@Morbius Jel tebi ovo prvi pump? Ti kao da nikada nisi video kako se kripto krece. Konstantno pricas kao neki ekonomista od 60 godina. Svojevremeno sam pricao ljudima koji se bave ekonomijom da ako hoce da shvate kripto moraju da zaborave sve sto znaju. Ziva istina.
Pa svakog puta je bio ovakav skok pa i daljeko jaci samo sto si ti izgleda sve prespavao pa se sad iscudjavas kako BTC skace i poredis ga s naftom. Dovoljno je da pogledas samo 4 godine unazad i da vidis kako je skakao 2017-te i sve ce ti biti jasno. Trzisna pravila vaze ali je u priptu 5 godina kao 50 ovako, pa i vise. Sve se ovo ponavlja po ko zna koji put, samo ti filozofiras bzvz, trosis kiseonik bez potrebe.
Jel ti ovo prvi pump?
Dokle ide ovaj put?
Sent from my SM-N9700 using Tapatalk
Dokle ide ovaj put?
Sent from my SM-N9700 using Tapatalk
Pa eto, ti si taj koji prica da je drugacija situacija. Nije. Pre 4 godine te ovde nije bilo a sad prosipas pamet ovde, zamlacujes ljude bzvz nekim filozofiranjem i mudrovanjem. Ti nisi ni jedan ceo ciklus tu. Izvini sto je tebi to sad smor ali moras biti svestan koliko si neiskusan. Sve je ovo vec vidjeno, sve se ponavlja samo se takvi kao ti menjaju. Dolaze novi, odlaze i svakog puta je ista prica. Prazno mudrovanje ili ne gledaj sta ti pricam mesecima a sta ti ignorises i pricas neke nebuloze za to vreme.
Pogledaj samo 2017-tu i sve ce ti biti jasno. Jednom u zivotu poslusaj i batali sujetu, nisi klinac.
Čovek ima uvid u stanje na terenu. Njegovo mišljenje je za respekt.ECD :.![]()
Izvnini SAJ ali mislim da nisi upravu ...
BTC nikad nije Isao u ovakvu parabolu ovako dugo bez ikake korekcije ...
Ovo postjae sve opasnije i najavljuje prerano pucanje balona.
Ja zelim da BTC raste lagano cele 2021-e godine a ne da divlja nenormalno kao sto to sada radi ..
Zadnja korekcija je bila u Septembru ( I to pocetkom Septembra sa ~12K na ~10k).
Evo reci mi sta bi ti vise voleo da imamo lepe korekcije i da BTC dodje do 150k u jesen ove godine, kako dolici. Ili da ceo ovaj balon pukne na 50-80k za mesec dana.
U ovome su 100 godina cekas svoj momenat i na kraju taj momenat porani 6 meseci i bude pola onoga sto si ocekivao.
Da sam u BTC-u verovatno bi ga prodao sad ( pogotovo zato sto sam pijan ko guzica ) ...
ECD :.![]()
Čovek ima uvid u stanje na terenu. Njegovo mišljenje je za respekt.
Ne zaboravite novinari ne propustaju nista, samo za sada i oni i njihovi urednici znaju da je "rano" i da je igrica tek u pocetku/zaletu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari