Sta su to najavili?
Sent from my Poco X3 using Tapatalk
Update 12.0.7.0 je beta stable verzija koja je pustena slucajnim korisnicima global verzije, ja sam je dobio odmah tog dana.Imas opciju za edit.
Btw, ja sam i dalje na 12.0.4.0. ne izbacuje update, sve sam pokusao.
Pirate, uključi "double tap to wake", kako ne bi koristio lock dugme.
Sent from my 3310 using Tapatalk
Ali nemam opciju za auto-rotateImas opciju za edit.
Sad videh na mi community. Tnx svakakoUpdate 12.0.7.0 je beta stable verzija koja je pustena slucajnim korisnicima global verzije, ja sam je dobio odmah tog dana.
Sent from my M2007J20CG using Tapatalk
Imas opciju za edit.
Btw, ja sam i dalje na 12.0.4.0. ne izbacuje update, sve sam pokusao.
Da, koristim BT slusalice, ali mi telefon nenudi tu opciji.
Mada, ja hocu da mi bude zakljucan ekran tokom trcanja, ali da iskljucim opciju fingerprint na power tasteru (ako uopste postoji negde ta opcija ili neka apk).
Jednostavno, uvek do sada je bilo namesteno da pritiskom na power taster na lock screenu mi se pojavi music player gde mogu lako da promenim pesmu, album, i sl. Mnogo lakse, nego generecki preko tastera BT slusalica.
Posto sa poco x3 power taster je i fingerprint, cim ga dodirnem/stisnem telefon mi se otljuca (ne prikazuje music player), a to ne zelim.
@Bokesh
Da, mislim da ću morati tako. Na RN4 sam imao instaliran Nova launcher, pa je tu bila neka opcija gde se to moglo bezbolno odraditi, Poco launcher to izgleda nema. Hvala svakako, izvinjavam se administraciji na offtopic-u.
Ima, moze
Ne bih znao. ja jos nisam uzeo za sebe ali sam video na GSM Areni da ima i da su je skinuli jer je navodno loseg kvaliteta
Nek ispise neko coveku gde sta i kako u BG ako zna
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari