Šta je novo?

Huawei P30/Pro/Lite

Protiv pada bema leka,pogotovo na spoju ekrana inkucista,mislim da tu jedino i to samo mozda zastitno staklo pomaze. Meni je pao tel pre jedno dve god sa 1,5m ali direktno na prednju stranu i puklo je samo zastitno staklo,da je tako pao na spoj izmedju ekrana i kuvista bilo bi cao zdravo sigurno

U Promobi zamena displeja 19000 din
To je oko 160 eur..... Mozda i zamenim pod uslovom da nije izgorelo jos nesto sem displeja. Ipak taj telefon moze da gura komotno 3 god.....Videcu od ponedeljka.

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk

U Promobi zamena displeja 19000 din
To je oko 160 eur..... Mozda i zamenim pod uslovom da nije izgorelo jos nesto sem displeja. Ipak taj telefon moze da gura komotno 3 god.....Videcu od ponedeljka.

Više se isplati nego nov Šaomi po toj ceni.

Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka

Danas mi je ispao P30 telefon sa recimo pola metra, staklo zastitno preko, ali u roku od 15 min ekran poceo da gori po ivicama.
Vase misljenje, da li ce prihvatiti garanciju i sta da kazem....
Nema vizuelnih ostecenja, ekran nema ni tackice da je ostecen spolja.....
Ugasio sam ga, valjda nece da se siri mrlja ovako ugasen do sutra....
Pogledajte prilog 294198

Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока
Druže, nosi u servis i zahtevaj garanciju, ako nema vizuelnog oštećenja neka oni dokazuju da je tebi pao telefon.

P30 Pro

Meni je išao ekran sa ramom, nova ledja, kao i baterija, znači u rukama nov telefon. Tako je i za mate 20pro

P30 Pro

Zanima me zašto mijenjaju bateriju...recimo kad sam ja na svom P30Pro mijenjao display+leđa (bio je osiguran) oni su također zamijenili i bateriju i USB port iako nisu morali.. Kojom logikom to rade? Nije da se žalim ali je interesantno.

P40Pro+ & Tapatalk

@Alexxx1 mislim da će da ti znaci svakako ako menjas.
43b38adcea1b446a2324a30ae1567d0b.jpg

Sent from my ELE-L29 using Tapatalk

Ma, mislim da to nije puno, dobijes nov ekran i jos ako zamene i bateriju za te pare, bukvalno nov telefon.

Sent from my P30 using Tapatalk

Da, verovatno cu pokusati da ga popravim ipak i kamere vrh i sve. Steta bi bila...

Zanima me zašto mijenjaju bateriju...recimo kad sam ja na svom P30Pro mijenjao display+leđa (bio je osiguran) oni su također zamijenili i bateriju i USB port iako nisu morali.. Kojom logikom to rade? Nije da se žalim ali je interesantno.

P40Pro+ & Tapatalk
Ako je telefon u garanciji a već ga otvaraju, logično je da idu na zamenu baterije, njih to košta par eura a promena baterije u garantnom roku bi opet povukla i zamenu ledja(pričam o tome da se neko želi samo na bateriju i da moraju da je menjaju)

P30 Pro

Čini mi se da je garancija na bateriju 6 ili 12 mjeseci ili i ona podliježe 2 godišnjoj garanciji. Kad sam svoj P30Pro slao na popravak je bio 15 mjeseci star. Isto je bilo kad sam Galaxy S9+ nosio na zamjenu display_a...i tu su zamijenili bateriju i leđa iako nije bilo u garantnom roku...u Samsungovom servisu. Lijepo od njih ali ako uređaj nije pod garancijom baš me zanima zašto to mijenjaju?!

P40Pro+ & Tapatalk

Poslednja izmena:
Ako je telefon u garanciji a već ga otvaraju, logično je da idu na zamenu baterije, njih to košta par eura a promena baterije u garantnom roku bi opet povukla i zamenu ledja(pričam o tome da se neko želi samo na bateriju i da moraju da je menjaju)

P30 Pro
Meni su u novembru menjali leđa (naprslina oko kamere usled pada), nisu menjali bateriju iako sam pitao da li je praksa da i nju menjaju. ProMobi servis.

@StefanR90 koliko si platio?

Meni zamenjena ploca i zvucnik ali baterija nije zamenjena. Do duse drzi extra, ali nebi se binio da su i nju zamenili. [emoji3]

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

Čini mi se da je garancija na bateriju 6 ili 12 mjeseci ili i ona podliježe 2 godišnjoj garanciji. Kad sam svoj P30Pro slao na popravak je bio 15 mjeseci star. Isto je bilo kad sam Galaxy S9+ nosio na zamjenu display_a...i tu su zamijenili bateriju i leđa iako nije bilo u garantnom roku...u Samsungovom servisu. Lijepo od njih ali ako uređaj nije pod garancijom baš me zanima zašto to mijenjaju?!

P40Pro+ & Tapatalk
U Evropi je garancija na ceo uredjaj 2 godine, što uključuje i bateriju.
Meni su u novembru menjali leđa (naprslina oko kamere usled pada), nisu menjali bateriju iako sam pitao da li je praksa da i nju menjaju. ProMobi servis.

Možda ima veze sa tim što se pri zameni ekrana baterija odlepljuje od rama telefona, a prema specifikacijama čim se baterija iskrivi, treba da se odloži za reciklažu. Pri promeni ploče ili ledja baterija se ne dira.

P30 Pro

Da, baterija se menja kod promene ekrana, kad se menjaju ledja, ne ide baterija

U Evropi je garancija na ceo uredjaj 2 godine, što uključuje i bateriju. Možda ima veze sa tim što se pri zameni ekrana baterija odlepljuje od rama telefona, a prema specifikacijama čim se baterija iskrivi, treba da se odloži za reciklažu. Pri promeni ploče ili ledja baterija se ne dira.

P30 Pro
Najverovatnije je to razlog.

Malo pre stigao novembarski security

Kod mene još ništa.

Stigao telefon. Za jedan dan servisiran, zamenjen displej i gratis nova baterija. Promobi, 19000 din. Telefon ko nov, nema ni truncice lepka ili necega da se vidi da je otvaran.IMG-65c0a24e999a480d243f0c44213d1322-V.jpg

[emoji108][emoji106][emoji123]

Stigao telefon. Za jedan dan servisiran, zamenjen displej i gratis nova baterija. Promobi, 19000 din. Telefon ko nov, nema ni truncice lepka ili necega da se vidi da je otvaran.Pogledajte prilog 294495

U zdravlju i veselju koristio, dobro došao u klub servisiranih. [emoji846]

Je l ima neko problem sa instagramom da mu kasne poruke po 5,6 minuta, dešava se da ja manuelno uđem i vidim i odgovorim, i posle 5m stigne poruka na koju sam već odgovorio... Isto tako neće da otvorio video u četu nego moram da ubijem app pa opet da otvorim da bi učitalo..

Da, instagram s porukama baguje na svim mogucim telefonima koje sam imao... I messenger u poslednje vrijeme takodje...

Ja koristim InstaMod i nema nikakvih problema.

P40Pro+ & Tapatalk

Koja je razlika u apk?

Nazad
Vrh Dno