Nece unapred da se izjasnjavaju jer im sledi testiranje navika potrosaca za te nove pakete. Ako ne preteramo, bice OK. U suprotnom ima da nas saseku. Razlog ce vrlo lako da izmisle a mi necemo imati izbora.
Nemoj mnogo da verujes ni ostalim operaterima. Ako VIP nema racunicu za "neograniceni" net, nece ga imati ni Telenor i MTS. Tako da, kod koga god da potpises, kasnije ti sledi razocarenje. Ja nemam kud, vec sam zagrizao.
U davno vreme, uvek sam se pitao sta ce operateri kada neko ponudi neograniceno sve. Koji je onda sledeci korak? Evo, pokazuju nam da i posle neogranicenog jos ima nacina da se zakidaju korisnici. Oni uvek imaju neku zvezdicu u rukavu.
Zar možeš da vidiš kroz cellmapper da li imaš CA?Moze neko da snimi na cellmapperu malo vip 4G po BG? I da vidi da li su negde pustili 3CA?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Zar možeš da vidiš kroz cellmapper da li imaš CA?
Sent from my Mi 10 using Tapatalk
Tako je! Može! Toga se nisam setio! Hvala!ako moze da posalje sms iz rutera nek posalje na drugi broj i ocitace se broj.
Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока
Zar možeš da vidiš kroz cellmapper da li imaš CA?
Ako nije javno napisano (ne receno), mogu da se slikaju sa svojim ogranicenjima tj. mozete bez problema da raskinete ugovor kad/ako vam obustave saobracaj i sl.
Zanimljiv razvoj situacije. Dok sam razmišljao da li da idem u poslovnicu ili da završim narudžbu onlajn i razmišljao o tarifi koju da uzmem, zove me čovek iz VIP-ove telefonske prodaje ugovora. Nije znao za moje pokušaje da naručim onlajn, nego je zvao redovno jer mi ističe ugovor. I kad sam mu objasnio situaciju, on kaže da definitivno uz Klasik Plus zadržavam 3GB zauvek, a da bi promocija bila prekinuta samo u slučaju da pređem na običan Klasik. Tri puta sam ga pitao, kaže da je siguran.
Tako da naručih Klasik Plus i Realme 6s, kao što sam prvo i bio planirao. Valjda nije opet slučaj pogrešnog informisanja.
Ah da, dobio sam i neki sitan popust na telefon preko ovakve prodaje, pa će mesečni račun biti umanjen za oko 70 dinara.
Hajde neka bude sve kao što je čovek rekao, biću zadovoljan.
Uvek možeš da tražiš nacrt ugovora pre potpisivanja i da ga poneseš sa sobom i natenane prostudiraš.Napisano je u ugovorou koji si potpisao. To je problem. Ko ima vremena da čita u poslovnici ugovor pre nego ga potpiše.
U ruteru ga koristiš non stop? Znači ipak ne prate da li se 'deli' net?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari