Ја имам 7500 модел и он има ногице са стране док 7450 централно подножје које иде на скупље моделе. По спецификацијама и ја нисам видео неку разлику па сам био збуњен (могуће да 75/76 модели имају нешто боље осветљење).Зна ли неко неку разлику између LG 50UM7500PLA и LG 50UM7450PLA, оба су VA и имају колико видим исте спецификације? Видим да оба могу да се нађу за око 55к дин.
Треба другару да препоручим нешто са том максималном цијеном, а и дијагонала од 50 ће му бити скроз довољна, па сам мислио неки од ових LG да му препоручим, добија се и magic remote уз ове моделе што је још један +.
Или има нешто боље те дијагонале до 55к дин?
Da li na tržištu u 2020 postoji neki VA panel 43"-50" sa 120Hz?
Ако је тв окачен на зид онда носач тилтовањем решава проблем вертикалних углова.^Svi mnogo pišemo o problemu uglova "sa strane", a niko da skrene pažnju da problem postoji i kod gledanju tv od dole, jer je to možda još češća situacija u manjim sobama, jer soba nije dovoljno dugačka da "ispegla" nesrazmeru između visine tačke pogleda gledaoca i zamišljenog centra preseka dijagonala tv-a...
Uglavnom, na tv-ima gde su loši uglovi gledanja oni su podjednako loši i sa strana i od dole i od gore (ako iko gleda od gore)...
Sony i Panasonic nenopravdavaju tako jaku cenu.Najbolji TV na trzistu po kvalitetu slike je Panasonic HZ2000 ako hoces najbolju sliku prosto nema boljeg, slazem se da je CX zaokruzen zbog HDMI 2.1, i slika jeste vrhunska ali ipak je Panasonic bolji.
Ako sledece godine Sony izbaci OLED sa HDMI 2.1 uz adekvatan marketing i sa cenom kao sada A8 bice tip top kupovina i po rtings-u bolja je slika na A8 u odnosu na CX, ali naravno CX ima mnogo bolje ocene za gaming i to je glavno sto ih razlikuje. Prosto ako zelis filmski TV i ne igras igre Sony, ako hoces i igre onda LG, mada i Sony ima nizak input lag ali ne podrzava 2.1 opcije i tu ide taj veliki minus.
https://www.rtings.com/tv/tools/compare/lg-cx-vs-sony-a8h/10619/12801
A sto se tice TU85 to je i dalje klasa ispod sto se Samsunga tice, dzabe taj dual led kada je taman i kada mu je slika mutnjikava kod slova gde lista specke televizora, ne znam koliko je ali ako mozes da iskoristis akciju vidi XH80 Sony, bolji TV, jeste IPS i nema neki kontrast, ali svetlina ekrana i preciznost boja, plus zaseban procesor za sliku, dosta dobri zvucnici ako gledas 55inc ili veci, tv je ipak klasa iznad i vise u rangu za Q60T i tu vec dolazi do onog VA vs IPS..
Sent from my iPhone using Tapatalk
Za te pare i veličinu Hisense 58A7100FLjudi, šta uzeti za oko 60k veličine 58 inča ? Dolazi u obzir i 55" ali 58" mi se tačno uklapa u policu....
Na ovoj vikend akciji Sony KD55XH9096BAEP
Odmor ti treba...Tebra...dok sam ja povezao naziv firme sa time...guglam pola sata manijaci za tehniku i manijaci za tehnologiju, sve mi neke silovatelje izbacuje [emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Tuga
Sent from my SM-N975F using Tapatalk
2 godine je standardna garancija za dodatne 3 godine potrebno je skenirati racun uneti serijski broj uredjaja i prijaviti se preko sajta.Gledam TCL 50C715
Ista je cena i kod pantomimicara i u jednoj prodavnici namestaja, s tim sto u ovoj drugoj pise da je garancija 2 god a ne 5 kao u prvoj.
Posto se garancija produzava preko sajta, da li mislite da je moguce da ne prihvate produzenje garancije iz ove druge prodavnice?
2 godine je standardna garancija za dodatne 3 godine potrebno je skenirati racun uneti serijski broj uredjaja i prijaviti se preko sajta.
Jel dobio ko od vas bilo kakav mail ili potvrdu produžene garancije?TCL, ne TLC
Dobijaš fiskalni račun i to ti je 2 godine garancije, posle se registruješ sa podacima i brojem fiskalnog ovde http://www.tv-warranty.net/rs/ za 5 godina.
Iskreno meni jeste bila sigurnija opcija za Hisense. Lepo je proizvođač dao garanciju, registracija se vršila na njihovom sajtu i potvrda je brzo stigla. A to što je Uniqua osiguranje u pitanju samo mi za TCL garanciju uliva dodatno nepoverenje.Zabrinuti hisense korisnik
Ja nisam, neće da pobegne garancija nigde.
+1Najbolji TV na trzistu po kvalitetu slike je Panasonic HZ2000 ako hoces najbolju sliku prosto nema boljeg, slazem se da je CX zaokruzen zbog HDMI 2.1, i slika jeste vrhunska ali ipak je Panasonic bolji.
Ako sledece godine Sony izbaci OLED sa HDMI 2.1 uz adekvatan marketing i sa cenom kao sada A8 bice tip top kupovina i po rtings-u bolja je slika na A8 u odnosu na CX, ali naravno CX ima mnogo bolje ocene za gaming i to je glavno sto ih razlikuje. Prosto ako zelis filmski TV i ne igras igre Sony, ako hoces i igre onda LG, mada i Sony ima nizak input lag ali ne podrzava 2.1 opcije i tu ide taj veliki minus.
https://www.rtings.com/tv/tools/compare/lg-cx-vs-sony-a8h/10619/12801
A sto se tice TU85 to je i dalje klasa ispod sto se Samsunga tice, dzabe taj dual led kada je taman i kada mu je slika mutnjikava kod slova gde lista specke televizora, ne znam koliko je ali ako mozes da iskoristis akciju vidi XH80 Sony, bolji TV, jeste IPS i nema neki kontrast, ali svetlina ekrana i preciznost boja, plus zaseban procesor za sliku, dosta dobri zvucnici ako gledas 55inc ili veci, tv je ipak klasa iznad i vise u rangu za Q60T i tu vec dolazi do onog VA vs IPS..
Sent from my iPhone using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari