Šta je novo?

Xiaomi Mi A3

Kad će A4

Послато са Mi 9 SE помоћу Тапатока

Bas povoljna cena, raspprodaja restlova [emoji2]

Послато са Mi A3 помоћу Тапатока

I sad će mo preći na motorolu, sad kad sam video prednosti android one oni se setili da ukinu A seriju.

Poslato sa jugoistoka.

Imajte u vidu i da je Motorola batalila Android One, ne koriste ga vise, vratili su se svom skinu koji jeste baziran na cistom androidu ali opet nije klot kao AO.
Jos samo je Nokia ostala privrzena Android One programu.

Ako ćemo iskreno i nema on neke prednosti, suviše je nedovršen jer zapravo proizvođači treba da daju svoj final touch
Jedino što dobijaš je security path svaki mesec, trajanje baterije i ram menadžment koji radi savršeno.

Nemate pojma koliko mi nedostaje stari dobri miui dialer, Google to neće stići ni za 5 godina

Sent from my Mi A3 using Tapatalk

Poslednja izmena:
U suštini da... U početku kako je mudro reklamiran da je čist Android od Googla, neko bi mislilo da stiže direktno sa Google servera odmah čim ga dobiju Pixeli, a zapravo prolazi peglanje kao i svaki drugi skin.

Lagan je, mininalan, "skelet" bez bilo kakvog bloata, ono što posebno cenim ima najjednostavnija i najsređenija podešavanja, pravo ono out of the box iskustvo.

Izuzev Pixela ostaje Nokia kao klot predstavnik, i deluje da će se malo opametiti sa narednim midrejndžerima, dobili su ove godine ogromne pare od Googla za razvoj telefona, verujem da bi predstojeće 6.3 i 7.3 mogli da budu solidni telefoni, pitanje samo za koju paru.

A ovako ko želi da ostane blizak čistom Androidu može da se okrene ka Motoroli, koja doduše nema baš najsrećniji hardver, "furaju" 720p ekrane i 4GB na midrejdžerima.
I opcija je Realme čiji je UI isto baziran na klot Androidu uz manje dorade.

Poslednja izmena:
Probao sam ja, još uvek je to nestabilno a i ne primećujem neku razliku u kvalitetu slika.

Sent from my MI A3 using Tapatalk

Instalirao oktobarski, onaj od 1,2gb, imam utisak da baterija traje duže. Led notifikacija, bez aplikacije, opet ne radi, sa aplikacijom radi.

Šta znam, preskočio, sam septembarski, i skinem kao septembarski, sa linka sa prethodne stranice, instaliram, pogledam šta je kad ono oktobar!, Ispostavilo se da baterija traje duže.

To je sigurnosna zakrpa nije niko dirao bateriju.
Krajem meseca obicno bude za taj mesec.

Stigao je novi update, dosta se ubrzao telefon.

Ovaj mali novembarski!?, Jel radi led notifikacija bez da mora aplikacija da se instalira da bi radila!?

Kod mene je radila i pre, radi i sad.

Ni ja nikad nisam imao problem sa lampicom.

Čini mi se da se baterija malo sporije prazni.

Mnogo mi krivo što ne znam da podesim tu led notifikaciju, evo stavio sam i novembarski apdejt, i neće lampica da svetli na propuštene pozive, na sms, bez aplikacije mi nikad nije radila, sem kad se tel puni.

Ni kod mene led nije hteo da radi, zbog toga sam prvenstveno i ubacio MIUI. Sad sve radi ko doxa. Ne znam sto se i dalje zlopatite sa stock androidom

I kako radi na MIUI, kakao se ponaša task menager.
Ja kada sam koristio Huawei p9 mnogo mi je smetao strog task menager. Dešavalo se uvek da kada kucam poruku u mesenger i na kratko izadjem odatle nešto da vidim i kada se vratim tekst koji sam kucao obrisan jer se aplikacija resetovala.
Zato sam i prešao na Xiaomi i ovaj štok android po tom pitanju radi odlično i ja ne bih da ga menjam.

Која је то апликација за ЛЕД нотификације у питању? Мама користи овај телефон, не свиђа јој се AOD па да јој бар ЛЕД нотификације подесим.

Sent from my SM-A605FN using Tapatalk

I kako radi na MIUI, kakao se ponaša task menager.
Ja kada sam koristio Huawei p9 mnogo mi je smetao strog task menager. Dešavalo se uvek da kada kucam poruku u mesenger i na kratko izadjem odatle nešto da vidim i kada se vratim tekst koji sam kucao obrisan jer se aplikacija resetovala.
Zato sam i prešao na Xiaomi i ovaj štok android po tom pitanju radi odlično i ja ne bih da ga menjam.

Ma radi ekstra, bez ikakvih problema. Nisam imao takav slucaj sa task menadzerom, ali kontam da aplikacija moze samo da se zakljuca u RAM i to je to.
Ja sam i dalje na MIUI 11 i stvarno radi bez greske

Ja kad sam kupovao ovaj telefon kupio sam ga baš zbog Android One... Ko je hteo MIUI mogao je da kupi Mi 9 Lite koji je skoro preslikana, malo veća verzija ovog...

Najveća žal mi je što je Xiaomi odustao od AO programa...

Najveća žal mi je što je Xiaomi odustao od AO programa...

Isti razlog kupovine je bio i kod mene, jednostavnost Android one i odličan task menager je veliki plus.
A šta ćemo kupiti posle njega ne znam. Uglavnom ovaj telefon biće još dugo kod mene.

Ja sam bio na Nokijama, dok su im midrejndzeri bili dobri, tako sam se navukao na klot Android... Onda sam presao sa Xiaomi Mi A seriju, pa sam posle A3 koji mi se razbio dobio Xiaomi MIUI telefon, ali uvek je bila zal za Android One...

Sada sam na Realme telefonu, bas iz razloga sto je pribilzan klot iskustvu, ali opet nije to to.

Koliko vidim Nokija bi trebalo uskoro da izbaci novu turu, ovog puta valjda dobrih midrejndzera, a oni su jos jedini na Android One programu.

Која је то апликација за ЛЕД нотификације у питању? Мама користи овај телефон, не свиђа јој се AOD па да јој бар ЛЕД нотификације подесим.

Sent from my SM-A605FN using Tapatalk

Light Manager 2, za led notifikaciju, ja skino zadnji put sa aptoidea , i čudno, nema reklama, a radi isto ko sa plej prodavnice.

Šaomi izgleda uspeo da napravi updejt na A11 koji brikuje redom sve uređaje...

Ne instalirajte nikako...

Nazad
Vrh Dno