Šta je novo?

IPTV iskustva (FAQ i pravila u prvom postu)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Poslacu ti ja u pp link za odlicnu kinesku listu koja kosta 17$ 6 meseci a radi 3 puta bolje od ovih koje se prodaju za 10-12€ za 1 mesec a stekaju svako malo i kada se obratis korisnickoj sluzbi stalno imaju izgovor kako su imali radove na serveru:D
Mozes poslati i meni drug,da prosledim komsiji da kupi kako bi mogao gledati to što mu fali od kanala.

p.s. Hvala [emoji1303] @salekojot

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

lepo ja kazem, a niko me ne slusa, pa ni lucluc :D

Ti stvarno ne znas meru...

Poslacu ti ja u pp link za odlicnu kinesku listu koja kosta 17$ 6 meseci a radi 3 puta bolje od ovih koje se prodaju za 10-12€ za 1 mesec a stekaju svako malo i kada se obratis korisnickoj sluzbi stalno imaju izgovor kako su imali radove na serveru:D

Nemam takva iskustva sa takvim listama, cak sta vise imam najbolja iskustva kad uporedim sa svime ostalim sto se nudi jeftinije.

Опоменете јавно и приватно, ако настави - хлађење.
Поново настави - банана.

Уосталом, знате и сами шта и како, није моје да паметујем.

Везано за тему - обећане листе стижу сутра, нисам данас стигао. Извињавам се свима који чекају.

Послато са Nova 5T

Da gledas temu sa desktopa, video bi trenutan status kolege...

Везано за тему - обећане листе стижу сутра, нисам данас стигао. Извињавам се свима који чекају.

Послато са Nova 5T

Е добро је. Ја сам скоро пресушио. :D

Немојте у теми тражити листе и захваљивати. Довољно ми је само пустити приватну поруку да ли ради или не. Нема потребе да пунимо тему. Направио сам нови програм који препознаје да ли листе имају домаће канале или не. Тако ћу вам моћи брже одговарати на поруке. Само да пустим да одради пар сервера.

Poslato sa SNE-LX1 pomoću Tapatoka

Da gledas temu sa desktopa, video bi trenutan status kolege...

У праву си - 90% приступа форуму ми је преко тапатока. Оних 10% је када делим листе :d

Ма само да се докопам неког лап-топа. Биће листи и за извоз :smoke:

Poslednja izmena:
Они који користе СФ ВИП плејер лепа новост. Момци су одрадили још једну корисну ствар, сад се могу гледати и серије преко мак адресе.

Они који ту опцију немају, требало би ажурирати постојећу верзију. У самом директоријуму где се налази плејер, постоји датотека update.exe. Само је покрените.

Ја немам везе са тим програмом. Све у вези са њим, погледајте на њиховом форуму. Само преносим информацију.

Немојте у теми тражити листе и захваљивати. Довољно ми је само пустити приватну поруку да ли ради или не. Нема потребе да пунимо тему. Направио сам нови програм који препознаје да ли листе имају домаће канале или не. Тако ћу вам моћи брже одговарати на поруке. Само да пустим да одради пар сервера.

Svaka cast kada se tako dobro snalazis sa skeniranjem pa umes sam da napravis tako nesto.
To bi svakome olaksalo da ne skenira previse i da odmah ima ono sto mu je potrebno

Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока

Има људи који траже друге канале енглеске, УСА, Мађарске, а да им домаћи не требају.

Програм после претраге упише да ли листа има домаће канале.

Имам овакве м3у листе, које се и стартују преко корисничких података за логовање.
406dd9afdd4b7cde5af26ba459629e7a.jpg

Измена:

....
To bi svakome olaksalo da ne skenira previse i da odmah ima ono sto mu je potrebno

Не ради скенер тако. Он свакако одради све, само што кад нађе одговарајућу листу, поставља додатни захтев, да прегледа да ли постоје српски односно ex-yu канали, у зависности од сервера.

Poslednja izmena:
Они који користе СФ ВИП плејер лепа новост. Момци су одрадили још једну корисну ствар, сад се могу гледати и серије преко мак адресе.

Они који ту опцију немају, требало би ажурирати постојећу верзију. У самом директоријуму где се налази плејер, постоји датотека update.exe. Само је покрените.

Ја немам везе са тим програмом. Све у вези са њим, погледајте на њиховом форуму. Само преносим информацију.

Pa imaju automatski update..odlican program, svakodnevno ga koristim

Sent from my SM-A715F using Tapatalk

Има људи који траже друге канале енглеске, УСА, Мађарске, а да им домаћи не требају.

Програм после претраге упише да ли листа има домаће канале.

Имам овакве м3у листе, које се и стартују преко корисничких података за логовање.
406dd9afdd4b7cde5af26ba459629e7a.jpg

Измена:

Не ради скенер тако. Он свакако одради све, само што кад нађе одговарајућу листу, поставља додатни захтев, да прегледа да ли постоје српски односно ex-yu канали, у зависности од сервера.

Sad kapiram na sta mislis. Sam config utice na to sta ce se u rezultatima prikazati, a izmedjuostalog i spisak zemalja koju sadrzi lista. Nadam se da na to mislis. Ti imas mnogo iskustva sto se ove tematike tice.
Evo ss
f8642a02e7bfcad6da34af1f268afe8e.jpg

Da li to umesto Srbije stoji Republica Ceca?

Sent from my CPH1951 using Tapatalk

Не. То је Чешка. Ми смо под Екс-ју.

Послато са Nova 5T

Poslednja izmena:

Koristim SFVIP-Player-x64, ver 1.2.0.80. Kod mene ne postoji update.exe :(

EDIT: iz aplikacije, Settings - Auto update je namešteno na ON

Poslednja izmena:
Избрисао ти Антивирус. Исто је и мени одрадио.

Послато са Nova 5T

Sad dam cuo da je ovde poceo da se deli sf skener koji je posle izasao u javnost odavde. Ne znam sto neki imaju potrebu da sve uniste i ne cene tudji rad. Tako nesto se ne deli i ako bas nekome zelis da posaljes moras da imas poverenje u tu osobu. Ne znam ko je delio kome niti me to interesuje, samo pazite sta delite i sta zelite jer kada nesto tako ode u pogresne ruke to veoma brzo stane.

U moru skenera i OB konfiga koji mogu da se nadju na netu,telegramu, yt ne morate nesto domace da unistavate.

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Koristim SFVIP-Player-x64, ver 1.2.0.80. Kod mene ne postoji update.exe :(

EDIT: iz aplikacije, Settings - Auto update je namešteno na ON

Ima na sf forumu na prvoj stranici teme o sf plejeru uvek postavljena najnovija verzija pa skini ali ostavi i ovaj folder sa verzijom koja ti radi, ume nekad nove verzije da zezaju ( ja imam i jedan stari folder sa plejerom i noviji gde rade serije)

^ hvala ti. Našao tamo link, izvukao samo updater.exe, stavio u svoju aplikaciju, i pokrenuo.
Aktuelna verzija je 1.2.1.21

Sad dam cuo da je ovde poceo da se deli sf skener koji je posle izasao u javnost odavde.

Који СФ скенер и ко га дели?

Послато са Nova 5T

Sad dam cuo da je ovde poceo da se deli sf skener koji je posle izasao u javnost odavde. Ne znam sto neki imaju potrebu da sve uniste i ne cene tudji rad. Tako nesto se ne deli i ako bas nekome zelis da posaljes moras da imas poverenje u tu osobu. Ne znam ko je delio kome niti me to interesuje, samo pazite sta delite i sta zelite jer kada nesto tako ode u pogresne ruke to veoma brzo stane.

U moru skenera i OB konfiga koji mogu da se nadju na netu,telegramu, yt ne morate nesto domace da unistavate.

Slazem se sa tobom da se dobri alate moraju cuvati u uskom krugu pouzdsnih ljudi, ali covek dok ne pokaze ono sto ima, kao da ga nema...
Kako se tacno zove taj skener da probam da ga pronadjem?

Niko ovde, barem javno ili otvoreno nije delio nikakve skenere. Dobri ljudi dele liste i mac adrese i to je to.

Који СФ скенер и ко га дели?

Послато са Nova 5T
Neki iz Vip-a ne znam koji je niti me interesuje ja nisam deo sf vipa i nemam veze sa tim skenerom samo sam cuo da se deli ovde pa sam izneo svoje misljenje o tome. A ko ga deli to tek ne znam, moze samo da ga podeli neko ko je iz sf vipa...

Procureo je iz Vipa i na Kajgani se deli sad...

Sent from my MIX 2 using Tapatalk

Pametan potez, bas...
Meni to nista ne znaci trenutno ali ima ljudi kojima je 6-10e mesecno puno.
Sad kada svi navale, vecina koji bi se stekali za 5 para a ne jer je nuzda slede blokade i dodatne provere...

Sent from my CPH1951 using Tapatalk

Стани, чекај, полако.
Ти као бивши министар полиције - повезујеш неке људе, нека места, неке догађаје...
Као прво: нешто си начуо па нападаш јавно овде.
Као друго: шта си ти људима у ВИП делу СФ? Адвокат? Мислим да ће Боки и момци из ВИП дела и без тебе наћи ко је и шта изнео.
Целокупан твој коментар је у најмању руку - СМЕШАН.

А што се СФ ВИП дела форума тиче - познајем доста људи и лично, био сам у њему до пре 2 године, али сматрам да је то њихов проблем и проблем СрбијанФорума а не нас чланова бенчмарк форума.

Послато са Nova 5T

Poslednja izmena:
A sta se ti osecas prozvanim samo mi to nije jasno???

I nisam ja tako nacuo nego je neko iz tog vipa rekao da je sve krenulo odavde ako te bas zanima.

Не осећам се уопште прозваним. Има доста ВИП чланова који су овде чланови, па нека се раскусурају између себе.
Прочитај свој претходни коментар на моје питање па сам донеси закључак зашто си уопште заталасао причу са програмом из ВИП дела.

Послато са Nova 5T

Ja sam pokrenuo pricu zato sto prozivaju nas forum ovde kako je sve krenulo odavde. A posto znaju da je krenulo odavde sigurno znaju i od koga nemam ja sta da istrazujem niti mi je to bio cilj, samo me nervira sto se prica da je sve pocelo odavde zato sam i rekao sta sam rekao. Posle kad sve stane bice stalo je zbog benchmarka eto to je sustina.

Како може да буде да је стало због бенчмарака??? Читаш ли ти уопште пре него објавиш коментар?
Нико од нас који нисмо чланови СФВИП дела тог форума неможемо доћи до тог програма. Ако је "исцурео" - криви су чланови тог форума који су га "пустили у бели свет".

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno