Super, hvala na detaljnom odgovoru. Igrice ne igram uopšte, tako da cenim da sam miran što se baterije tiče.Za te pare ne može bolje po meni. Prvi konkurent mu je Poco F2 Pro on je 380 nov. Kamera je ok, baterija je dobra izgurace ti ceo dan i ako odigras neku igru. Ali sve zavisi u kakvom je stanju telefon. Gledaš da nema burn in ekran da staklo kamere nije izgrebano (pošto dosta štrči). Ja bi na to prvo obratio pažnju. I možeš odmah u support aplikaciji da proveris do kad ima garanciju.
Sent from my ELE-L29 using Tapatalk
Hvala na odgovoruJeste, i dalje odlična kupovina
Sent from my P30 using Tapatalk
Kakva je pomida bila?Već sam ga uzeo, iskočila mi dobra ponudaGledao sam ekran na najjačem osvetljenju, listao slike, deluje mi sve ok...
Hvala u svakom slučaju![]()
Sent from my ELE-L29 using Tapatalk
Odradio sam factory reset.na Huawei P30 Pro i ponovo se vratila stara boljka sa đubretom od Viber-a..o čemu se radi..naime, kada me neko pozove na taj dotični Viber, a telefon je u stanju mirovanja, tj. display je isključen, čuje se poziv , tj. Viber zvrnda, ali na display-u nema ništa. Probam da probudim telefon, otiskom prsta,ili face recognition..sve ok, ali Viber i dalje zvoni, a nigde notifikacije..ne vidi se poziv osobe koja me poziva, ali se čuje zvuk. Moram da čekam dok ta osoba ne prekine poziv,onda pokrenem Viber i tek tada vidim propušten poziv u okviru Viber aplikacije, ne u sistemu, već u Viber-u. Pozovem tu osobu ,naknadno i tako je obavljena komunikacija..
Elem, to mi se i ranije, kada sam tek bio uzeo P30 Pro, dešavalo, ali sam nekako bio uspeo da rešim taj problem, ali se više ne sećam metode, pa ako neko ima ,ili je imao isti problem, bio bih zahvalan da podeli hint..
Sent from my MI 8 using Tapatalk
Hvala svima, mislim da je to..ili dozvola Viber-u u battery saving podešavanju /App launch ,pa se tu isključi aplikacija,ili Viber ,u ovom slučaju, kako bi slao notifikacije.Podesavanja-> Aplikacije -> Aplikacije -> u gornjem desnom uglu na tri tacke -> pa na specijalan pristup i onda daj viberu dozvolu da radi u pozadini i resen problem.
Hvala svima, mislim da je to..ili dozvola Viber-u u battery saving podešavanju /App launch ,pa se tu isključi aplikacija,ili Viber ,u ovom slučaju, kako bi slao notifikacije.
E sad, zamolio bih te da mi napišeš tačne staze do tih opcija,jer telefon nije kod mene, (plus je na Srpskom ceo EMUI)[emoji16] ,a osoba nije baš vična ..izgleda mi da si sasvim ispravno napisao stazu za hint koji si već napisao..možeš li da učiniš isto i za Podešavanja/Baterija/App Launch....ali sve na Srpskom,jer ja ne znam nazive opcija na Srpskom, a na YT-u ima tutorial ali za neke starije Huawei modele,nema za P30.
Sent from my MI 8 using Tapatalk
Samo mi napiši putanju na Srpskom jeziku, gde se nalazi tačno ta opcija (ako ti je EMUI sistemski na Srpskom) .Nisam te razumeo sta ti tacno treba ali ako si ovo podesio kako treba, sto sam napisao, za Viber u opcijama baterije ti apsolutno ne treba bas nista dodatno da podesavas. Viber odlicno radi samo sa podesavanjem koje sam ti napisao. Nema da se desava sa njim ono sto si naveo da se desava. Tu sam za dodatna pitanja koja ti trebaju samo mi napisi tacno sta ti treba.
Molim te kad vratiš na 9 napiši kakvi su utisci što se svega tiče, baterija, foto itd..Evo da odogovorim sebi :d a mozda i kome jos zatreba. Nestrpljivost je dala rezultate... Mora ipak prvo na jedini 10.0.148 koji nudi. Posle kad se pusti jos jednom onda nudi korak unazad tj na 9.1Upravo se svlaci na 9.1.0.260 pa ako nema nikakvih promena vracam se na zadnji 10.1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari