Šta je novo?

IPTV iskustva (FAQ i pravila u prvom postu)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Најсигурнији начин да сазнате да ли неко гледа листу на МАК адресу јесте да запамтите на ком каналу сте оставили задњи пут. Ако је по покретању постављен на исти канал - онда нико не гледа ( говорим о стбему ).

Послато са Nova 5T
Da li to vazi i za tivi mate pro?

Dobra fora za stb emu.

Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока

Ko hoce da uziva u gledanju IPTV na windows platformi tj na PC ima sjajajan SF player,koristim ga skoro godinu dana, fantasticno sljaka i otvara sve liste, sto stalker portale sto m3u

Sent from my M2007J20CG using Tapatalk
Nije los. Kod nas se Simple TV najbolje pokazao, dok za VOD je stb emu na BlueStacks, koristis full potencijal stalkera.

Sent from my CPH1951 using Tapatalk

Sta znaci kad gledam a kanal se promeni gore dole za par kanala (na simpleTV) Desava se od kad sam pustio greskom istovremeno na eon boxu tivimate i na PC simpleTV?

Jel mi neko peca listu ili me kinez proverava ili je nesto treće?

Nije los. Kod nas se Simple TV najbolje pokazao, dok za VOD je stb emu na BlueStacks, koristis full potencijal stalkera.

Да пун потенцијал се добија преко СТБ емулатора, јер приказује и серије које имају на том налогу.
У склопу СФ ВИП плејера кад се унесе мак адреса, онда не приказује подсекцију "СЕРИЈЕ". Али ако се унесе налог са корисничким подацима, онда се приказују и серије. Трећа варијанта уноса налога је преко м3у листе, али има настаје хаос. Тада нема подсекција, већ је све на једном месту.

Није ми јасно што програмер тог плејера, Салезли, није успео да убаци серије у склопу мак адресе, јер кад сам се пре пар месеци "играо" и правио себи плејер, на одређеној команди ми је ипак излистао подсекцију "серије". Нажалост имам мало времена и мало програмерског искуства, да завршим себи један такав плејер. Мада, има времена.

Још је јако битно што је СТБ емулатор намењен телевизорима и омогућава коришћење даљинског, док СФ ВИП плејер је намењен искључиво на миш и тастатуру.

Погледао сам и остале плејере за андроид, као што су IPTV stalker player, Advanced player, tivimate, IPTV smareters, Smart IPTV, Duplex player....
Најбоље ми се показао иптв сматрес за кориснике податке, СТБ емулатор и тивимате за мак адресе. Мени је битно да користим даљински од телевизора. Немам air mouse.

Poslato sa SNE-LX1 pomoću Tapatoka

Баш сад тестирам да ли се гледају макови које користим.
Од 13 различитих портала које сам убацио у СТБЕМУ, 10 МАК адреса се не користе, тј. где сам јуче оставио - данас налазим.

Послато са Nova 5T

Ja imam 21 [emoji16][emoji16][emoji1]

e4f6e2165a002396dc9d5a05bc6f598a.jpg

Poslednja izmena:
Баш сад тестирам да ли се гледају макови које користим.
Од 13 различитих портала које сам убацио у СТБЕМУ, 10 МАК адреса се не користе, тј. где сам јуче оставио - данас налазим.

Послато са Nova 5T
Vredi li nacin provere i za SF player (da li neko koristi sem tebe)

Мислим да не вреди.
А иначе причам колико сам убацио у СТБЕМУ. Генерално их имам око 100. Не 100 мак адреса, већ 100 различитих портала.
Иначе и од ових 13 гледам само 1-2 када су трке Ф1 - на самом Ф1 каналу.
Послато са Nova 5T

Poslednja izmena:
Ljudi ima li neko preporuku za listu? Trebaju mi Skysports Arena, Skysports Main event, TVP Sport i DAZN. Nekoliko lista sa ALija sam testirao, sve su imale neke probleme (trzanja, stopanja, vracanje unazad pa ponovo ucitavanje i pustanje...). Ne znam da li je do tih lista ili do mene (uredjaj vec star - Mini M8S, internet ne neke velike snage 15/5mbps).

A boga mi kombinacija liste interneta i boksa. Neces se usreciti sa tim internetom nijednom listom, osim da nijedan drugi uredjaj nije nakacen na net sem boks. Ti kanali su generalno problematicni koliko vidim.

Sta znaci kad gledam a kanal se promeni gore dole za par kanala (na simpleTV) Desava se od kad sam pustio greskom istovremeno na eon boxu tivimate i na PC simpleTV?

Jel mi neko peca listu ili me kinez proverava ili je nesto treće?
Gubis pakete/usporena net konekcija.
Desava se i kod mene kada si odvali neki download...

Moze neko da mi pošalje neki portal i mac(na pm) na kome imaju ovi naši kanali ili barem gde ima ovih stranih sportskih(fudbal mi treba)?

Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk

Zar vam nije lakse uzeti placenu verziju tivi mate ili stb emu i piratske liste ubaciti koje su free ?? Ne pricam o masovnim koje koce svako malo..nego skeniranim koje rade jako dobro

Treba prvo naći skener [emoji12][emoji23]

Послато са Mi 9 Lite помоћу Тапатока

Pa upoznas nekoga ko ume [emoji38][emoji38][emoji38]

Ili napisi kako se radi ili cuti, sta palis ljude ovde...

Nije lepo skenirati i biti pirat koji krade od pirata [emoji23][emoji23][emoji23]

Ili napisi kako se radi ili cuti, sta palis ljude ovde...

Ja ne skeniram pa ne znam sta da napisem..a cuo sam da je proces skeniranja izuzetno komplikovan..ne palim, otkud zalljucak takav?

Процес скенирања је јако једноставан ако имаш добар алат. Алат се не даје ником, јер што више људи има алат, напад на сервере је већи. Због тога ће власници сервера мењати заштитите сервера и тиме додатно компликовати начин тражења листи, само да би некако успорили напад на своје сервере, што је и нормално!

Неки алати су отишли у јавност код Турака, Бугара, Хрвата, Босанаца, Македонаца и зато су њихови форуми пуни пронађених мак адреса и м3у листи. Е сад, коме то користи? Па, никоме! 98% тих сервера даје једну конекцију по листи. Ко први уграби и пусти стрим, тај ће гледати. Ако прекине гледање, па неко други пусти, он више не може гледати. Значи мора пронаћи јако пуно листи, па их убацити у плејер и молити Бога да тренутно нико не гледа.
Оних 2% листи који имају више конекција, се оптерете са више конекција него што је дозвољено и самим тим, они који су је платили, не могу да је гледају. Због тога се листа банује и направи нова.

Свака пронађена или добијена листа ако оде у јавност, она више није за употребу. И то се зове "уништавање листа". Јако пуно људи купује скенере, па се нађе паметан искенирани опсег валидних мак адреса објави јавно и њему је сад драго, јер је "помогао" људима да гледају иптв. Али тај опсег од 15 мак адреса види 200 људи!

Нико ко има алат за скенирање не користи тај алат да би гледао телевизију. Алавост је чудо! Увек ће бити дај дај дај!

Ако неко хоће да направи скенер, мора да се упозна са сервером који би да скенира. Да нађе конфигурациони фајл сервера и пронађе које команде му се постављају приликом комуникације. Када нађе команде, мора да види који је одзив сервера са којом командом и постављеним захтевом. Када нађе "шему" комуницирања са сервером, може те команде имплементирати у неки постојећи алат (Опен булет,Сторм...), или направити неки програм који све то ради.

Искрено ја сам на овом форуму добио преко 20 молби да поклоним скенер. Не може то да се дели. Немојте ми тражити да вам то дам.

Још једном кажем, нас двојица на овом форуму делимо листе. Услов је једноставан. Што боља репутација на форуму, то боља листа. За нове кориснике нашег форума (до 100 порука), саветујем да листе траже на турском, бугарском, хрватском, босанском или македонском форуму. Може и телеграм групе.

Poslato sa SNE-LX1 pomoću Tapatoka

Poslednja izmena:
salekojot,
Odusevio si me porukom! Problem je svest coveka jer ako nesto imamo, a ne pokazemo se, kao da ga nemamo. Na taj nacin funkcionise mozak vecine, ali mi je drago da cujem da ima i ljudi koji to cuvaju za sebe i uzak krug bliskih prijatelja.

Samo na taj nacin nesto jako dobro moze da funkvionise. Ja npr ni rodjenom bratu ne bih dao skener i kako to radim, ali zato dobije listu akda mu treba :)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno