно, јавља ми да се лиценца коју сам купио већ користи на једном уређају. На моје молбе да реше проблем - биће решено и ништа.
Тивимејт је стварно одлична апликација, поготову што лиценца важи за 5 уређаја и могу уређаји да се бришу, додају...

Послато са Nova 5T

Poslednja izmena:
Tivi mate vredi svake pare, a kada budu ubacili vod i za stalker liste, sto se mene tice, bice neprikosnoveni.

Izuzetno se lako koristi, a mozda je najbolje imati m3u listu jer se mogu izbaciti nepotrebne grupe kanala i onda svedes listu na ono sto ti je potrebno.

Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока

Sada ste i mene zainteresovali za Tivi mate,samo me interesuje da li se medjusobno isključuju Smart IPTV,IPTV Smarters,StbEmu i Tivi mate?Ili mogu nesmetano da rade kao velika srećna porodica?:d

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno