Imaju novogodišnju promociju, 100gb neta, pod određenim uslovima, verovatno zbog toga ova zbrka.
Коме дају тих 100ГБ нета? Ја сам на О1 и уговор ми истиче 17.12.Imaju novogodišnju promociju, 100gb neta, pod određenim uslovima, verovatno zbog toga ova zbrka.
danas mi rece sestra da nakon sto je obnovila uo na morava2 (mislim da nije dobila nikakvu pogodnost jer nije ni trazila) dobila je iznenadjenje jer nema vise besplatnih minuta u mts mrezi nakon potrosenih iz paketa, kao pre sto je bilo, sto rece za uspomenu racun od 8000 dinara ...
Tako i piše sad na sajtu skuplja je tarifa i nema mts minute... Ja se prebacio na pripejd, stigla mi je kartica ali jošmi nisu ovu isključili...danas mi rece sestra da nakon sto je obnovila uo na morava2 (mislim da nije dobila nikakvu pogodnost jer nije ni trazila) dobila je iznenadjenje jer nema vise besplatnih minuta u mts mrezi nakon potrosenih iz paketa, kao pre sto je bilo, sto rece za uspomenu racun od 8000 dinara ...
Sent from my SM-G975F using Tapatalk
Коме дају тих 100ГБ нета? Ја сам на О1 и уговор ми истиче 17.12.
Још ме нису звали.
И шта још дају уз тај пакет?
Davali su u nekom trenutku i 1000 samo cini mi se da niko nije toliko prijavljivao u poslednje vreme.
У последњих недељу дана одеш код другог оператера и испуните захтев за пренос броја, а онда можда и одмах одраде пренос. Са припејдом мора да се сачека три месеца за пренос броја у другу мрежу.Da li se mora sačekati istek ugovora da bi se tražio prelazak kod druog operatera bez penala.
Konkretno, za 2 nedelje mi ističe ugovor. Da li mogu sada da zatražim prelazak po okončanju ugorne obaveze ili moram da sačekam da istekne ugovorna obaveza?
Ако им тако кажеш, даће ти и боље услове, пошто су разумни људи...Ех, не бих ја да прелазим, само да добијем боље услове за продужење уговора. :d
Korisnici koji se opredele za još jednu novu, dodatnu liniju, za taj dodatni mts postpejd ugovor plaćaju naknadu od samo jednog dinara mesečno u narednih 12 meseci. Ova dodatna linija treba da bude ili nova, ili da bude prebačena sa pripejda ili kontrole troškova na postpejd.
Видим, него јел то за све?
Видим да је за ВОХ 200ГБ.
Послато са Mi A2 6/128 уз помоћ Тапатока
Ја у Вип не могу, имам неки дуг од пре 9 година. Теленор је скупљи.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari