Šta je novo?

[A1] Postpaid paketi i promocije

Nece unapred da se izjasnjavaju jer im sledi testiranje navika potrosaca za te nove pakete. Ako ne preteramo, bice OK. U suprotnom ima da nas saseku. Razlog ce vrlo lako da izmisle a mi necemo imati izbora.

Nece unapred da se izjasnjavaju jer im sledi testiranje navika potrosaca za te nove pakete. Ako ne preteramo, bice OK. U suprotnom ima da nas saseku. Razlog ce vrlo lako da izmisle a mi necemo imati izbora.

Ja i pitam zbog izbora, jer posle kad potpises mozes da se slikas, reci ce ti tako ti je ne smes i cao, pa neka lepo napise sta se ne sme, tj. koliko se sme, pa da vidimo dal da potpisujemo nazovi NEO.... Ovako kod mts, telenor, bar znas imas 100 gb ne mozes predjes i cao, bolje da kazu, ovako ako opomenu iskljuce, pa sta onda sa tim, potpisao si NEO od 100 gb za iste pare ko i na mts, stim da kod mts mozes delis a ovde ne, mislim ko koga.....

Poslednja izmena:
Nemoj mnogo da verujes ni ostalim operaterima. Ako VIP nema racunicu za "neograniceni" net, nece ga imati ni Telenor i MTS. Tako da, kod koga god da potpises, kasnije ti sledi razocarenje. Ja nemam kud, vec sam zagrizao.

U davno vreme, uvek sam se pitao sta ce operateri kada neko ponudi neograniceno sve. Koji je onda sledeci korak? Evo, pokazuju nam da i posle neogranicenog jos ima nacina da se zakidaju korisnici. Oni uvek imaju neku zvezdicu u rukavu.

Poslednja izmena:
Nemoj mnogo da verujes ni ostalim operaterima. Ako VIP nema racunicu za "neograniceni" net, nece ga imati ni Telenor i MTS. Tako da, kod koga god da potpises, kasnije ti sledi razocarenje. Ja nemam kud, vec sam zagrizao.

U davno vreme, uvek sam se pitao sta ce operateri kada neko ponudi neograniceno sve. Koji je onda sledeci korak? Evo, pokazuju nam da i posle neogranicenog jos ima nacina da se zakidaju korisnici. Oni uvek imaju neku zvezdicu u rukavu.

Zato i cekam da vidim ovde, da li ce neko imati tacan info.... oko toga " NEOGRANICENO " bolje da su nazvali NEO NEhotspot tarifa....

Aj okači screenshot da vidim kako izgleda kad ima CA.

Sent from my Mi 10 using Tapatalk

[mention]nightshadow [/mention]
slika.jpeg
samo jednostavno piše LTE-A kad ima neku agregaciju

A ova druga slika je sa netmonstera kad prikazuje lepo sve frekvencije koje se koriste za 4G+
9086870423fbb516fcff51e5bc61d80d.jpg

Poslednja izmena:
Da li sam dobro razumeo, ili se polemika vodi o tome da li je ili nije dozvoljen neogranicen teathering ?
Neogranicen net sigurno imate, ali ako sherujete pre odredjene mere, dobicete ban ?
Pa ja ne vidim nista lose u tome
To je odlican mehanizam da se spreci zloupotreba
Kakvi smo ljudi, sve nam malo

Sent from my SM-G960U using Tapatalk

Ne bi bio problem da je javno, jasno i glasno receno.

Ovako dovode ljude u zabludu i zato jeste problem.

Sent from my MI MAX 3 using Tapatalk

Ako nije javno napisano (ne receno), mogu da se slikaju sa svojim ogranicenjima tj. mozete bez problema da raskinete ugovor kad/ako vam obustave saobracaj i sl.

Ako nije javno napisano (ne receno), mogu da se slikaju sa svojim ogranicenjima tj. mozete bez problema da raskinete ugovor kad/ako vam obustave saobracaj i sl.

Napisano je u ugovorou koji si potpisao. To je problem. Ko ima vremena da čita u poslovnici ugovor pre nego ga potpiše.

Zanimljiv razvoj situacije. Dok sam razmišljao da li da idem u poslovnicu ili da završim narudžbu onlajn i razmišljao o tarifi koju da uzmem, zove me čovek iz VIP-ove telefonske prodaje ugovora. Nije znao za moje pokušaje da naručim onlajn, nego je zvao redovno jer mi ističe ugovor. I kad sam mu objasnio situaciju, on kaže da definitivno uz Klasik Plus zadržavam 3GB zauvek, a da bi promocija bila prekinuta samo u slučaju da pređem na običan Klasik. Tri puta sam ga pitao, kaže da je siguran.

Tako da naručih Klasik Plus i Realme 6s, kao što sam prvo i bio planirao. Valjda nije opet slučaj pogrešnog informisanja.
Ah da, dobio sam i neki sitan popust na telefon preko ovakve prodaje, pa će mesečni račun biti umanjen za oko 70 dinara.
Hajde neka bude sve kao što je čovek rekao, biću zadovoljan.

Stigli su mi juče ugovor i telefon. Sve je tačno onako kako je čovek iz telefonske prodaje rekao. U novom ugovoru za Klasik Plus sada jasno stoji da mi je i dalje aktivna promocija 3GB zauvek. Piše ispod toga da se promocija gubi prelaskom na tarifu Klasik (bez Plus).

Da li je neko skoro obnavljao ugovor sa Vipom i pokusavao da pregovara sa njima, kakvi su rezultati?
Da li zovu iz VIP-a u slucaju da se pokusa prelaz u drugu mrezu?

Sent from my POCO F1 using Tapatalk

Napisano je u ugovorou koji si potpisao. To je problem. Ko ima vremena da čita u poslovnici ugovor pre nego ga potpiše.
Uvek možeš da tražiš nacrt ugovora pre potpisivanja i da ga poneseš sa sobom i natenane prostudiraš.

Sent from my SM-A715F using Tapatalk

Pa dobro to za hotspot i nije toliko strašno, piše koliko se potroši na telefonu, toliko može i da se deli. Ako nekome treba dosta hotspota, on neka potroši 700GB na telefonu, i 700GB može da podeli i sve bude super :D Što sa dobrim signalom i rasterećenom važnom stanicom može da se potroši za 24h bez problema :D

To je fora - NE MOZE, jer imaju neki cap za koji znaju samo oni i koji je navodno 100GB, a to nigde ne mozes da procitas, ni u okacenom ugovoru, a vala ni od operatera ne mozes da saznas tek tako jer ni oni ne znaju.

Cekamo da covek od par postova iznad nabije preko 100GB pa da vidimo sta ce da se desi.

Znaci, da bildujemo svaki mesec po 100-200 GB na mobilnom.

Edit: zakasnela poruka

Ja sam podneo zahtev za prenos broja online još 8.12, međutim njihova kurirska služba sa kojom sarađuju je spora, tj navodno imaju gužvu, tako da će mi broj biti prenet sledeće nedelje. E sada tu je dobra fora jer tek kada broj bude prenet, mogu da potpišem uo na 24 meseca, a do tada je na neodređeno i cena je 6049 din mesečno. Testiraću par dana pa javljam utiske, kao i kolega iznad pa ćemo videti. Ako ima nekih ograničenja, ne potpisujem uo, nakon 3 meseca vraćam broj u telenor i to je to :)

Poslednja izmena:
Ја сам пробио тих 100 GB, и даље се ништа не дешава.
Видећемо кад пређем 200 GB. Тестирам и даље.

NEO NEO MAX
IuFL6yy.png

U ruteru ga koristiš non stop? Znači ipak ne prate da li se 'deli' net?

Узео сам га да бих имао неограничен интернет на телефону али, читајући овај форум и информације о могућим ограничењима (осим оног што пише у уговору, у вези ''дељења'' интернета), одлучио сам да пробам где им је граница.

Боље да проверим одмах него да се после изненадим баш кад ми треба. Картица још увек није ''видела'' телефон.

Onda padaju u vodu te priče za ograničavanje. [emoji14]
Forsiraj ga još pa javi šta bude ;)

Sad kad svi pocnu masovno da ukidaju kablovski net kuci a oni zavrnu na 100GB, bice veselo :D

Vrh Dno