undertaker75
Slavan
- Učlanjen(a)
- 08.05.2007
- Poena
- 320
Stalno to radi iako nije stiklirano automatski.
Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka
To je default podešavanje. Zato ti je vratio automatsko podešavanje osvetljenja ekrana.Da li se još nekom dešava da se posle svakog restarta telefona osvetljenje ekrana vrati na automatsko? P30pro je u pitanju.
Znam, ali nisam mu radio factory reset pa da mi vraća na default podešavanja, već mi to radi posle svakog običnog restarta.To je default podešavanje. Zato ti je vratio automatsko podešavanje osvetljenja ekrana.
Da li se još nekom dešava da se posle svakog restarta telefona osvetljenje ekrana vrati na automatsko? P30pro je u pitanju.
Ovaj deo sam uspeo ali nikako da nadjem da ugasim vibraciju za notifikacije..Ides u settings--> sounds&vibration --> phone ringtone
Huawei P30
Jeste,to svaki huawei radi ,prebaci na automatsko posle restarta
...
Hteo sam da kažem da meni radi auto podešavanje, bez obzira da li je opcija uključena ili ne. I da je užasno osetljivo. Ali opet, u poslednje vreme mnogo manje nego u početku. Možda trenutna verzija software-a radi bolje nego ranije.
Probaj da izbrišeš data i cache za kameru pa je pokreni opet, pri inicijalnom pokretanju pitaće te da li želiš beauty mod ili neDa li ima neka opcija/trik/podesavanje da se iskljuci auto ulepsavanje u kameri, slike su ocaj kad recimo slikam psa,macku krzno nema detalja. Pricam o slikam koje uslikam u kuci kad je osvetljenje onako. Primetio sam to recimo kad upalim kameru uperim ka psu i prebacim na 3x slika je prve sekunde super i onda udari auto ulepsavanje i sve ode u ..... P 30
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari