Šta je novo?

Xiaomi Pocophone X3 NFC

Zvao, izložio problematiku, proveriće sa tehničkom službom, naravno cena nije mogla da se koriguje. Rekli su mi da pratim promocije u narednom periodu.

Još sam ih zvao pre 7 dana ili kada je već krenulo redukovano radno vreme do 20h da ih pitam kako im važi Happy Hour i kažu mi samo ono što je na sajtu, ako piše od 15h-17h onda je to to.

Ovo bi sa MIUI 12.5 update mogla da bude zver što se trajanja baterije tiče, ukoliko ispune ono što su najavili juče.

Sta su to najavili?

Sent from my Poco X3 using Tapatalk

Da li je neko uspeo da resi problem sa preglasnim zvukom na minimumom tokom razgovora? Nema zvanicnog resenja jos uvek.
Ovaj update 12.0.7 koji stize za global rom je OTA ili neka rucna procedura?

Pozdrav drugari

Zanimame me sledece. Da li postoji neka opcija, ili apk koja moza po potrebi da iskuljuci (disable) fingerprint.
Po potrebi, mislim npr. dok trcim da iskljucim fingerprint, odnosno da mi tada ne bude aktivan.

Ako ga sada iskljucim iz podesavanja, izgube mi se snimanja za fingerprint, pa svaki put po ponovnom ukljucivanju trazi da se skenira prst.

Znaci, treba mi on/off fingerprint, a da mi s sacuvaju podesavanja skeniranja prsta.

tnx

Tad ti bas najvise treba zakljucavanje telefona (za slucaj da ti ispadne). Ako koristis BT slusalice stavi da dok su u vezi ne zakljucava... cini mi se da mi je telefon nudio tu opciju za BT u autu.

Da, koristim BT slusalice, ali mi telefon nenudi tu opciji.

Mada, ja hocu da mi bude zakljucan ekran tokom trcanja, ali da iskljucim opciju fingerprint na power tasteru (ako uopste postoji negde ta opcija ili neka apk).

Jednostavno, uvek do sada je bilo namesteno da pritiskom na power taster na lock screenu mi se pojavi music player gde mogu lako da promenim pesmu, album, i sl. Mnogo lakse, nego generecki preko tastera BT slusalica.

Posto sa poco x3 power taster je i fingerprint, cim ga dodirnem/stisnem telefon mi se otljuca (ne prikazuje music player), a to ne zelim.

Jel ima mogucnosti da se u status bar tj onaj deo gde je precica za wifi,data,i ostatak stavi auto-rotate precica ili moram svaki put da ulazi m u settings/../....?

Ineka Saomi napravi laksi telefon slicnih karakteristika, prosli telefon je imao 130gr ovaj 220gr s maskom, tezak prelazak...

Imas opciju za edit.
Btw, ja sam i dalje na 12.0.4.0. ne izbacuje update, sve sam pokusao.
Pirate, uključi "double tap to wake", kako ne bi koristio lock dugme.
Sent from my 3310 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Imas opciju za edit.
Update 12.0.7.0 je beta stable verzija koja je pustena slucajnim korisnicima global verzije, ja sam je dobio odmah tog dana.

Sent from my M2007J20CG using Tapatalk

Lock orientation...

Prilozi

• IMG_20210102_120446.jpg
    IMG_20210102_120446.jpg
    40.5 KB · Pregleda: 129
Poslednja izmena:
Imas opciju za edit.

Probaj da uključiš ovu opciju. About phone - klik na MIUI verziju - tri tačkice u gornjem desnom uglu - Update settings - Recive updates early.

Ni ja nisam dobijao beta verzije apdejta, ali nakon što sam uključio ovu opciju dobio sam sve beta apdejte.

https://i.imgur.com/WmYwb2z.jpg

Hvala obojici, probao sam i to. :)
Lagano.

Da, koristim BT slusalice, ali mi telefon nenudi tu opciji.

Mada, ja hocu da mi bude zakljucan ekran tokom trcanja, ali da iskljucim opciju fingerprint na power tasteru (ako uopste postoji negde ta opcija ili neka apk).

Jednostavno, uvek do sada je bilo namesteno da pritiskom na power taster na lock screenu mi se pojavi music player gde mogu lako da promenim pesmu, album, i sl. Mnogo lakse, nego generecki preko tastera BT slusalica.

Posto sa poco x3 power taster je i fingerprint, cim ga dodirnem/stisnem telefon mi se otljuca (ne prikazuje music player), a to ne zelim.

Pa zar kad ne kucneš ekran ne otvori lock screen sa music player komandama ukoliko je zaključan? Znači ne pališ ekran na power taster nego kucaš na ekran. Sad sam probao na RN7 tako radi.
Evo i opcija za BT otključavanje i paljenje ekrana podizanjem telefona.
Znam da je ovo na RN7 ali računam da je slično i na Poco X3.

f59dcd11a89a81eec7eeecf6e4c1a351.jpg
07f22b6d23b09740050f33b040654344.jpg
0e6f13b826c3706fb72082aca631a740.jpg

Poslednja izmena:
Double tap mi i stoji ukljucen. Ali prilikom trcanja, to je vise mana nego prednost.

Upravo tada sa douple tap cesto telefon nezeljeno "probudim" pa slucajno promenim pesmu, izaberem repeat song i sl.

To se desi nesvesno korenom palca, ali npr. pri prebacivanju fona iz jedne ruke u drugu. Na sve to dodaj i delimicno oznojane prste...

Tako da opcija double tap, vise steti nego sto koristi, naravno u mom slucaju :). Zbog toga je i iskljucim tada.

A to sa BT ne funkcionise. Probano! Jos cim sam nabavio tws slusalice.

Jednostavno, sve je ovo bilo super dok je na proslim telefonima fingerprint bio na poledjini. Power taster je bio sam za budjenje telefona.

Sada, kada je na njemu i fingerprint to mi smeta kod trcanja, kao sto sam opisao...

Stisni vrhom prsta i noktom pa neće registrovati

Sent from my Mi 10 using Tapatalk

Uzmi npr. Mi Band 4 i menjaj preko banda, ne vadis telefon uopste vise

Sent from my MI MAX 3 using Tapatalk

@Bokesh

Da, mislim da ću morati tako. Na RN4 sam imao instaliran Nova launcher, pa je tu bila neka opcija gde se to moglo bezbolno odraditi, Poco launcher to izgleda nema. Hvala svakako, izvinjavam se administraciji na offtopic-u.

Ne razumem sta te muci? Bela pozadina u app drawer-u? To se menja u home screen

Pitanjce, jel x3 ima vec fabricki nalepljenu foliju za zastitu ekrana?
Posto vidim oko pola mm udubljenja kod prednje kamere?
I da li ako ima, moze da se skine i stavi staklo?

Ne bih znao. ja jos nisam uzeo za sebe ali sam video na GSM Areni da ima i da su je skinuli jer je navodno loseg kvaliteta

Nek ispise neko coveku gde sta i kako u BG ako zna

Vrh Dno