To biras prema tome koji nalog imas i koji uredjaj imas.Koju verziju EON aplikacije preporučujete za Android box?
Sent from my Redmi Note 5 Pro using Tapatalk
zato sto su pilicari, hoce da maksimizuju zaradu do krajnjih granica.Pravo pitanje je zašto ne postoje više sertifikovanih AndroidTV box-eva sa ethernet portom (a poželjno da budu i 1 Gbps umesto uobičajnih 100 Mbps) u cenovnom rangu negde između Mi Box i nVidia Shield.
hardverski napraviti box je smesno,I zašto makar ovi malo ozbiljniji (malo manje neozbiljni i "garaža varijanta") proizvođači china box kategorije ne ponude makar u najskupljem cenovnom rangu sertifikovane AndroidTV uređaje.
Kabl je kablKako ti sad radi WiFI preko 2.4 GHz tako će za par godina kad svi provajeri svima (i na najnižim paketima) budu delili rutere sa podrškom za 5 GHz da ti radi 5 GHz WiFi. A USB adapter + LAN kabl će doveka da pruža istu brzinu.
Pravo pitanje je zašto ne postoje više sertifikovanih AndroidTV box-eva sa ethernet portom (a poželjno da budu i 1 Gbps umesto uobičajnih 100 Mbps) u cenovnom rangu negde između Mi Box i nVidia Shield.
I zašto makar ovi malo ozbiljniji (malo manje neozbiljni i "garaža varijanta") proizvođači china box kategorije ne ponude makar u najskupljem cenovnom rangu sertifikovane AndroidTV uređaje.
Ima li negde neki tutorijal za postupak instalacije, posto sam totalni amater za ovo ?
Sent from my SM-A515F using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari