Šta je novo?

[MTS] Postpaid paketi i promocije

Na koji nacin je najbolje proslediti upit sa pitanjem da li je moguca korekcija trenutne ponude za Omoriku 1 od 1399 dinara, ukoliko se radi o korisniku druge mreze koji bi preneo broj u mts / uzeo novi broj?

Da li je najpametnije probati odmah direktno u poslovnici?

Prvo pitati u poslovnici, a onda zvati na 064733 i tamo zakazati da te zovu i ponude ti ili odma kazu sta mozes dobiti...

Što se mog slučaja tiče, majki su ponudili 2 meseca po dinar uz potpisivanje Morava 2 paketa. Ne pada mi na pamet da plaćam državnim lopovima, pa ću je lepo prebaciti kod VIP-a i gotovo.

Sent from my Oneplus 8 using Tapatalk

Potvrdjujem za moravu 2 (takodje majka), podneo danas zahtev za prelazak u Vip pa cekam da je zovu.

Generalno im je to prva 'odbrana' gde ti nude minimum, posle te zove sluzba za brigu o korisnicima i tu ugovaras prave uslove.

Posle mogu da zovu koliko oće, u ponedeljak podnosim zahtev i to je to.

Razumem za stare korisnike, a sa novim je isti slucaj? Ako nema opcije da se dobije niza cena od ovih 1399 dinara za Omoriku 1 onda nije povoljna opcija.

Da znam da se ne majem badava ako za nove korisnike nema sanse da odobre neki od tih popusta (kao sto je malo niza mesecna pretplata od 1399).

Poslednja izmena:
Glupo pitanje, ali ako neko može da objasni jer nisam pratio novosti godinama. :) Za Omorika pakete piše "nacionalni minuti neograničeno", jel to znači svi fiksni/mobilni brojevi u Srbiji ili samo mobilni unutar mts mreže...? Hvala.

Kad se uzimaju telefoni na ugovor, jel moguce uzeti vise od jednog uredjaja, na taj isti broj (ugovor)?

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

Epilog priče: Preko maila nisu nikakve pogodnosti hteli da daju (jedino 2 meseca po dinar). Da bi zvali majku isti dan kada smo otišli da pokrenemo prebacivanje broja kod drugog operatera. Morava 2 su dali za 700din i to sa 2gb neta u prvoj godini ugovora (ili možda u obe).
Znači kada se dođe do toga da se definitivno odlazi, onda zovu i nude ipak prave povlastice. Šta reći...

Kad se uzimaju telefoni na ugovor, jel moguce uzeti vise od jednog uredjaja, na taj isti broj (ugovor)?

Prošlog decembra meni dali jedan telefon, tražio dva i usput mi rekli da nikada nisu mogla dva telefona uz BOX 4 ugovor a ja decembra 2015 g. uzeo dva mobilna.

Hm.. Ovo im pise na sajtu.. Mozda se razlikuje kad imas neki box paket I uzimas uz njega telefon , od klasicnog, samo postpejd ugovor (bez tv).

"Ukoliko imate ugovornu obavezu sa telefonom, možete da kupite još jedan telefon po maloprodajnoj ceni na rate, zaduženjem mesečnog računa. Uslov za kupovinu telefona na rate je da imate bilo koju uslugu na svoje ime koju pruža Telekom Srbija duže od šest meseci i da je visina računa minimum 1000 dinara. "

Moze jedan po "posebnoj ceni" i jedan po maloprodajnoj ceni na 24 rate sve. Ja imam tako.

Huawei P30

Koristim omoriku 1 bez telefona, ugovor mi istice za 6 meseci. Da li mogu sad da potpisem novi ugovor sa telefonom, isto O1, ili moram na O2?

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Možeš O1

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

Ako si bez telefona pod UO, u bilo kom trenutku mozes preci na punu pretplatu i telefon, pa i njima je u interesu da ti uzmu vise para...

Sent from my EML-L29 using Tapatalk

Pa tako sam i ja kapirao, u interesu im je da si sto duze kod njih i da im dajes sto vise.
Hvala.

Zato popusta za 1rsd po dinar nece biti ili ce biti nesto totalno simbolicno (1m, san snova 2m)...

pa cime ce da hvataju onda korisnike za novu UO? skupljom pretplatom za losiji paket u odnosu da korisnici ostanu na starom paketu po isteku uo? ovo se naravno ne odnosi na one koji udju i potpisu sta god bilo jer misle da tako treba.

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

Bratu mom za Omorika 1 nisu dali nista. 1299d i par Gb iako je pokusao da ispregovara nesto. 15g je njihov korisnik. Ni jedan mesec free, ni pretplatu za 999nisu hteli da mu ponude. Podneo je zahtev za raskid.

Kada podnese zahtev za raskid veći su izgledi da mu ponude bolje uslove.
O1: Pre 2 meseca je bila ponuda 999rsd za ugovor bez uređaja, a sada je aktuelna po 1199rsd. Ukoliko je pretplatnik stariji od 65god onda je 24x850rsd za O1.

Trenutno nude O2 sa 3 meseca po 1rsd za ugovor na 24m bez uređaja.

Samo neka podnese zahtev za raskis, pošto indijanci neće da se trgnu pre toga. Kada podnese zahtev, istog dana će ga zvati za pogodnosti koje su se sasvim slučajno otvorile odjednom. :D

Drugarica je omorici 1. Sutra joj istice ugovor, htela bi isti paket ds zadrzi, sta daju trenutno za obnovu bez uredjaja?

Ništa ne daju. Daće joj da produži ugovor samo i možda mesec dana za dinar.

Da li da pozove onaj 064 733 broj ili da ode u poslovnicu u zatrazi raskid ugovora? Ako samo to nude onda je bolje da predje negde gde ce dobiti vece povoljnosti.

Neka vidi šta odgovara kod drugog operatera i neka ode kod njih da započne proces.

Ne mora ona da sklapa novu uo, moze nastaviti po punoj ceni i bez nekih pogodnosti da koristi isti paket.
Samo cene slicnih paketa su u medjuvrenemu za prosle 2g porasle, a lepo nam je nas dobri drug alfaunits (POZDAV alfa) govorio da ce tako biti...
Istina nije znao za 12m po dinar u box paketima i 100 pa 200GB mobilnog neta... :D

--------------

Da li je moguce uz stari paket Mix XL Plus, koji je jos pod uo, uzeti telefon i isplatiti ga u celosti odma po "umanjenim" cenama za tak paket?
Da li je to moguce ako je istekla uo ili se mora u ovom ili u oba slucaja sklapati nova uo za neki novi paket?

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno