Šta je novo?

Xiaomi Pocophone X3 NFC

Danas i ja uzeh Poco X3 (6/128), posle Mi9t.
Prevashodno sam ga uzeo sa željom da mi zameni neprežaljeni Mi Max3 (koga je jednostavno pregazilo vreme.
Prvi subjektivni utisak je da je telefon baš težak. Zamara mi ruku, kad duže koristim jednom rukom.
Koristio sam jedan period Redni Note 8 Pro (na koji me na prvu loptu najviše podseća) i Redmi Note 9 Pro, ali mi ovaj deluje teži za korišćenje jednom rukom. Ne znam da li ću se navići.
Za sada sam samo isprebacivao podatke i podesio uredjaj u skladu sa svojim navikama. Nisam testirao ništa posebno, niti sam imao prilike da probam kamere.
Druga stvar u koju sam siguran je da neće uspeti da pokrije trajanje baterije kakvo je imao Mi Max 3. Ali možda je to i zbog toga što ga nisam ispustio iz ruku od trenutka uključenja.
Koristiću ga nekih mesečak dana, nadam se, pa ćemo videti poče li se zadržati ili ću se opet vraćati na nešto malo lakše...

Послато са M2007J20CG помоћу Тапатока

Da, ima još jedna sitnica koja me nervira, taktilna vibracija kad dodjem do dna ili vrha liste prilikom skrolovanja. Ne mogu da nadjem kako to da isključim a da ostale taktilne vibracije ostanu.

Послато са M2007J20CG помоћу Тапатока

Isto! Otprilike to su i moje dve zamerke posle tri nedelje koricenja :).

'Ajte pomoć, znam da je problem verovatno vezan za MIUI, ali ne mogu da se setim rešenja. Tiče se prikaza ikonica, konkretno - želim da se rešim belih pozadina. Da li postoji opcija koja to rešava, ili se mora kao ranije ići na varijantu da se instalira neka tema, pa da se menja icon pack u aplikaciji Themes...? Ako je ovo drugo - predlog za temu koja ne menja puno izgled originalnih ikonica.

'Ajte pomoć, znam da je problem verovatno vezan za MIUI, ali ne mogu da se setim rešenja. Tiče se prikaza ikonica, konkretno - želim da se rešim belih pozadina. Da li postoji opcija koja to rešava, ili se mora kao ranije ići na varijantu da se instalira neka tema, pa da se menja icon pack u aplikaciji Themes...? Ako je ovo drugo - predlog za temu koja ne menja puno izgled originalnih ikonica.
Ja sam izgled ikonica na prethodnom (Mi9t) menjao promenom teme (znači ovo drugo.
Zadnju sam koristio "Mate7", a da li će se tebi dopasti ta ili neka druga samo ti ćeš znati.
Obzirom da još nisam resetovao stari telefon, evo par screenshot-ova, da vidiš kako to izgleda.
996421906162ec152b0341bd181ce129.jpg
bb9abcc6a6cca94d4b51a31ce3a727c0.jpg
a46bf2b5c707530ee309ec184734a27d.jpg
260934cf39c90b5abe82f86e09885699.jpg

Послато са Mi 9T помоћу Тапатока

Joooj, koje olakšanje, kad u rukama držim Mi umesto Poco :)

Послато са Mi 9T помоћу Тапатока

@Bokesh

Da, mislim da ću morati tako. Na RN4 sam imao instaliran Nova launcher, pa je tu bila neka opcija gde se to moglo bezbolno odraditi, Poco launcher to izgleda nema. Hvala svakako, izvinjavam se administraciji na offtopic-u.

I ja da se uclanim u ovo Poco X3 drustvo, vrhuski telefon za sada.
Posto se prvi put susrecem s miui-em i saomijem generalno, sta sve treba iskljuciti da mi ne napravi racun npr ili neke jos appse koje ste vi iskusni vec ukinuli?

Poslednja izmena:
Opet je danas Happy Hour, 6/128 26.999 dinara.

Sent from my landline using Tapatalk

Stigao novi update bar za global version MI 12.0.7 beta global stable 79MB :

Screenshot-2020-12-29-15-59-42-032-com-android-settings.jpg

Sent from my M2007J20CG using Tapatalk

Ja sam svakako iz Xiaomi klana,a ovaj sam kupio za moju devojčicu poklon za rođendan koji je početkom Februara.Ona obožava da igra igrice na telefonu,tako da će biti pravi korisnik.

Послато са Redmi Note 9S помоћу Тапатока

Da se i ja zapljunem u temi, malopre uzeo plavi 6/128, ali nema otvaranja pre 01.01. [emoji28]

Sent from my 3310 using Tapatalk

Ja pokušao online ali cena 29.999 nema akcije.

Poslednja izmena:
Od 15:00h do 17:00h je bio Happy Hour, verovatno si van tog vremena pokušao.

Noup, pokušavao u 16.40h i cena je bila 29.999.

Moguće, tako je bilo pre par akcija za onaj Router. Ja pokušavao da ga kupim online ali nisam uspeo po akcijskoj ceni.

Čeka se četvrtak, siguran sam da će opet imati nešto :).

Untitled.png

Ma kakvi...

Na akciji je bio od 128giga

Sent from my Poco X3 using Tapatalk

Na akciji je danas bio samo model od 128 GB memorije.

Ja kliknem na baner koji se pojavio na početnoj, kupovao sam i ranije, ali nema 128GB, samo ovo što sam screenshot-ovao.

Ja sam baš danas zbog toga nazvao prodavnicu i zamolio ih da mi ostave telefon na moje ime i da sigurno dolazim da ga pokupim.Došao oko 15:30h i čekao me telefon,a bila je prilična gužva u prodavnici.

Na sajtu ga više nema. Probaj da pozoveš neku radnju da vidiš ima li još i može li po toj ceni. Ne znam odakle si, danas u Beo centru nije bilo gužve kod njih.

Sent from my 3310 using Tapatalk

Na 45 sekundi sam od Beo-a. Zgrada dijagonalno :).

Onda poitaj i javi ishod :) .

Meni je zadnji put kad sam pokušao online da poručim site izbacio poruku "ne isporučujemo u Srbiju".
[emoji43]

Vrh Dno