Šta je novo?

[MTS] Postpaid paketi i promocije

Imaju novogodišnju promociju, 100gb neta, pod određenim uslovima, verovatno zbog toga ova zbrka.

U korisnickom mi rekli da postoji problem prilikom prikaza trenutnog stanja, tj da ne prikazuje realno stanje, a taj box 4 u 4 je aktivan samo korisnicima box paketa....

Послато са SM-G965F помоћу Тапатока

Na *797# prikazuje realno stanje

Послато са SM-G965F помоћу Тапатока

nestali su iz aplikacije youtube i twitch, kao i box 4 200gb, vratili mtel minute...

sad iz aplikacije može da se kupi deezer, prvi mesec besplatan a posle 499 dinara mesečno...dosadni su više sa deezerom, očekivao sam da naprave neki deal sa spotify...

Imaju novogodišnju promociju, 100gb neta, pod određenim uslovima, verovatno zbog toga ova zbrka.
Коме дају тих 100ГБ нета? Ја сам на О1 и уговор ми истиче 17.12.
Још ме нису звали.

И шта још дају уз тај пакет?

Послато са Mi A2 6/128 уз помоћ Тапатока

Morava 1, neka ostane za uspomenu i lepo sećanje.
danas mi rece sestra da nakon sto je obnovila uo na morava2 (mislim da nije dobila nikakvu pogodnost jer nije ni trazila) dobila je iznenadjenje jer nema vise besplatnih minuta u mts mrezi nakon potrosenih iz paketa, kao pre sto je bilo, sto rece za uspomenu racun od 8000 dinara ...

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

Meni ugovor ističe u oktobru naredne godine, nekako sam izboksovao pri zaključenju novog da plaćam manji račun, a u okviru paketa i dalje imam neograničene minute u mreži. Šta li će me sačekati sledeće godine...

danas mi rece sestra da nakon sto je obnovila uo na morava2 (mislim da nije dobila nikakvu pogodnost jer nije ni trazila) dobila je iznenadjenje jer nema vise besplatnih minuta u mts mrezi nakon potrosenih iz paketa, kao pre sto je bilo, sto rece za uspomenu racun od 8000 dinara ...

Sent from my SM-G975F using Tapatalk
Tako i piše sad na sajtu skuplja je tarifa i nema mts minute... Ja se prebacio na pripejd, stigla mi je kartica ali jošmi nisu ovu isključili...

Sent from my PRA-LA1 using Tapatalk

Коме дају тих 100ГБ нета? Ја сам на О1 и уговор ми истиче 17.12.
Још ме нису звали.

И шта још дају уз тај пакет?

Davali su 2-3m po 1rsd, mozda jos 1GB neta.
Ne secam se sta su davali poslednjih dana, prolistaj unazad 10-15 strana javio se neko.
Zovi na 064/733 i trazi dogovor, da ti se jave pre nego ti istekne uo jer ces u protivnom "preci u vip, globatel..." (Laži, maži...:d).
Racunaj da ces placati oko 1050 mesecno za 24m (umanjis sve mesece za 2-3 po 1rsd pa opet podelis sa 24 i to je prosek neki).
Davali su u nekom trenutku i 1000 samo cini mi se da niko nije toliko prijavljivao u poslednje vreme.
100GB je za BOX 4 paket, kad se jos jedan broj prijavi u box ili SOKO tarifa.
Samo ovih dana daju 200GB za nove box4 ugovore. ;)

Davali su u nekom trenutku i 1000 samo cini mi se da niko nije toliko prijavljivao u poslednje vreme.

Ja dobio ponudu u oktobru sa pripejda na O1 uz 4 GB za 999 din na 2 godine, ali mrsko mi bilo da potpisujem ugovor za nešto što može na pripejdu da se dobije za iste pare i prebacio u Globaltel.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Ima na sajtu. Omorika 2 i 3 i Soko 100gb bonus tokom cele uo. O1 prvih 12 meseci (i za 24 i za 36 meseci uo).

Sent from my Mi Note 10 using Tapatalk

• Like
Reagovanja: M J
Odlično, taman ističe trogodišnja uo uskoro sa 100 gb. Omorika 2 po meri.

Видим, него јел то за све?
Видим да је за ВОХ 200ГБ.

Мајка управо добила понуду јер жели да пређе у ВИП:
Оморика 1 за 850 динара уместо 1449 са уговором на 2 године.

Пре је имала Мораву 1 (стара која је имала 200 минута и са старом ценом) па је прешла на МТС обичан припејд и сада жели да пређе на ВИП па су звали...
Тако да долази оно што сам и писао пре пар месеци, борба за сваког корисника а без да је корисник сам тражио посебне погодности.
У току наредне године се надам пакетима без УО а за нормалније новце, јер само копирају тарифе са запада, што је негде и кренуло са Змајем и понеким тарифама осталих оператера.

Bratu mom za Omorika 1 nisu dali nista. 1299d i par Gb iako je pokusao da ispregovara nesto. 15g je njihov korisnik. Ni jedan mesec free, ni pretplatu za 999nisu hteli da mu ponude. Podneo je zahtev za raskid.

neko je vec pitao...kakva je peocedura ako neću da produžim ugovor a ističe mi krajem januara,ne bih da me kundače kad istekne ugovor.

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Kada ti istekne ugovor imas pravo na raskid kad god pozelis bez ikakvih penala.

Da li se mora sačekati istek ugovora da bi se tražio prelazak kod druog operatera bez penala.
Konkretno, za 2 nedelje mi ističe ugovor. Da li mogu sada da zatražim prelazak po okončanju ugorne obaveze ili moram da sačekam da istekne ugovorna obaveza?

Da li se mora sačekati istek ugovora da bi se tražio prelazak kod druog operatera bez penala.
Konkretno, za 2 nedelje mi ističe ugovor. Da li mogu sada da zatražim prelazak po okončanju ugorne obaveze ili moram da sačekam da istekne ugovorna obaveza?
У последњих недељу дана одеш код другог оператера и испуните захтев за пренос броја, а онда можда и одмах одраде пренос. Са припејдом мора да се сачека три месеца за пренос броја у другу мрежу.

Ех, не бих ја да прелазим, само да добијем боље услове за продужење уговора. :d

Svi operateri zovu da zadrže korisnika kada se podnese zahtev, u 90% slučajeva

Ех, не бих ја да прелазим, само да добијем боље услове за продужење уговора. :d
Ако им тако кажеш, даће ти и боље услове, пошто су разумни људи...
Као што сам им и ја објашњавао да сам код њих преко 15 година и шта ми треба за коју цифру, пре шест месеци... Па сам ипак прешао[emoji6]
Макар су сада почели да нешто нуде, оно раније је било приказивање силе, али очигледно им људи одлазе у великом броју па су се мало "отворили" и сада то ваља искористити. Сумњам да би мени понудили исто што и мојој мајци а да се вратим, вероватно би било О1 за 1199...

Posle iščitavanja teme došao sam do zaključka da samo prelazak u drugu mrežu može da ih podstakne da daju neku ponudu koja se razlikuje od zvanične.
Sve zavisi od trenutne politike firme, dnevnog raspoloženja pojedinca koji će tvoj slučaj da obrađuje, ko ima veća-manja prava da daje popuste itd.

Trenutno sam O1 i vidim da su skoro poboljšali uslove:
Korisnici koji se opredele za još jednu novu, dodatnu liniju, za taj dodatni mts postpejd ugovor plaćaju naknadu od samo jednog dinara mesečno u narednih 12 meseci. Ova dodatna linija treba da bude ili nova, ili da bude prebačena sa pripejda ili kontrole troškova na postpejd.

i

100 giga bez briga na 12m za O1.

Ali cenu ne popuštaju.

Ја у Вип не могу, имам неки дуг од пре 9 година. Теленор је скупљи.

Ја у Вип не могу, имам неки дуг од пре 9 година. Теленор је скупљи.

Zar taj dug nije istekao, ono racuni se naplacuju do godinu dana i posle ne...?
Jedino kao postoji kod njih neka nedobrodoslica za one koji su ih zavrnuli za neki paru pa se sad dure i nece te za klijenta...

Јесте, али стоји код њих у систему. А и сви су ми у мтс. Ја имам неограничено, али други не

Nazad
Vrh Dno