Šta je novo?

[A1] Postpaid paketi i promocije

Treba ih bombardovati sa prigovorima.

Sent from my SM-A715F using Tapatalk

Moram otici na te tvoje lokacije, posto Telep, Salajka, Naselje i Liman 4 nema problema kod mene, a to su relacije gde se krecem.

I Bokinjo i Kovacije imaju isti problem:

- "Prešao sam iz Telenora u Vip, sluzbeni telefon, a privatno koristim MTS.
Šta je sa Vipom, nigde dometa(Novi Beograd), prekid, pucanje veze, katastrofa.
Jos ako se zove sa vipa na vip, majko sveta."

- "Slazem se, i u Uzicu im je mreza opala strasno....."

Kancelarija je u Tolstojevoj. U prizemlju zgrade. Razgovora ima samo kad se priblizis prozoru... 4G signal je jedino OK ali cesto ne prolaze real time audio strimovi poput Vibera ili WA. Za surf je internet ok.
3G je kako kad. Nekad je ok a nekad puca veza. Mada mislim da to nije zbog signala jer signala ima nego im sistem u centrali nesto pukao ili je bazna stanica neispravna. Ja zivim na Telepu i ovde je VIP ok. Aj sad...

Tebi ako sljaka, onda cuti i ne diraj nista... :D

Poslednja izmena:
Ja sam primetio da mi svake noći oko 01:00 nestane 4G na 1800MHz, pa onda nestane skroz 4G pa onda ode na 800MHz. Jel se jos nekome dešavalo to?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Evo današnjih speed testova kod hotela Moskva, dakle ista lokacija outdoor, Neo Neo Max Screenshot_2020-12-23_200158.jpg

Ako ćemo već da se hvalimo evo i mog rezultata, svakim danom je sve bolji i bolji!
p3PZ6f.jpg

Poslednja izmena:
Da li Vip racuna potrosnju neta kada se koristi Speed Test?

Ne vidim zašto ne bi. To je konekcija ka serveru kao i svaka druga. Možda eventualno ignorišu ka svom serveru mada teško.

Рачуна. Проверено.

Послато са SM-N960F помоћу Тапатока

Samo precizno...

Ne računa ka svom, računa ka drugim.

Sent from my JNY-LX1 using Tapatalk

Мени је скинули. Имам нео 2.

Послато са SM-N960F помоћу Тапатока

Odgovor iz VIP-a za uslugu VoLTE:
,,Korišćenje VoLTE-a je moguće za sve korisnike koji koriste tarifu NEO 100 ( ranije Neo 30 ), NEO NEO tarifu ili NEO NEO MAX, kao i jednu od verzija sledećih telefona: Samsung Galaxy S10, Samsung Galaxy S20, Huawei P30 Pro, ili bilo koji drugi telefon sa uslugom VoLTE ( Voice Over LTE ) – prenos glasa, odnosno obavljanje poziva preko 4G LTE mreže''.

Istekla mi UO 22.12 i ja sam juče otišao u poslovnicu da prebacim broj na pre paid. Radnica mi rekla da može ali će broj biti prebačen na pre paid tek na kraju obračunskog perioda, što je u mom slučaju 1. januar. Na moju primedbu da želim da to bude odmah jer više nisam pod UO, ona je rekla da je takva politika VIP i da ne može ništa pre prvog u mesecu. Naglašeno mi je i da ću celu pretplatu za decembar morati da platim. Rekoh da to sigurno neću i otišao sam u Telenor da prebacim broj.

Poslednja izmena:
Tako i treba, ubezobrazili su se jako

Sent from my Mi 10 using Tapatalk

Tako i treba, ubezobrazili su se jako

Sent from my Mi 10 using Tapatalk
Vala bash, jesu. Izgubice stare korisnike koji su bili manji potrosaci a dobiti samo one koji ce da hotspotuju i forsiraju mrezu do kraja. Kod mene je slicna situacija podneo zahtev u telenor prepaid..

Sent from my POCO F1 using Tapatalk

Ali zamisli to glupiranje...bitan je obračunski period!? Pa čemu onda datumi UO? VIP se oduvek ciganisao na nekim sitnim glupostima koje čoveka stvarno znaju da iznerviraju. Godinama sam bio na post paidu, uvek sve uredno plaćao i hteo da ostanem sa tim brojem na pre paidu (jer sam na drugom broju kod Telenora dobio bukvalno sve što mi treba) i evo kakav tretman...

Ovo za obračunski period mi je i MTS uradio, nije to samo do VIPa.

Cigani i jedni i drugi i treći. Kad vide takvu neku glupost da uzmu sitan ćar, svi se kopiraju.

Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka

Planiram da pređem na vip sa mts-a na neo neo max iz više razloga.
Al me zanima sad npr ako uzmem ovu promociju od 2000 na dve godine, koliko li će biti kada prođe dve godine? Da li se to isplati da ne moram posle da se vraćam na mts..
Možda ako podnesem zahtev mts ponudi nešto dobro da me zadrži, ima i ta opcija.

Sent from my OnePlus 7T Pro using Tapatalk

A ja gledam sa vipa u mts da predjem.
Ali u mom slucaju ne postoji nista sto bi me zadrzalo na najgoroj mrezi u Srbiji.

Planiram da pređem na vip sa mts-a na neo neo max iz više razloga.
Al me zanima sad npr ako uzmem ovu promociju od 2000 na dve godine, koliko li će biti kada prođe dve godine? Da li se to isplati da ne moram posle da se vraćam na mts..
Možda ako podnesem zahtev mts ponudi nešto dobro da me zadrži, ima i ta opcija.

Pa biće ti ona veća cena... Oko 4 soma [emoji1787] Zato pazi dobro kad istekne ili potpiši ugovor 31 decembra da bi predupredio *******ciju koja se meni dogodila na relaciji dva datuma - kraj ugovorne obaveze i kraj obračunskog perioda

Poslato sa YAL-L21 pomoću Tapatoka

Fora je u tome što meni stoji globatel kartica koja naravno radi na vip mreži kao sim2 u telefonu da bi dobijao pozive kada mi je mts nedostupan, a dešava se često (preusmereni pozivi ako nisam dostupan na mts kartici).

Meni je u vipu za kućni net koji sam koristio presek bio od prvog do prvog, a uo je istekla tipa 12og u mesecu. Otišao sam 13og u mts, i do 17og je broj bio na prepaidu u mts-u, a vipu sam platio samo tih 12 dana. Tako da uvek postoji opcija raskida pre kraja obračunskog perioda :D

Kakav je signal Vipa u Nišu i okolini? Razmišljam se da uzmem neoneo paket.

Sent from my JSN-L21 using Tapatalk

Odličan, ja sam njihov dugogodišnji korisnik i stvarno nemam primedbe na kvalitet i jačinu signala. Čak i 4G+ fino pokriven, mislim da je to ranije bio problem a da je sada situacija dosta drugačija ...

Kakav je signal Vipa u Nišu i okolini? Razmišljam se da uzmem neoneo paket.

Sent from my JSN-L21 using Tapatalk

Uveli su pre pola godine i 3CA u Nišu, pa je okej, uzmi prepaid karticu pa probaj. Brzine koje imam po Nišu su od 20-30 do 120-130Mbps na telefonu sa 3CA (tri frekventna opsega paralelno).

Moze li u vipu da se telefon poruci online a preuzme licno u poslovnici? Da bih znao zbog praznika, tesko da ce kurirom stici pre NG.

Huawei P30

Može.
Na kraju procesa biraš ili svoju adresu ili vip poslovnicu.

Nazad
Vrh Dno