Samsung S10+, Neo Neo Max. Pozvaću ih sutra baš da pitam.
Sent from my SM-G975F using Tapatalk
Pa ti bi onda trebao da imas, samo ih nazovi da ti aktiviraju VoLTE
Sent from my iPhone using Tapatalk
Samsung S10+, Neo Neo Max. Pozvaću ih sutra baš da pitam.
Kako se aktivira? Valjda se samo stiklira u podesavanjima?Aktivirao sam malopre, čekam da pošalju SMS da je aktivna usluga.
Sad sam bio u VIP poslovnii sa namerom da raskinem jedan od dva ugovora. Taj ugovor ističe u maju mesecu, 1500din je pretplata.
Ljubazna devojka mi je prvo sračunala neku ludačku cifru, pa je na moje insistiranje uvidela da je pogrešila, kao program mi je sračunao I ratu za telefon koji je otplaćen. Zatim je pokušala ponovo da mi obračuna al nešto nije kako treba. Zatim je zvala neku njihovu podršku, pa ni oni nisu uspeli, nešto im nelogično i na kraju me poslali kući [emoji23][emoji23][emoji23] nakon 20 minuta čekanja , zvaće me neko u toku dana da mi javi koliko košta tih 5 meseci prevremene otplate!
Pitali su me zašto raskidam ugovor, rekoh "upravo ste videli na delu"!
Послато са SM-A715F помоћу Тапатока
Sve sam plaćao po punoj ceni, nikakve promocije, čak im je sistem u poslovnicu u jednom momentu izbacio I saldo NULA, što ih je dodatno zbunilo!? [emoji23]Proveri jos, ali mislim da nisi u obavezi da placas penale (visinu racuna koji je 1500 din) do maja, nego samo razliku koliko kosta tvoj paket bez promocije (primer bio je 2000 din, a ti si dobio promo cenu 1500 din). To je 500 din puta broj meseci koji si bio u ugovoru.
Kako 3gb zauvek pa penali? To nije promocija koja vezuje ugovornom obavezom. Ona važi sve dok imaš bilo kakav odnos sa vipom (ok, bez klasik pretplate i prepaid) čak i kad nemaš ugovornu obavezu po drugom osnovu.
Šta sad, raskines ugovor sa vipom a oni ti naplate 48 x 700?
Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
Ma kakvi.. ulazi sigurno. I meni je prošao ugovor uz koji sam uzeo 3gb zauvek.
Evo svežeg nastavka, dobio sam obaveštenje SMS da sam dužan 5520 dinara da nadoknadim pri raskidu ugovora. OK. Pozvao sam kol centar da mi samo kažu šta je tih 5520 dinara?
I naravno, ljubazna devojka nije znala odgovor, već da su to neki penali i da su oni meni izašli u susret i dali popust i izaći će me manje nego da platim sve pretplate do kraja!
OK. Pošto treba nešto da platim, a ne znam tačno šta, ljubazno sam zamolio da mi daju specifikaciji šta plaćam.
10min konsultacije sa tamo nekim, javiće mi kad joj objasne šta I kako, lično će me ona zvati.
BTW, možda je razlika za cenu aparata, nije ni bitno, platiću, al hoću da znam šta.
Inače, aparat je uz paket koštao 12000 dinara na 12 rata, pretplata je 1500 dinara mesečno sa aparatom, bez aparata je 1000din.
Moguće je da je tih 5520 dinara penal za sam apart, dakle aparat bi izašao oko 18000 dinara. Verovatno mi preostale mesečne pretplate ne računaju već samo naknadu za telefon, što je ok.
Послато са SM-A715F помоћу Тапатока
Pa mreza im je u raspadu vec mesecima unazad.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari