Poslednja izmena:
To je stara vest koju je objavio Brian Armstrong nekoliko minuta pre korekcije krajem novembra.Ne znam da li ste videli ali se prica o necemu sto moze ozbiljan udarac da zada kriptu i cenama Self-Hosted Wallet Ban in usa
https://coingenius.news/congresspeople-tell-treasury-to-back-off-of-rumored-self-hosted-wallet-ban/
Gledam vesti na kripto kanalima , svi u depresiji , kao da im umro neko . Kao sto su pre 15 dana svi bili u euforiji da ide BTC na mars , sad svi pokunjeni i samo predvidjaju " korekciju " sto bi trebalo da je blaza rec za okretanje trenda i veliki pad . Jer kad kazes korekcija onda posle toga sledi jos veci skok , kad kazes pad onda je to samo pad i propustena sansa da prodas skupo ili ako si skupo kupio da priznas da ces izgubiti novac u buducnosti , Kad mislis nije ovo nista samo korekcija onda nada postoji .
Pogledajte prilog 293838
Ne mogu da provalim da li je ovo bilo sarkastično ili ne... nadam se da jeste.Mozda je stara ali su je zadnjih dana aktuelizovali , iskreno bas dobro zvuci , moci ces da imas racun na kome cuvas legalno BTC u banci , ili recimo na Paypala sve uz blagoslov i znanje poreskih organa USA
.
Covek je day trader, moras ga razumeti. On trend posmatra u jako kratkom vremenskom intervalu. On gleda za danas, ja gledam za godinu dana. Zato je moj trend konstantan a njegov se menja cesto. To je nesto na sta ti moras da racunas kad citas da bi skapirao informacije kako treba.
Tapatalk from Poco loco
techno:
Kako niko ne komentarise cenu , evo da ja to uradim ,
Nakon sto je BTC za kratko dostigao svoju maksimum u nekoliko godina a mozda i absolutni zavisi kako se gleda , mnogi su pozurili da prodaju BTC i on je izgubio tlo pod nogama i pao je za 1500 dolara ili na cenu 18400 ,
Sada je sve moguce , ne samo korekcija vec i okretanje trenda koji je bio u rastucem trendu sve od marta i cene 3600 usd
Ti svakih 10 dana pricas o nekakvoj promeni trenda, jel prema dole ili gore odluci se vise. I ti grafikoni i povlacenje random linija mozes macku o rep.
Ovo je tema o komentarisanju cena a ne komentatora.Ti svakih 10 dana pricas o nekakvoj promeni trenda, jel prema dole ili gore odluci se vise. I ti grafikoni i povlacenje random linija mozes macku o rep.
To je najveci problem, taj wire transfer, pa pozivi od banke, pa svasta nesto i prodje par dana a cena je vec dosta skocila. Ja sam uzeo 100eth 15 marta za 111.78eur, nisam imao kolicinu novca na eur wallet-u a taj wire transfer je nikakva solucija u tom momentu tako da sam direktno karticom kupio a fee je bio 460eur na totalnu kupovinu od 11 178eur, isplatilo je se itekako.
Smejem se ovakvim izjavama jer kad malo prelistam temu iz "starih dana" opali me déjà vu, bukvalno se isto govorilo, isto pricalo. Ljudi nisu verovali kada je BTC bio 100 dollara da moze da skoci na 1000$, bilo je prosto neshvatljivo. Pa ko je lud da ga kupuje na 1000$, jel da? Uff sad da nam je BTC za 1000$, mislim da bi se svi zaleteli u kredite da bi ga za tu cenu uzeli ali voz davno prosao bas kao sto ce nam sada, a pojedinim ispred nosa.
Ne sjecam se ni da si nam ti dao uvid u svoje transakcije i wallete, a svaki dan pises ovdje o promjeni trenda, daj da vidimo koliki ti jeSazu je kupio u martu 100 ETH po ceni od 111.78eur ako se dobro secam , uclanio se pre mesec malo jace na forum i sad ceka da ETH bude 1000 eura da to proda i ostvari 1000% profit a mozda i vise ,
Ako ti nije problem Sazu daj nam svoj novcanik - to je onaj cudni broj koji pocinje sa Account 0x .......... za eth kako bi i drugi clanovi foruma mogli da vide tu transakciju kada si ti kupio , i da pokazes da si ozbiljan trejder i HODL-er .
Nadam se da znas dovoljno o kriptu da su novcanici javni kao i transakcije na mrezi i da svako ima pristup tim podacima a da ne moze nikako da ti ukrade taj novac iz tvog novcanika , koji je i verovatno hardverski .
Kako je to stvarno ozbiljan i trejd za postovanje mislim da ce svi onda da te stvarno postuju posebno kad budes sacekao i prodao na 1000 eura za 1 eth .
E sad ako ne zelis da nam pokazes tih 100 eth koje si kupio u martu na minimumu i jos ih cuvas kako kazes , jedino se da nesto drugo o tebi zakljuciti , A bilo je vec nekih pokusaja ovde , kao; " kupio sam 5 btc u martu na 3700 , da li da izadjem na 15000 ili da jos cekam "
Evo ja prvi cu ti reci bravo care , ti si sampion a verovatno i ostali
inace sazu je na forumu oko mesec ipo dana a seca se kad je BTC bio 100 i tih prica , pa onda 1000 , i tada se isto pricalo . malo cudno , mozda mozes Sazu da nam kazes svoj stari nadimak
Sazu je kupio u martu 100 ETH po ceni od 111.78eur ako se dobro secam , uclanio se pre mesec malo jace na forum i sad ceka da ETH bude 1000 eura da to proda i ostvari 1000% profit a mozda i vise ,
Ako ti nije problem Sazu daj nam svoj novcanik - to je onaj cudni broj koji pocinje sa Account 0x .......... za eth kako bi i drugi clanovi foruma mogli da vide tu transakciju kada si ti kupio , i da pokazes da si ozbiljan trejder i HODL-er .
Nadam se da znas dovoljno o kriptu da su novcanici javni kao i transakcije na mrezi i da svako ima pristup tim podacima a da ne moze nikako da ti ukrade taj novac iz tvog novcanika , koji je i verovatno hardverski .
Kako je to stvarno ozbiljan i trejd za postovanje mislim da ce svi onda da te stvarno postuju posebno kad budes sacekao i prodao na 1000 eura za 1 eth .
E sad ako ne zelis da nam pokazes tih 100 eth koje si kupio u martu na minimumu i jos ih cuvas kako kazes , jedino se da nesto drugo o tebi zakljuciti , A bilo je vec nekih pokusaja ovde , kao; " kupio sam 5 btc u martu na 3700 , da li da izadjem na 15000 ili da jos cekam "
Evo ja prvi cu ti reci bravo care , ti si sampion a verovatno i ostali
inace sazu je na forumu oko mesec ipo dana a seca se kad je BTC bio 100 i tih prica , pa onda 1000 , i tada se isto pricalo . malo cudno , mozda mozes Sazu da nam kazes svoj stari nadimak
Mene dej-trejd ne zanima, velika je razlika izmedju kockanja i investiranja to izgleda ti jos nisi shvatio. Nije problem evo i slike live idu samo za tebe pa evo, ovo je samo 1/5 koliko drzim u kriptu, najveci deo jeste bas u ETH, ako treba slikam i ostale walette na Binancu, Krakenu, SafeTrade-u i drugim, moze ako treba i video da se okaci na YT pa ti saljem link, samo reci. Evo kao sto je i kolega Izzy predlozio, podeli i ti s nama svoje investicije, trejde i ostalo da vidimo koliko si recimo ti od marta zaradio na ulozeni 10K eur i sl. Ako evo hoces da ti slikam i najbolji trejd ove godine na kojem sam napravio dobit od 40x, samo reci care. A to sto sam registrovan na forumu oko mesec dana ne znaci da sam NA forumu mesec, bukvalno pratim forum od 2007 godine i ne nemam drugi nalog nit sam ikada ranije pisao u forumu na bilo kakav nacin..
Evo slike direktno za Coinbase-a i kartice s kojom sam direktno kupio, ako treba slikam i limit sedmicne kupovine koji imam na CB (samo reci):
Ajde sad ti trejderu-frajeru![]()
@outlaw Hvala, imas iznad poruku techna i on je jako dobro preneo bas tu informaciju koju sam diskutovao u ranijim postovima (hvala techno) :d Cilj je bio 10x minimalno na ETH tako da ne diram.
@morbius, Slazem se i usao sam u to svesno, jer kada sam izracunao koliko dana ce mi trebati da mi dodje novac na CB preko wire transfera (plus pozivi *******cije i ostale gluposti od banke) (a do tad moze cena da se znacajno promeni) odlucio sam se direktno karticom na kojoj sam imao limit od 12 000eur/sedmicno. Taj fee sada predstavlja samo jednu kap u moru (in the grand scheme of things). Sve u svemu mislim da sam doneo ipak ispravnu odluku.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari