7300 i 7400 razlika je samo u postolju.Šta se dešava sa LGjem ove godine? Pročitao sam temu i prošle godine uzeo je brat 7450 Va po preporuci ljudi sa ove teme i obojica smo oduševljeni TVom. Ortak kupuje a bogami se i ja razmišljam.
Kakvi su modeli un7300/un7400(ima neka razlika sem stopice) i un8000? Napominjem da VA se juri namenski - zbog kontrasta i TV se gleda u sobi sa vrlo malo svetla/u mraku uveče. Vidim da je opšta preporuka c715 ali bi zbog lg daljinca i webosa dali i malo više para. Upotreba je filmovi preko plexa/formula/ponekad neka tekma, hbgo, netflix i možda ubuduće eon van mreže.
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
Razlika 18000. To znači da u trećoj, četvrtoj i petoj godini vlasništva ćeš plaćati dodatnu garanciju po 6000 din. Obzirom koliko skupa može biti opravka na televizoru, mislim da se isplati platiti tih dodatnih 18000 za dodatne tri godine garancije.
...
E sada,... Danas sam bio u radnji i gledao 7400. VA panel i to je prilično očigledno jer su uglovi gledanja očajni.
Ja trenutno u dnevnoj imam VA Sony i uglovi su mnogo bolji nego na LG 50UN7400.
...
Baš iz nabrojanih razloga mi treba mereno, a znam da ima ljudi koji rade u radnjama...A mozes i da izracunas sirinu na osnovu dijagonale, majku mu
http://www.displaywars.com/40-inch-16x9-vs-43-inch-16x9
Dodaj 1-2 cm i to je to. Em se razlikuje ram od TV-a do TV-a, em ni dijagonala nije 100% tacna u mm.
Sve zavisi koliki je budžet, ali ako budžet dozvoli ja bih pre kupio pokretni nosač/policu sa točkićima i onda na to stavio veći TV.
Ako baš mora TV da se stavi na to mesto.
@dazzle, pošto ti je bitan upscale (zbog SD kanala na kablovskoj, pretpostavljam), moraće više para da se uloži. razmotri ova dva modela koje ti je predložio giga545.
@giga545, pri čemu je 50-ica VA a 55-ica IPS.
lično sam se uverio da više puta pominjani TCL C715 i Hisense U7QF takođe nisu za dnevnu sobu, imao sam priliku da se igram sa njima i definitivno ovo što meni treba su njihove najslabije strane
Da li ima ijedan Sony uređaj bez smeće softvera? PlayStation ne računam.
Sent from my MHA-L29 using Tapatalk
Dostupan je samo u radnjama. Možda je izložen model. A oled...
TV sa popustom od 100000 din. To je 100% bilo izloženo. I još što kažeš OLED. Muka u najavi za budućeg vlasnika.
Zašto je banovan MarkoZ, taman sam hteo da postavim oled pitanje? :d
Sad bez šale, drugar hoće da kupi oled, kao tv za pećinu, ne za dnevnu sobu.
Šta fali ovom modelu? Zašto je ovako džabe oled 65" sa ambilightom? (Sad mi nedostaje i majstorslo :d )
https://www.tehnomanija.rs/tv-i-video/televizori/philips-65oled804-12.html
Viđao sam ovakav TV sa burn-in Phillips logom u njihovoj radnji u Zmaju. Možda je i ovo taj primerak. [emoji3]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari