Šta je novo?

*Supernova - kablovski distributer

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Izvinjavam se ako je vec bilo, posto me jure da predjem na supernovu, da li je moguce instaliratio Eon na Move box ili je tu Android sakriven skroz iza platforme? Hvala.
Ako si neki dobar haker ili znaš sve moguće cake možda ti i uspe, za običnog korisnika nemoguće.

Послато са SM-A515F помоћу Тапатока

Šta čekate hakera kad je @alczaty instalirao Eon.

Iskreno mogao bih komotno na Move da fleshujem neki custom rom, nego ako ga zeznem posle ostajem bez njega.

Da vidim baš šta će ovo iz napredne podrške da urade.

Poslato sa LDN-L21 pomoću Tapatoka

Iskreno mogao bih komotno na Move da fleshujem neki custom rom, nego ako ga zeznem posle ostajem bez njega.

Poenta instalacije jeste da ubodem fleš na box i normalno instaliram šta želim ili film da odgledam, a ne da imam pametan tv. Kad imam pametan tv onda ću na njemu instalirati direktno i nema da se mlatim i izvodim razne egzibicije.

Eon jedino radi ako si na vpn, posto jedini druge non stop nesto blokiraju

Sent from my SM-N985F using Tapatalk

hahahaha, koj si ti kralj....ti i dalje veruješ da je taj lik instalirao eon na move boxu......više nas korisnika ovde na forumu smo konstatovali da je on to instalirao na tv-u a ne na move boxu....
jel ti uopšte čitaš i razumeš to što mi pišemo ili i dalje njemu veruješ?
Čime ćeš da ga flešuješ kad su usb portovi zaključani?

Poslednja izmena:
hahahaha, koj si ti kralj....ti i dalje veruješ da je taj lik instalirao eon na move boxu......više nas korisnika ovde na forumu smo konstatovali da je on to instalirao na tv-u a ne na move boxu....
jel ti uopšte čitaš i razumeš to što mi pišemo ili i dalje njemu veruješ?
Druze ajde idi kuci malo i provociraj svoje i mani se mene vise, koji je tebi ?
Sta si se uhvatio za mene ?
Ti ocito sve znas, a cini mi se da se boris pc da upalis kakav si strucnjak a ne nesto vise.
Poyyy.

Druze ajde idi kuci malo i provociraj svoje i mani se mene vise, koji je tebi ?
Sta si se uhvatio za mene ?
Ti ocito sve znas, a cini mi se da se boris pc da upalis kakav si strucnjak a ne nesto vise.
Poyyy.

Ti si taj koji troluje i baca koske na forumu i pokrećeš raspravu. Znaš da je to strogo zabranjeno.....pozdrav i svako dobro i uživaj u životu

Ja kad sam probao od prijatelja koji je kod sbb-a morao sam vpn da koristim kad sam uzeo sebi van mreže normalno sve radi.

Da i meni samo na vpn radi.
Ti si taj koji troluje i baca koske na forumu i pokrećeš raspravu. Znaš da je to strogo zabranjeno.....pozdrav i svako dobro i uživaj u životu
Ja trolujem i bacam koske ?
Ti si druze specijalan slcuaj iskreno.
Ti bolje znas sta de radi u tudjoj kuci no u svojoj.
Evo sad mene ubedjujes i ljude na forumu da nisam na move box instalirao nego na tv. BRAVO !

Poyyy.

Da i meni samo na vpn radi.Ja trolujem i bacam koske ?
Evo sad mene ubedjujes i ljude na forumu da nisam na move box instalirao nego na tv. BRAVO !

Poyyy.

Druze zaista nema mesta ovakvim raspravama.... Svi smo lepo videli da prikazane slike koje si postavio nisu vezane za move box nego za tv... Svi koji imamo move uredjaj licno smo se uverili da opisan sadrzaj i postupak ne postoji na move uredjaju.... I da preskocimo vise ovu raspravu...

Poslato sa Huawei P30 PRO pomoću Tapatalk

Druze zaista nema mesta ovakvim raspravama.... Svi smo lepo videli da prikazane slike koje si postavio nisu vezane za move box nego za tv... Svi koji imamo move uredjaj licno smo se uverili da opisan sadrzaj i postupak ne postoji na move uredjaju.... I da preskocimo vise ovu raspravu...

Ok strucnjace objasni kako kad ubacim flesku na move box pristupim fajlovima ?
I jos jedno,odakle aplikacija supernova na tv ?

Edt: ako ti mozes fles sa move uredjaja da ocitas na tv samo preko hdmi kabla a da nisi pristupio move file manageru, onda skidam kapu. ;)

Poslednja izmena:
Da i meni samo na vpn radi.Ja trolujem i bacam koske ?

Poyyy.

Druže, pa ti si sam pokazao svoju kuću tako što si prikazao slike gde je prikazan interfejs od tv- a ne od move boxa. Kao što vidiš nisam jedini koji je to provalio...sam si kriv što pokazuješ svoju kuću jer mene tvoja kuća apsolutno ne zanima....i nema svrhe bilo šta da mi odgovoriš.....i kao što sam malopre napisao: svako dobro uživaj u životu....drago mi je što postojiš.....

Poslednja izmena:
Druže, pa ti si sam pokazao svoju kuću tako što si prikazao slike gde je prikazan interfejs od tv- a ne od move boxa. Kao što vidiš nisam jedini koji je to provalio...sam si kriv što pokazuješ svoju kuću jer mene tvoja kuća apsolutno ne zanima....i nema svrhe bilo šta da mi odgovoriš.....i kao što sam napisao malopre napisao svako dobro uživaj u životu....drago mi je što postojiš.....
Vazi. Izvinite vi sve znate.
Samo odgovorite kako citam flesku sa move i odakle mi ova app na tv koji je philips i nije android :)
93f02472c1e5a96b5a204b597ced1824.jpg

Evo evoo :)Druze ne znam ja tako mogu da udjem jedino. Ti ako imas bolje resenje i brze preko daljinca od andorid boxa javi.
Evo slika:
Daljinc i opcija options
Sta pise meni kad je stisnem na nju
Idem na device options i onda imam ovo s desne strane
Kad odem na app idem na sistemske i izaberem ovu koju sam markirao.
Izaberem fles dje sam vec skinuo apk file.
Instaliram
Vratim se u aplikacije i pokrenem
Done :)
2bf307108729ac528d740d784a18aaaa.jpg
b6e9e1561e13ce7a0ee62cc1998ead3d.jpg
c84cacf73e2257b3d028ff5665ff2ba0.jpg
d5c9a113cabec8b56e8180fd2e57d95d.jpg
0066b72ee36d5a268fb93bf72c504d21.jpg

Ok ako si ti sebe ubedio da su ovo slike sa move uredjaja.... Lepo se vidi daljinski od tv i korisnicki menu od tvog tv..... Ali dobro.... Neka bude kako ti kazes.. Ionako si sam sebe nadmasio....

Ok ako si ti sebe ubedio da su ovo slike sa move uredjaja.... Lepo se vidi daljinski od tv i korisnicki menu od tvog tv..... Ali dobro.... Neka bude kako ti kazes.. Ionako si sam sebe nadmasio....

Druze ja sam fino objasnio da preko daljinca od tv otvorim meni uredjaja. Kao sto mogu bilo kog drugog uredjaja. Nisam sebe nadmasio, nego si nepismen i ne citas.

U redu druže, ja sam te već jednom pitao a ti nisi hteo da mi odgovoriš već si mi rekao da odj...m....(ok to je tvoja stvar kako se izražavaš).
Da te podsetim, pitanje je glasilo: "jesi li eon aplikaiju instalirao na tv- u ili na move boksu".
Ako si na move boxu instalirao, odakle je pokrećeš sa move boxa? šta ti teško snimi video tutorijal nakači na youtube daj nam link da vidimo da si uspeo i tako svima nama zapušiš usta, i prekinemo ovu raspravu u tvoju pobedu.
Ovako niko ti ne veruje
Svako dobro......šta ti teško.....

Poslednja izmena:
U redu druže, ja sam te već jednom pitao a ti nisi hteo da mi odgovoriš već si mi rekao da odj...m....(ok to je tvoja stvar kako se izražavaš).
Da te podsetim, pitanje je glasilo: "jel si eon aplikaiju instalirao na tv- u ili na move boksu".
Ako si na move boxu instalirao, odakle je pokrećeš sa move boxa? šta ti teško snimi video tutorijal nakači na youtube daj nam link da vidimo da si uspeo i tako svima nama zapušiš usta, i prekinemo ovu raspravu u tvoju pobedu.
Ovako niko ti ne veruje
Svako dobro......šta ti teško.....
Move box. Ostala upustva sam okacio. Jednostavno se otvori file manager ubaci se fleska u move box sa apk fajlom i instalira.

Ako umes podeli sa nama tv po tvom aplikaciju iz move boxa.

Послато са SM-N960F помоћу Тапатока

Druze ja sam fino objasnio da preko daljinca od tv otvorim meni uredjaja. Kao sto mogu bilo kog drugog uredjaja. Nisam sebe nadmasio, nego si nepismen i ne citas.

Ok a predhodno si kako spojio move uredjaj sa tv? Preko hdmi ili????
Posto nikom nije jasno ovde na forumu kako si preko file menagera pristupio move boxu koji je spojen preko hdmi sa tv....!!!

Poslednja izmena:
Meni kao nekom ko NEMA pristup uređaju je nejasan samo način otvaranja Android Settings prozora.

1) da li daljinac od Move box-a (ili negde u samom UI ima dugme) ima Settings/Options dugme koje otvara Settings UI u desnom delu ekrana? Ili nema načina da se istom pristupi bez Philips daljinca?

2) ovaj screenshot sa opcijama "Device Options, Controls, Status, Clock" je TV UI ili neki custom Android UI skin na Move box-u?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno