Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
NIkad ih nije bilo niti ce ih ikad biti.

Poslednja izmena:
Bilo je price i ranije da moze i do 25k. Sve je lepo dok ide gore, ali kada krene pravo hladjenje samo podelis sa 2.

Sto se tice xrp, od top 5 novcica po mc, on najbrze raste ali najbrze i pada.

Sent from my SM-G985F using Tapatalk

Mogu se fibonačijem izvući projektovane linije otpora, znajući šta je bio ATH pre 3 godine, a šta u međuvremenu minimum (iako se obično radi ATL -> ATH, i obrnut smer bi trebalo da daje isti rezultat).
Evo kako mislim da će izgledati nivoi otpora dobijeni Fib ekstenzijama zasnovanim na trendu.

https://www.tradingview.com/x/tzEo43Z7/

Kad se fokusira na dosadašnji period i cenu, lepo su se poštovali očekivani nivoi.

https://www.tradingview.com/x/He9C5ZZL/

Probismo i 21k [emoji16]

Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока

Ja udjoh sinoc sa hiljadarkom u XRP na 0.45 nesto, malo veci rizik ali ajd da probamo da poduplamo. Verovatno ce da bude djokenzi al ajde

Ne znam šta da radim, bukv. već 2 sata razmišljam da razbijem jedan btc u eth.

Godinama se bojim diversifikacije.

Nije da se bojim, više sam ponosan što sam odradio za većinu svojih btc kad je bilo prilično povoljne za današnje pojmove i kad god krenem da razmišljam, odustanem.

Sad me neka panika uhvatila.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Pa ne znam sta da ti kazem, pa sto veca cifra veca panika [emoji846] ko zna dokle ce gurati btc

Idem da spavam, videcu sutra.

Definitivno je bolje sve kad se ne prati ovoliko, kad ne čitam 16 foruma i sve vezano za ovu temu.

Ima da pregorim :)

Sto ti je frka? Altovi ce skakati vise nego btc, tj. jacace prema btc-u. Oslobodi se straha i uradi kako mislis da treba ;)

Tapatalk from Poco loco

A znam, tako i razmišljam, samo da se oslobodim od toga da ću možda žaliti.

Nije strah, više pozitivna panika da tako kažem.

Euforija? :)
Samo iskuliraj i bez panike, ti si taj btc stvorio, nije on tebe ;)

Jos malo i ja sam duplirao ulaganje. Jos samo 23x ;)

Tapatalk from Poco loco

Kako je krenulo nocas, probice i 22K. Altovi ce muski da opale kad se BTC bude smirio.

Tapatalk from Poco loco

Krenulo je zagusenje mreze, sad je vreme za LTC

Ovo će probiti i 23k

Послато са SM-G960F помоћу Тапатока

Ne postoji sablon po kojem se moze ovo pumpanje i trenutna situacija predvideti. Mozemo dostici laganini 25-30K do kraja godine, ludilo, bukvalno mini-bullrun 2017.

23150, da sam u BTC verovatno bih izašao sada

Послато са SM-G960F помоћу Тапатока

Namnlös1.png

Koliko je stock to flow tacan, bas kao i pred prosli bullrun i onaj prije toga svaki put pregazi u decembru model, evo trenutno je iznad modela cena BTC.

Koja parabola od 19 do 23. Jel bila neka analiza koja je ovo predvidela? Imam utisak da neko sedi za kompom, crta grafikon i zaebava narod [emoji16]

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

Evo ga i očekivani pullback. Videćemo sada gde će se stabilizovati

Evo ga i ltc preko 100$, jos samo eth da se predje 1000$ i ja sam prezadovoljan [emoji1787]

pump btc-a pa preljevanje u altove vise puta vidjeno, sad da li ce se bas svi oporaviti, vjerovatno nece tu i tamo ovi vodeci uzimaju show.

LTC i XRP izgledaju najbolje vidicemo sta moze ETH u ovome krugu.

Sad je vece pitanje da li nakon preljevanja u altove sljedi dump?

Ma jok, inace kasnije lezem nego sam gledao Star trek sinoc pa zaglavio. Rano je za euforiju, ne zmicka me i dalje. Svestan sam jos uvek da je sve to samo sica i nemam za sta da se radujem.
Jedino me raduje sto ovo ide mnogo brze i bolje nego sto sam i ja predvideo a nazivali su me hazarderom i nepopravljivim optimistom. Na kraju ce i moja prognoza, za koju sam rekao da je skromna, da bude smesna. Bice ovo luda godina, u to mozete da se kladite.

Tapatalk from Poco loco

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno