To biras prema tome koji nalog imas i koji uredjaj imas.Koju verziju EON aplikacije preporučujete za Android box?
Sent from my Redmi Note 5 Pro using Tapatalk
zato sto su pilicari, hoce da maksimizuju zaradu do krajnjih granica.Pravo pitanje je zašto ne postoje više sertifikovanih AndroidTV box-eva sa ethernet portom (a poželjno da budu i 1 Gbps umesto uobičajnih 100 Mbps) u cenovnom rangu negde između Mi Box i nVidia Shield.
hardverski napraviti box je smesno,I zašto makar ovi malo ozbiljniji (malo manje neozbiljni i "garaža varijanta") proizvođači china box kategorije ne ponude makar u najskupljem cenovnom rangu sertifikovane AndroidTV uređaje.
Kabl je kabl 😛 Kako ti sad radi WiFI preko 2.4 GHz tako će za par godina kad svi provajeri svima (i na najnižim paketima) budu delili rutere sa podrškom za 5 GHz da ti radi 5 GHz WiFi. A USB adapter + LAN kabl će doveka da pruža istu brzinu.
Pravo pitanje je zašto ne postoje više sertifikovanih AndroidTV box-eva sa ethernet portom (a poželjno da budu i 1 Gbps umesto uobičajnih 100 Mbps) u cenovnom rangu negde između Mi Box i nVidia Shield.
I zašto makar ovi malo ozbiljniji (malo manje neozbiljni i "garaža varijanta") proizvođači china box kategorije ne ponude makar u najskupljem cenovnom rangu sertifikovane AndroidTV uređaje.
Ima li negde neki tutorijal za postupak instalacije, posto sam totalni amater za ovo ?
Sent from my SM-A515F using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari