Šta je novo?

Cyberpunk 2077

Odusevio sam se parkourom u igri, svuda zivo mozes da s epenjes, cak sam do jednog dela morao da se penjem na 10 terasa, 3 sprata, 2 krova i kruzim oko 3 zgrade i na krjau uspeo da dohvatim.

Kolicina detalja i svega je zaista super, a verujem da sam tek zagrebao povrsinu.

Za sada igram blade(katana), body, reflex i tech combo build i svidja mi se kako sve to radi.
Takodje mi se svidja i kako pucanje radi, mislim d anemam nijednu zamerku na igru do sada.

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

@arheolog
Ne smeta ti u voznji i guzvi kad padne na 23-24 frejma? XD

Jel zna neko sta od grafickih podesavanja je odgovorno za ovaj efekat? Kao senke neke da su, kao da se stvari pretvaraju u pesak.
kETduL3.jpg

Prilozi

• kETduL3.jpg
    kETduL3.jpg
    953.6 KB · Pregleda: 164
Poslednja izmena:
^
Prvo sto sam primetio je upravo to i bas mi "bode" oci,a nemam pojma sta je!Sto se tice bagova moram da priznam da nisu bas tako ucestali kako sam ocekivao i to su sve oni sitni koji ne kvare opsti utisak!Mada da budem iskren za sada nisam bas odusevljen sto se tice gameplay-a!Ne zelim da prerano zakljucujem,ali ono sto sam dosada video jedino me main story drzi jos da igram!

Jel zna neko sta od grafickih podesavanja je odgovorno za ovaj efekat? Kao senke neke da su, kao da se stvari pretvaraju u pesak.
kETduL3.jpg
Film grain.

A inace, sve opcije tu iskljuci, osim lens flare, pogledaj kod mene na gifu podesavanja.

90f60b073509170e61cb9b9b6aac80d7.gif

Poslednja izmena:
Zašto mi niko nije rekao da je sve ono u stvari bio uvod u igru? Znači, ne verujem da su ubacili nekoliki sati gejmpleja da se smoriš totalno, odjednom se nešto zanimljivo desi i BOOM! Iskoči Cyberpunk 2077 logo! Od tog momenta igra postaje mnooogo dinamičnija i zanimljivija! [emoji23]

Sent from my Nokia 8.1 using Tapatalk

@arheolog
Ne smeta ti u voznji i guzvi kad padne na 23-24 frejma? XD
Pa kome jos to smeta. Pa svi su kupili 144hz monitore bas zbog 30fps-a u CP. Kome jos treba 144fps-a, pa i 60 je nepotrebno zaista :D

Sent from my IN2013 using Tapatalk

Film grain.

A inace, sve opcije tu iskljuci, osim lens flare, pogledaj kod mene na gifu podesavanja.

90f60b073509170e61cb9b9b6aac80d7.gif
Zaboravih da napisem da mi je sve to vec izkljuceno. Prethodna 2 dana te senke nisam imao. Veceras kada sam upalio igru graficka podesavanja su mi skroz bila poremecena i rezolucija spustena na fullhd. Kao kad se updatuje igra pa se settingsi resetuju. Morao sam opet da podesim kao sto mi je i juce bilo pa sam i te gluposti pogasio.

Jel koristis hdr? Iskljuci hdr.

Zašto mi niko nije rekao da je sve ono u stvari bio uvod u igru? Znači, ne verujem da su ubacili nekoliki sati gejmpleja da se smoriš totalno, odjednom se nešto zanimljivo desi i BOOM! Iskoči Cyberpunk 2077 logo! Od tog momenta igra postaje mnooogo dinamičnija i zanimljivija! [emoji23]

Sent from my Nokia 8.1 using Tapatalk
Pa rekoh ja :)

na steam-u update 3.47gb

Poslednja izmena:
A kod mene 565mb...

Screenshot 2020-12-11 223734.jpg

Jel koristis hdr? Iskljuci hdr.

Ne koristim. Videcu posle da snimim podesavanja pa cu da okacim da vidis, sad sam izasao iz igre i nemam snage da ulazim opet.
Na epicu 4.85gb update. Voleo bih da udjem u igru da vidim sta su menjali ali me igra toliko izmori pose 2h igranja da ne mogu da je smislim. Ne mogu da se pohvatam, dosta je kompleksna igra i ne znam sta bih pre.
Najlakse mi je kad krene neka misija tu znam sta radim :D

Jel zna neko da li mogu da procitam ponovo delove dijaloga koje sam imao tokom misije? Dogadja mi se da mi pobegne linija teksta a da je ne procitam i ne cujem pa bih voleo da mogu da se vratim u nazad instant.

Jednu veliku zamerku imam oko indikatora primanja damagea. Odnosno nopostojanja adekvatnih indikatora. Postoji samo indikator odakle stize damage i to je to. Bez zvuka bez trzanja kamere, sto narucito smeta u male borbi.

Update 1.04 change-log
https://game-updates.info/cyberpunk2077?2

Poslednja izmena:
Meni sve to stoji za 1.03 update...moguce da ostali launcheri kaskaju za gogom, pa zato.

e ljudi nigde zivo da najdem da li je neko instalirao 1.04 na pc i da li je bolji fps cuo sam da su na pc samo jezik neki menjali

Nije bolji fps.

koje smece od optimizacije sta su hteli da budu kao cysis1 stvarno ne znam

10/10 - Perfect game! :d

2020.12.12-01.12_01.jpg 2020.12.12-01.16.jpg

Poslednja izmena:
Sta god da podesim, ukljucim fidelityFX cas, smanjim rez itd, ne moze da da vise od 60fps. Dodje do 60 i onda mi opada gpu usage. Cpu usage je na 60%. Zasto ne moze da prebaci 60? Vsync ugasen, limit ugasen itd. Gpu je 99% , ali u nekim mjestima 100% moze dati i 70fps, al ona smanji gpu usage a fps zakucan na 60.

Sent from my IN2013 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Isto i kod mene. Cekam fix. 1.04 nije to.

Vrh Dno